THY'de fransizca bilen musteri temsilcisi sizce assagi yukari ne kadar kazanir?
Bu bahsettigin cagri merkezi musteri temsilcisiyse 1500u geçmiyor arkadasim italyancaci thy nin cagri merkezinde maas +prim 1700 u gecmiyor yemek ve yol yani servis var bide
cok az bu, o kadar sene fransa'da bosuna mi okudum
ya ben sirf sevgilime daha yakin olabilmek için herhangi bir ise gireyim diyordum da oyle diyorsan dusuneyim biraz daha fransa'da yasiyorum sevgilimse turkiye'de :/ evlilige de daha var kavusabilmek için orada is bakiyorum kendime
memur üç bin lira alıyor. mühendis beş bin lira. onun arasında bir şey olur.
Hadi ya ama benim sevgilim turkiye'de yasiyor ben fransa'da iste diyor ki 2bin ila 2500 arasi max verirler daha tecruben yok diye
iyi de turkiye'de fransa'da egitimini tamamlamis fransizca bilen yuzde kaclik bir orandir ki? Bu yuzden acikcasi is bulmakktan ziyade, maastan korkuyorum ben
Cevap
2Cevap
5.000 TL İngilizce de olursa 10.000 TL 😕
hadi ya 5bin olur mu o kadar
4 bin kazanır :)
uçtun resmen
valla oyleyse ben hemen basvuru yapayim
yurtdisinda yasiyorum ben fransa'da yani burada 2 yillik universite bitirdim dis ticaret uzerine, lama bizim buranin iki yili oranin 4 yili seviyesinde :D
birsey demedim canim :D Turkiye'de iyi bir is bulsam maasi guzel hemen gelcem valla, sevgilim orada cok ozluyorum onu ve evlilige daha var.. iyi bir is bulsam hemen yerescem. 4 bin cok iyi bir miktar bence, ben 2500 vs verseler kafi diyordum ama bilemedim simdi
nasil yani benide mi kpps'ye sokabilirler?
www.turkishairlines.com/.../musteri-iletisim-merkezi hatta buradan sorup daha sağlıklı bilgiler elde edebilirsin :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar