Burslu ogrencilerden nefret ediyorum?

Ted kolejinde okuyorum lise 4teyim. Hangi sehirdeki oldugunu soglemiycem ifsa olamamak icin. Herneyse ben ilkokul 1 den beri bu okuldayım. o gun bugundur 12 yıldır okula yıllık 20.000 tl oderdik. Bu sene lise 4 teyim okul 25.000 aldı bizden nedenini arkadasım okula bu sene cok burslu ogrenci geldigi icin oldugunu sogledi. Soyleki her ogrencinin okula bir masrafı var. Bu masraf bizim okula odedigimiz paradan cıkıyor. Ozel okulun olayı bu ama bu burslu p*cler okula para odemedigi icin onların parasını okul bizim gibi burssuz ogrencilerin okul parasına zam yaparak alıyor. Kimse babamızın oglu degil. Bizim durumumız iyi 20.000 tl yerine 25.000 vermek bize koymaz 5000 tl zam bizim icin cerez parası ama dedigim gibi kimse babamınız oglu degil. O ogrencinin calıskan olması bus kazanması beni ve ailemi ilgilendirmiyor. Herkes kendinden sorumlu. Ve ben sahsen 1 kr bile olsa baska birinin okul parasını odemek istemiyorum. Buyuzden burslu ogrencilerden nefret ediyorum. Ve odedigim paramı onlara haram ediyorum. Sizin bu konuda fikriniz nedir sizce haklı degilmiyim.
Burslu ogrencilerden nefret ediyorum?