evet arkadaşlar eminim birçok öğrenci arkadaş bekliyordur , sonuçlar saat 1 itibariyle açıklanmış bulunmakta.
Dipnot : kredi çıktı :)
Dipnot : kredi çıktı :)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kredi çıktı ise 2 yıllık okuyorsan 7 milyar civarı bir ücret borcun olacak
Burs çıkanlar şanslı
Ben haberleri eylülde almıstım bana da meb bursu çıktı 😁
meb ne kadar veriyor peki :)
güle güle kullan öyleyse :)
Burs çıkan olmaz heralde :)
valla bir sürü borcum var benim yaklaşık 50 bin tl 7-8 farklı kuruma devlet kurumuda dahil icrada btün senetler , babam şu an sigortasız ve üzerinde mal yok sen düşün kredi verdiler :)
Devlet sana güveniyor demek ki:)
devlet bana bahiyi :D baktılar devletin benden kurtuluşu yok verelim dediler napsınlar :D
Vere vere :) Sende elbet ödersin hahah:)
hepsini bir anda ödemek için bekletiyorum az daha dursunlar zamanları var :) ödeyecektim zamanında ama avukatlar kendileri kaşındılar , avukatlar diye tehdit ediyorlar bende tehdit olayına gelemem keyfimi bekleyecekler :)
Dikkat ette zaman kötü :) 😂😂😂
aman hepsi hava için avukat , yasayı bilmezler anayasayı bilmezler avukatız diye cahil cahil gezerler :)
Cevap
6Cevap
Burs cikan arkadaslara onerim derslerinizi iyi calisin sonra o krediye dönüyor bilgisayarin ekranina bakip kaliyorsun oyle
aynen alttan 3 ders veya fazlası kaldımı krediye dönüyor
Benim 4 dersim kaldi 1. sinifta şu an onlari toplayip bursa tekrar basvurucam berbat bir duygu
üzüldüm inş. düzeltirsin
Vizelerde topladim gibi :) cokta umursamiyorum pasa pasa yer pasa pasa oderim
aynen :) konyanın neresindensin :)
Okul meram da yurt selcuklu da :)
5 ay öncesine kadar her hafta sonu geldiğim yerler :)
Ya ben elimden gelse kacicam her hafta sonu ne isin var konya da
maalesef oralıyım :) ama dikkat et oranın erkeklerine , esnafına
2. yilim artik ogrendim dikkat ediyorum :)
bir sıkıntın olursa bana haber verebilirsin elim kolum uzundur konyada bacım olarak yardım ederim :)
Teşekkür ederim :) konyalilarin eli hep uzun oluyormus zaten öyle diyorlar :)
Çoğu şöyle " sevdiğim bir arkadaşım oluyor rica ediyor bir sıkıntısı oluyor geliyor çözüyoruz" sonra o da bana güvenerek başka bir arkadaşına söylüyor derken böyle gidiyor :)
Anliyorum :) ben hep kendi basima halletmek istedigim icin olmuyor o zaman :)
maalesef :) bir bayan için çok zor :)
Yani bu ülkede bayanlar icin guven buyuk sorun
çanakkalede hiç öyle değil ama :) çanakkale tam bayan öğrenci yeri denilebilir
Memlekete uzak olunca yazmadim bile oralar
kredi çıktı, konser takvimine bakmaya başladım bile ^.^
konsermi :D
haha :D ama sonra o konserlerin birde ödemesi olacak :D
salla sonunu düşünen kahraman olamaz anı yaşa :)
Bana da kredi. Kredi hakkında ne kadar ödeyeceğimizi falan nerden öğrenebiliriz?
ödemek derken anlamadım
Okul bittikten sonra ödeyeceğiz ya aldığımız krediyi o :D
eğer okul bitmeden evlenirsen silinir ve üstüne 10 bin lira idi sanırım çeyiz parası veriyolar :D eğer olmazsa okul bittikten sonra 2 yıl içinde sigortalı bir işe girmezsen dilekçe veriyorsun 1 yıl daha uzatıyorlar , işe girersende işte aldığın her ayı geri ödüyorsun :)
Yuh silinir mi :D Gerçekten mi ya? Niye siliniyor ki ama haksızlık bu.
bilmiyorum işte evli olanlardan yurt parasıda almıyorlar evliliğe teşvik için sanırım :)
Çok saçmaymış ya. Benim okulum bitmeden evlenemem de :D O bana olmaz. Ama okul bitince tus a gireceğim. Bir tus dershanesi 15-20 bin. Kendim ödemek istiyorum o parayı. O yüzden sordum. Bir de ne kadar toplam ödeyeceğim onu biliyor musunuz?
o toplam ödeyeceğin tutar e-devletten senet onaylamada çıkar toplam geri ödenecek tutar :)
Ha tamam. Yani kabul etmeden önce göreceğim. Teşekkür ederim :)
aynen :) açılmış e devlette onaylama ama yoğun heralde girilmiyor :)
Benim ögrenci belgesi de götürmem gerekiyormuş kyk kurumuna. Nasıl götüreceğim? Nereye ileteceğim? Bu konuda da yardımcı olursanız :D
hiç bir yere gitmene gerek yok , direkt e-devletten onaylıyorsun tamamdır :)
Benim okulla ilgili bir durum var da orda okuduğumu kanıtlamam lazım onun için.
sistemde gözüküyordur okuduğun okula kayıdın :S herşey pc üzerinden yapıldığı için bilirler onu
Neyse bilmiyorsunuz herhalde çünkü sistemde farklı gözüküyor okuduğum okul farklı benim
hım , onu araştırın öyleyse daha önce hiç duymamıştım kyk yı arayın en iyi bilgiyi orası verir ya da okulda öğrenci işleriyle görüşün
Teşekkür ederim tüm bilgiler için :)
rica ederim :)
Bu ülkede bursun çıkması için de devlet yurdunun çıkması için de ya kürt olacaksın ya da yalancı olacaksın... Ben Türküm, peder emekli annem ev hanımı 3 kardeşiz hepimiz okuyoruz abim de üni deydi, bana kredi çıkmıştı, a q böyle ülkenin
Ödemesi falan nasıl oluyor..
nasıl yani bizim geri ödememizmi
okul bittikten sonra 2 yıl içinde işe girmen lazım , giremezsen dilekçe verip 1 yıl daha uzatabiliyosun :)
Oderken o gulen suratini gormek isterdim 😂
yukarıdaki yorumumu oku koyarmı o kadar para bana :) umrumda değil :)
bence kendini borca sokamalısın :D
Krediyi alma geri ödemesi var
Bana burs vermezler ya bakmadım daha
kredi pişmanlıktır:)))
hayırlı olsun iyi dersler kardeş
Kredi çıktı
Havadan 1200 lira 😆
ocaktakini çekmezsen , şubatta da -400 tl avansıda çekersen 1200 lira :D sendemi böyle hesapladın :D
Hayır direk millilik bursu aylık 1200
oww oo iyiymiş :D benim aylık 1000 lira geliyor zaten 1400 oldu şimdi birde işe girersem oo :)
Banada kredi çıktı
Benimde kredi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar