lise hayatınız nasıl gectı arkadaslar?
kac sevgılınız oldu?
duz lısemı yoksa meslek lısesımı mezunusunuz?
kac sevgılınız oldu?
duz lısemı yoksa meslek lısesımı mezunusunuz?
:D eller cepte ceket sırada bırakır koridorda sağımda sağ kolum solumda sol kolum :d can ciğer arkadaslarımla dolaşırdm hocalar ceketimi sordugunda evde unuttum der :)
kıravatı asla yuakrı kadar cekmezdim :) sırayı güzel kızların oldugun sınıfların önüne cekip bacak bacak atıp oturur teklifleri alır begenmediklerime yol verirdm.
güzel geçti. 2 sevgilim oldu ikiside okul dışındandı.
arkadaşlarımla hala görüşürüm. anadolu lisesinden mezun oldum.
anadolu ticaretti. hayır olmdaı kabul etmedim lisede sevgili olayları fazla yüzeysel olduğu için, kimseye birşey hissetmediğim için çok saçmaydı.
Anadolu sayısal bölüm 2 sevgilim oldu biri okuldandi 😂
Cevap
11Cevap
En güzel yıllarım geçti be... Aşık oldum en önemlisi sevdiğim kadını orda buldum ben. Sağlam dostlar edindim. Anadolu lisesi mezunuyum.
cevap 1.. berbat geçti
cevap 2.. çok fazla oldu sayısını bilmiyorum
cevap 3.. gerçek anadolu lisesiydi.
Disiplinlerle kavgalarla voleybol maclariyla kizlarla guzel ve hizli 4 yil
Zibil gibi sevgilim oldu voleybol maclarinda her okuldan bir kac kiz yaziyodu duz liselere anadoluya ticarete sagliga özellere kök söktürdüm baya cok oldu lisede hatirlamiyotum cogunun adini
her sene 40 gun devamsizligim vardi berbattı puanı yuksek bı lıseydı ama cok kotuydu antidepresan kullanıtyorum hala atlatmadım yaşadıklarımı
ticaret lisesiydi 2 sevgilim oldu o liseden. gerisi hep dışarıdan :)
Tekme tokat kavgayla bizim okulda öyle sevgili işi olmazdı simdi bakıyorum da okullar da seks dönüyor
Valla 2 sene surdu. Düz lise okuyoduk sonra anadolu oldu anadolularin alayink samarliyodum sevdigim kız vardi ama cikamadik okulda 4 kisiyle tklrdim cete basi bendim 😀
Oooo çok capkindim 😆😆
ticaret lisesi.. 3 sevgilim oldu
ooo ağır çapkınız :) lise boyunca benim 1 tane olmuştu
Benim 3 4 tsne sevgilim oldu düz lisede okudum
Meslekti her sene 40 gun devamsizligim vardi
1 sigarayı 10 kişi dönerek
Bokum gibi
poh gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar