Eğitim & Kariyer Erasmus sınavı için ingilizce gramer kitap öneriniz var mı? gelbenial Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ingilizce gramer ve ingilizce öğreten site tavsiyeleriniz nelerdir? Teşekkürler☺ Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl ??? Erasmus sınavı için ingilizce gramer kitap öneriniz var mı? Cevapla Site Soruları Öneri Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
iyiler Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl şu an senle aynı durumdayım. 1 7 Yorumla gelbenial +1 yıl Yani yds kitabı alsam işimi görür mü bilemedim. İnternette de pek yararlı bilgi bulamadım. Yorumla gelbenial +1 yıl İzmir mi? Yorumla iyiler +1 yıl B1 seviyesi ingilizce falan gerekiyormuş. Yds belki biraz ağır kaçabilir temelin yoksa 0 dan başla. Amacın madem erasmus, sadece gramere ağırlık ver. Kitap almana gerek olduğunu düşünmüyorum. İnternetten de halledebilirsin. Yorumla iyiler +1 yıl Yok İstanbul Yorumla gelbenial +1 yıl Sağ ol bilgilendirdin için Yorumla iyiler +1 yıl Kazanabilirsek belki aynı şehre düşeriz.. Yorumla gelbenial +1 yıl Olabilir ☺ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
şu an senle aynı durumdayım.
Yani yds kitabı alsam işimi görür mü bilemedim. İnternette de pek yararlı bilgi bulamadım.
İzmir mi?
B1 seviyesi ingilizce falan gerekiyormuş. Yds belki biraz ağır kaçabilir temelin yoksa 0 dan başla. Amacın madem erasmus, sadece gramere ağırlık ver. Kitap almana gerek olduğunu düşünmüyorum. İnternetten de halledebilirsin.
Yok İstanbul
Sağ ol bilgilendirdin için
Kazanabilirsek belki aynı şehre düşeriz..
Olabilir ☺
Grameri cozecem birgun