+1 yılValla lisedeyken bende öyle düşünüyordum artık bıkmıştım çünkü. şu an seni en iyi ben anlarım. Bir ton ders tasanın içinde bir de sınav stresi, okulda ki sorunlar, dershane falan insan boğuluyor. Onun yerine bir kaç gün rapor al gitme okula dinlen evde. Sonra git kararını ver. Ani karar alma ama.
05 Yorumla
Soran+1 yılHem okul yetersiz hem okul hem dershanede insanin eve gelip kendi kendine ders calismaya vakto yok okulu birakip dershane destegiyle daha iyi bir universiteye girilmez mi
- +1 yıl
Eğer gayret ederim, boşlamam çalışırım diyorsan elbette ki daha çok yararı olur. Onun yerine temel liseye geçebilirsin aslında.
Soran+1 yılZaten temel lise kadar bir dershaneye para veriyorum cok da memnunum hem temel lisede 5 6 gun okulda olucam bu sekilde 2 gun dershane 5 gunum bana kalicak ve daha fazla test cozebilicem
- +1 yıl
Dediğim gibi biraz çevrende ki insanlardan fikir al. Ailene söyle. Eğer kendine inanıp güveniyorsan hiç girişme bu işe. Çünkü ben de açıktan okumaya karar verdim. Ancak çalışmadım hiç. Çalışırım çalışırım dedim ama gezip tozmaktan çalışamadım. Sakın böyle bir ynlışa düşme
Soran+1 yılAh asla ders calisamayinca uyuyamayan bir tipim aslinda sadece kaygim cok yuksek bir sekilde en iyi unileri istiyorum.. Sagol goruslerin icin
En İyi Cevaplar
+1 yılSakinnnnn! 1yilin kalmis cok pisman olursun zahmetsiz rahmet olmaz biraz daha sık disini derim ben cok pisman olursun
06 Yorumla
Soran+1 yılOkumayi birakmiycam ki sadece okulu birakicam
- +1 yıl
O nasil oluyor
- +1 yıl
Yani şurda 1senen kalmis, zaten 12. Sinifa bir gel diyceksin ki keske hep 12. Sinifi okusam o kadar guzel aamma aciktan baslayim desen az az2,5yil
Soran+1 yılDisaridan okuycam liseyi dershaneden eksiklerimi tamamliycam okula gotme derdim olmadiigndan daha cok vaktim olup daha cok calisicam?
- +1 yıl
Bence bidaha düsun disardan okuyorum ve sandigin kadar kolay degil.
Soran+1 yılNeresi zor anlatabilir misin dusuncelerin onemli
+1 yılBende senin gibi düşündüm şu an üniversiteyi açıktan okuyorum. Hiçte tahmin ettiğim gibi değil. Çalışıyorum, işten gelip derse çalışıyorum ama yine çok zor
04 Yorumla
Soran+1 yılLise ve uni farkli ama?
- +1 yıl
Liseyi şuanda bırakırsan lise birden başlarsınaçık öğretime. 3 yılın boşa gider. Aslında onu demek istedim
Soran+1 yılYok ya kaldigim yerden devma edbiliyorum diye biliyorum ben
- +1 yıl
Araştır artık ne diyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılbnce okulda devam etmelisin çünkü dışarıdan bitirirsen rakiplerine yetişeceğini düşünmüyorum. bnde 11. sınıfım ama mecbur yorulacaz yapacak bişe yok
04 Yorumla
Soran+1 yılHem okul hem dershane yormuyor mu tek dershane olsa daha iyi olmaz mi sencede?
Cevap sahibi+1 yılya olabilir ama ne biliym okulda en azından bir rekabet ortamı var
Soran+1 yılRekabet okuldaki 300 50p kisiyle degil bu sbs gibi degil ki 2 milyon kisiyle yarisiyoruz rekabet beynimizde asli da
Cevap sahibi+1 yıldoğru ama eğer lisen iyise bnce bırakma tabi sen bilirsn ginede
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılmantıksız git özel liseye yazıl öyleyse zaten dersaneden farkları yok, okul diye gidiyorsun ama dersane sistemi ile yoğun ders veriyorlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten dershane cok iyi liseye gerek var mi ki bilemedim
- +1 yıl
dersane diyorsun ben anlamadim ki zaten. dersaneler kalkti türkiyede sen başka bir yerde mi yaşıyorsun? :D dersaneler özel lise oldu artik. arkadaşım bu sene 12. sinif ve sene başinda önceki okulundan özel liseye kaydini aldirdi. özel liseye devam ediyor normal okul gibi. ama daha çok test çözüyorlar daha ilgili hocalar vs vs..
Soran+1 yılDershane adiyla kalkti etut merkezide o dur budur yine var yani
Paran varsa son sene temel liseye git. Onun haricinde yoksa bile sakin birakma. Keske diyebilecegin hatalardan birisi olur hayatinda.
03 Yorumla
Soran+1 yılTemel lise kadar su anda dershaneye veriyorum zaten cokda memnunum okul cok sıkıyor ikisi arasinda daraldim napsam bilemiyorum
Soran+1 yılOkul ve dershane arasinda iki farkli yerden iki farkli sekilde hem okul cok vaktimi aliyor 8 saat ders nedir ya insanim bende kendime 1 saat vakit ayiramiyorum
+1 yılDesteyiyle değildir o, desteğiyledir. Ayrıca 12. sınıf derslerini görmeden sınava hazırlanmakta zorlanırsın, bir sene daha sık dişini.
09 Yorumla
Soran+1 yıl12. sinifida dershanede gorucem okul derdi okul tasasi salakca odevler filan cikicak hayatimdan yanlis miyim
- +1 yıl
Bu kadar insan salak bir sen mi zekisin, sadece dershaneyle olsaydı kimse okula gitmez dışardan hazırlanırdı
Soran+1 yılOkul su an bana bir arti katmiyor ki ne ogreniyorsam dershaneden ogreniyorum ben hem okulumda az puanla alan bir okul degil 500 uzerinden su anki puani 470 miydi neydi bende 450 ile girmistim zamaninda ama dusun devlet okullari su an bu halde
- +1 yıl
12. sınıf benim lise hayatımın en güzel senesiydi, stresten 10 kilo almama rağmen. Okul bitince özlüyosun o günleri. Ama kendime çok güveniyorum diyosan sen bilirsin.
Soran+1 yılBilemiyorum :( cok korkuyorum lanet olsun
- +1 yıl
Okulda son sınıfları genelde çalışsınlar diye serbest bıraktıkları çok oluyo ama haberin olsun
Soran+1 yılOylede son sene cikmiyor ki tek tum lise cikiyor
- +1 yıl
O yüzden serbest bırakıyolar diyorum, 45 gün falan izniniz oluyo.
Soran+1 yılO Sürelerde. 30 a düştü en son oyuncak ettiler bizi
+1 yıldirek özel okul olan dershanelerden birine git ama meslekte okuyorsan dışarıdan daha rahat ve iyi
04 Yorumla
Soran+1 yılYok meslekte degilim anadolu okuyorumda zaten dershaneme temel lise kadar para verdim oyle ayrintili ve iyi bir dershane sanki tek elden daha iyi gibi olur?
