Merhaba arkadaşlar yaşım 25. sevmediğim istemediğim bir alanı zorla bitirmek zorunda kaldım. madem bitirdim bu alanın öğretmeni olayım dedıim. Pedagojik Formasyon programında eğitim almaktayım.
ama atanacağım öğretmenlik alanı mesleki bir alan ve ben bu alanı sevmiyorum çok fazla. mutlu olup olamayacağım konusunda endişelerim var.
ama yaş itibari ile baştan bir alan okuyamam. son virajdayım 2 seçeneğimden 1 ini seçmek istiyorum. ama hangisi benim için hayırlı bilemiyorum.
memurluk içinde tatili ve maaşı biraz daha az olsada olumlu bakıyorum. en azından öğretmen gibi kafası şişmiyor okulda ve eve geldiğinde ders çalışması gerekmiyor.
mutlu ve huzurlu bir hayatım olsun istiyorum.
Görüşlerinizi yorumlarınızı bekliyorum.
ama atanacağım öğretmenlik alanı mesleki bir alan ve ben bu alanı sevmiyorum çok fazla. mutlu olup olamayacağım konusunda endişelerim var.
ama yaş itibari ile baştan bir alan okuyamam. son virajdayım 2 seçeneğimden 1 ini seçmek istiyorum. ama hangisi benim için hayırlı bilemiyorum.
memurluk içinde tatili ve maaşı biraz daha az olsada olumlu bakıyorum. en azından öğretmen gibi kafası şişmiyor okulda ve eve geldiğinde ders çalışması gerekmiyor.
mutlu ve huzurlu bir hayatım olsun istiyorum.
Görüşlerinizi yorumlarınızı bekliyorum.
Memur'luk
Öğretmen'lik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne