düz saçlı olup saçını kıvırcık yapsa çekmiyo
gen çekiyo beni gen :D
katılıyorum kıvırcık saçlı kadınlar ayrı bir çekici oluyor çirkin kıvırcık saçlı kadına çok az rastladım bence saçlarından kazanıyorlar ayrı bir hava katıyor. link
Mersi canım .. tebrik ederim seni doğru yolu bulanlardansın..
Cevap
3Cevap
kıvırcık saç iyi, güzel, fazla dikkat çekici falan ama bazen hasta ediyor insanı.
gün olur, dünyanın en güzel saçı dersin; gün olur, allah senin belanı versin dersin. her zaman aynı güzellikte şekillenmiyor, zaman zaman kabarıyor falan ama bütün cefasına rağmen o doğallığını, o şirin bukleleri hiçbir şeye değişesi gelmiyor insanın. böyle de bir durum var. iyi ki de var:)
saygılar.
Tam kıvırcık değil bonus kıvamında ama bukle bukle hiç sevmiyorum. Düzleştiririm bu yüzden hep. Düz saçlı olmak vardı ya. Düzleştirme derdi yok, saç kabarıklığı derdi yok. Düz saçlılar şanslı derim bu yüzden hep^^
Biz neler çekiyoruz o saçdan siz nereden bileceksiniz dışarıdan hava hoş misali^^
Düzleştirdiğimi söylemiştim.
bendede tam tersi kıvırcık saçlı erkekler çok çekici geliyo çok tatlı oluyolar yaa kıvırcık saçlı erkek 1 0 öndesin benim için link :)
link bunu görünce kıvırcıktan soğuma :D
bencede ya çok sevimli oluyolar mıncırasım geliyo ^^ ama ben küçük küçük ve sık kıvırcıkları seviyorum
Benim boyum uzun, belim ince ama saçlarım kıvırcık diye hep dert eder ve düzleştiririm :/ kabarıyorrr
kıvırcığım ama söylemiycem kim olduğumuuuu. sen benim sorumu gördün geldin dimi:D
kivircik saclarim ama hep düz kullaniyorum. Cok nadir kivircik yaparim :) Cünkü düz sac cok rahat :)
sarı kıvırcık saçlıyım hep fönletirim yazın havuzda güzel oluyor beğeniyolar :D
ben kivircigim ama hic beyenmiyorum sacimi😂😍duz yanliz duz sevdim hep
hahahaha :D bi ara bnde bonus erkeklerde aşkı bulacağıma inanıyodum sende haklısın :D :D
duz sacli kiz sacina masa yapar kivircik olur kivircik sacli kiz duzlestirir kimse dogal degil
ben masa yapiyorum kimse anlamiyor sen de anlayamazsin o el yatkinligindan kaynakli :)
benim obez bi kac tanidigim var hepsinin de saclari kivircik
:) bende cok seviyorum doğalından kıvırck sacı hep olsun isterdim :)
şöyle çirkin güzel diye ayırmıyo musunuz deli oluyorum. allahın yarattığı varlığız sonuçta önce buna şükür edin
hakikaten nerde ya bunlar!
yesil göz kivircik sac araniyor :)
Napcan belki gizli kalmak istiyoz 😂
lanet olsun hep kıskanmıştım o kıvırcıkları
saçlarım düz :) uzaklaşıyorum.
düz saçlyım ince belliyim :D umrmda degl
Kıvırcık saç çok uğraştırır en iyisi dalgalı
Bayağı geç oldu ama burdayım😊
evet bu konuda katılıyorum...
dalgalı olmazmı
Gec te olsa burdayim
Kocaya kaçmışlar.