Arkadaşlar ben polislik inanılmaz bir şekilde istiyorum en büyük hayalim sizce bu ülkenin polisi olmaya değer mi? Ya da bankacı olayım mi sizce?
Polislik
Bankacılık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Valla yaşın gereği heyecandan sanırım polisliği seviyorsun ama bence polislik yapılacak meslek değil ayrıca bankacılıkta öyle ilerde evlendiğinde eşine çoculara zamanın kalmaz saat 21.-22 lere kada bankadan çıkamazsın
Evet ben stajyer olduğumdan 18de cikabiliyorum ama diğerleri çok geç cikiyo. Ve yaptığın her hatanın bedelini sen oduyosun. Diyelim akşam kasa sayiyosun bin lira eksik çıkarsa cebinden cikiyo
Aynen dediğim gibi yaşım ve deneyimlerimden gözlemlermden çevremden bildiğimden dedim
çok alakasız işler. heyecan arıyorsan, polislik. yook ben oturayım masamda takılayım diyorsan bankacılık
Soyle soyliyim benim hayalim polislik ama su an bankada staj yapıyorum o da güzel bu meslek benim önceliğin polislik olacak ama şöyle bişey var bu devlete polis olunur mu
elbette her meslek'te iyi de var, kötü de. ama bankacılık daha kurumsal ve daha orta üzeri çalışan kitlenin olduğu bir sektördür. staj da da görmüşsündür
Orta üzeri derken
tahsil düzeyi, dünya görüşü gibi
He evet
İkisi de o kadar boktan ki bisey yazmak gelmiyor içinden
Türkiyede polis olmak zor is
Evet ama hayaller 😕
Cevap
11Cevap
değer tabi ki ama zor meslek polislik. rahatına düşkünsen bankacılığa git
Yok rahatı sevmem hiç. Zor benim isim ☺
o zaman kesinlikle polislik :D
Bankada yazın serin kışın sıcak ortamı bırakıp, düzensiz hayatı olan polisliği tercih etmek aptallık olur..
Bankacılık polislik meslek garanti ama ağır iş yapamazsınız nöbet akşam emniyette kalma yanı bir sürü farklı durum. Uzak durun
Polis ol boş zamanlarinda da bankacılık yap😄😄
Çok zekice 😄😄
Biri yapıp aklin kalacağına ikisinide yap 😛
Hayaller için polis olunmaz, polisliği artisliğe döktüler.
Sende o artislerden olmak istiyosan tavsiye etmem.
bankacı ol.
Zannetme polis olunca suçlu yakalican buyuk ihtimal evrak duzenlemeye verirler✨
Belki YUNUS olurum 😍
Yunusda fll torbaci pesinde✨
hayallerinin peşinden git derim
Kadından polis olmasın ya zaten olamıyorsunuz 😂
Bankacılık
Bankacılık
Polis ol o zaman :)
banka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar