Bir de bir Anadolu lisesinde zor mu sizce?
Nasıl alınabilir?
Nasıl alınabilir?
Bende lısede senın gıbıydım notların ıyı gelmesı taktır almak zor zaten neden kasıyım kı dıye dusune dusune bıtırdım fakat ınan zor degıl unıversıteye adımını atınca dıceksınkı kendıne calısıp taktırıde onur belgesınıde alırmısım ugrasmak ıstemedıgım gozumde buyuttugum ıcın alamamısım 😂Bende boyle olmustu ıngılızce sınıfındaydım o lısedeyken yapamadıgım cografya edebıyat gıbı konularda Şu an cok ıyıyım Şu an kafama vuruyorum neden lısedeyken takmadım yapamam dıye kendımı sartladım dıye 😞 Benden sana tavsıye sadece okul hayatında degıl her anlamda bı ıse acaba yapabılır mıyım dıye tereddutle baslama ben bunu yapıcam de ve yap he olmadı yapamadın en azından ugrastım cabaladım dersın benım gıbı pısmanlıklar keskeler cekmezsın 👍
Anadolu lisesinde biraz daha zorluyorlar gerçekten çok sıkı çalışman lazım özellikle sayısallara
lisedeki hocalar ile doğru orantılıdır.. bizde 1 kişi bile yoktu alabilen :)
ama tüm şartlar olumlu ise çalış çalış daha çok çalış :D
Yo alabilirsin benim lisede uc tane vardi, dersi dinle ve not al, hocanin kullandigi kaynaklara bak ondan temin et,
Cevap
5Cevap
Konuyu hortlatmak gibi olmasın ben son haftalar hergğn sabahlayarak gün 24 saat 12 saat çalısarak takdirname belgesi aldım ama matematikte dersi derste çok iyi dinliyordum ve sınava 3 hafta kala konumu bitirip test çözdğm matematik için baya çalısman lazım diğer dersler rahatlıkla son günde halledilir 1 ayda tyt mat netimide 2 den 15 cıkardım ki ben kendime hiç güvenen bir insan değildim ama vallahi çalısınca oluyor,::)))
Boşver takma bnde çok ağlardım takdir için aldm sonra baktım ki altı üstü bir kağıt parçası 😊
Ben sağlık ta ilk sene teşekkür aldım sonra hep düz geçtim
valla hiç zor degil ben sözel bölümündeyim çalışırsan hi, ç zor olmuyor çalışkan ögrenci degilsen meslek lisesine gitr benn a nadolu lisesindeyim3 senedir çok rahatım hepğ teşekkür belgesi alıyorum
Sağlık meslekte almak çok kolay 3. Ve 4. Sınıflarda staj yaptığımız hastanelerde puanlar yüksek geliyo staj 24 ders saatine esittir. Benim 100 gelmişti tesekur alırken taktir oldu birden :))
Matematiğin 51 ise çok zor sjjss
Ahahahahah senin öyle galiba 😂
Hayır. Otur çalış alırsın
çok ta zor bişey değil. düzenli çalışırsn alırsın
Zor değil çalışır öğrenirsen alırsın
Sadece lise 1 de almistim
calısarak baska yolu mu var
Kasman lazım biraz.
Çok calısman lazım
Nasıl
Her gün calisacaksin
zor değil