Hukuk mu psikoloji mi yoksa diyetetik mi?
hukukcu iyi kazanır nerede olursa olsun ve asla işsiz kalma derdi olmaz. akrabada çok hukukcu var ve 76 yaşında olan bile hala çalışıyor. ihtiyacı yok ama seviyorlar işlerini
Ben beslenme ve diyetetik okuyorum çok memnunum bölümümden. Sen sayısal mı okuyosun tm mi
Sayılsaldan tm ye geçtim
Diyetetikte zorlanmazsın öyle çok sayılar şeyler yok kimya var ezber genelde
Diyetisyenlik psikologluktan daha rahat gibi
Çalışma hayatı olarak ikisininde zorlukları var tabi nasıl kıyaslanır bilemiyorum. Diyetisyen sadece masa başında oturup diyet listesi yazan kişi değildir bu konu da iyi araştırma yapıp ona göre seçimini yap bu önemli bir konu
Çok haklısın teşekkürler
bence psikoloji ama hangisini daha çok merak ediyosan onu oku yoksa zorlanırsın. yani tamamen ilgiyle alaklı. neye ilgi duyuyorsan onu oku.
Ben psikolojiyi birakip hukuka yerlestim diyetetiki sec
Neden Diyetetik ve hukuk da zorlanıyor musunuz
Zorlanmiyorum bolum birinciligine oynuyorum ve savcilik sinavlarina hazirlaniyorum neden diyetetik ne kadar az mezun okadar cok musteri demek o yuzden :D kendi meslegimden olan meslektasim ne kadar az olursa ben okadar musteri alirim savcilik olmazssa. Diyetetikde ulkenin sonu obeze dogru gidiyor o yuzden
Cevap
10Cevap
Hukuk da psikoloji de çok zor artık. Diyetetik nasıl bilmiyorum ama özel olarak biri ilgini çekmiyorsa diyetetik seç
içinden hangisi geçiyor ve daha çok severek yapacaksan onu seç derim
Türkiyede isen psikoloji iyi değil.
Diğerleri hakkında fikrim yok.
Sen hangisini kendin için uygun buluyorsan onu seç boşver başkasını
sağlık sektörü doktorluk bak
ben hukuk mezunuym. iyi üni olmadıkca gitme
git kardeş sadece hedef iyi olsun Ankara gazi İstanbul dokuzeylül flan olsun
Mesleğin ne?
psikoloji
Psikoloji
Hukuk
Hukuk :D