- +1 yıl
keşke direk temel liseye gitseydin ama dışarıdan okuyarak her mesleği olamazsın diye biliyorum emin değilim ama
Soran+1 yılArastiriyom bakalim onu bir dis hekimi olmak istyorum cunku
- +1 yıl
eğer istediğin mesleği olabileceksen çok bşr farkı yok zaten ama bilmiyorum
benim seneler önceki halim şöyle birşey var ki o 3 seneyi heba etmiş oluyorsun canım yapma adam akıllı 1-1,5 sene daha sık dişini
06 Yorumla
Soran+1 yılAma birakipda derslerden uzaklasmis olmiycam ki dershaneyle hazirlanicam? Niye heba etmis oluyim
Soran+1 yılCok korkuyorum bu sekilde uniye goremiycem diye :(
Soran+1 yılBilemiyorum kafam cok karisik :(
+1 yılOlabilir fakat 1 senen kalmış son sene dişini sık derim eğer dersane bunaltıyorsa kazanamazsan 1 sene daha dersaneye gidersin ama mezun olmuş olursun en azından
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya o da var bilemedom o yuzden
kafana göre takıl patronun ilkokul mezunu olcak zaten :/
06 Yorumla
Soran+1 yılKendi kendimin patronu olucam insallah
Soran+1 yılDis hekimi olup kendi muaynanemi acicam nasi okumiyim:))
Soran+1 yılAbartma :D
- +1 yıl
Niye abartıyım bea al bak bu bizim hüsiyin abi :/
dterdal.com/.../sahte-disci.jpg
Bizim kızı okuldan alıp özele dönüşen dershaneye verdik şimdi rahat
06 Yorumla
Soran+1 yılEgitimi nasil memnun musunuz
Soran+1 yılIste bende onun gibi yapmayi dusunuyorum temel lise degilde sadece dershane sizce yetersiz mi olur dershanelerde zaten sinava yonelik hem konu hem test birde salakca odev derdi yok
Soran+1 yılYok devlet okulundayim bide 500 uzerinden 450 ile girmistim zamaninda fena da bir okul degil ama hepsi ayni temel liseyi dusundum ama o da haftanin 5 gunu ayni parayi verdigim dershanem daha mantikli geldi bana
Aptallığın AĞABABASINI Yapıyorsun!!!
İnsan Olarak Uyardım03 Yorumla
Soran+1 yılNiye sence
Soran+1 yılNeden ugrastiesin anlayamadim ki sonucta sinava giricez biticek
+1 yılolabılır yapılamıcak sey degıl unv bıtırdım ve lısenın gereksız oldugunu gordum
04 Yorumla
Soran+1 yılDershneyle yapilabilir mi sizce
- +1 yıl
lseyi bitirenler boş olarak bıtırıo derecelerı saymıyorum dershane yardımcı olur ama iiş sende bende kpss gırıcem dershaneye yazlıcam yarın ama ıhtıyacım yok sosyallesmek ıcın sırf kımsem yok
Soran+1 yılBende zaten daha cok calismak icin istiyorum birakmak yoksa evde yatmak icin degil dis hekimi olmak istiyorum... Sende ayri biseymissin:) sosyallesmek icin dershne
- +1 yıl
Napim yalnizim:/ birileri ile tanisirim belki :)
Millet baska seylerden okulu birakir bu manyak ders çalışmaya vaktim yok diye ya
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet vaktim ypk sabahdan aksam 8 den pnce evde olamiyorum hem ders calisip hem nasi yasiycam ben boyle
Sakın bırakma! Kendini zorla ve iyi bir üniversiteye gir. Hayat daha yeni başlıyor!
02 Yorumla
Soran+1 yılUniversote tabiki okuycam ama liseyi biraksam liseyi disardan bititiripde dershane ile hemde birsuru test cozmek icin bos vakitle cok daha iyi bir uniye girsem
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçmalık senın yaptıgın sadece ıkı yıllık bır zorlanma olacak bu
bırakmamalısın08 Yorumla
Soran+1 yılIki yil dershneden kendimi yetistirsem uniye daha guzel bir yere girsem diye dusunuyorum aslinda?
Cevap sahibi+1 yılokul destegını bırakmamalısn
Soran+1 yılDevlet okullari su an destekden cok kostek olyyor yok odev yok proje performans yok gunde 8 saat ders filan?
Cevap sahibi+1 yılbızde devlet okulundan mezun olduk benbıde meslek lıssı mezunuyum ama şu an senı ders calısmaya yıten bır durum ama gıtmesen sadece dershane gunlerı ders calısırsın ve hep bı erteleme olabılır
Soran+1 yılIste kendimi biliyorum evde olsam cook daha iyi verimli calisirim ders hedeflerim var dis hekimi olmak istiorum nais birakirim ders calismayin
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum bayan çok iyi düşünmelisiniz açık lıse kredısını falan
Soran+1 yılBakalim bakalim
Cevap sahibi+1 yılbakın bakalım
12 de yaparsın şimdi erken
01 Yorumla
Soran+1 yılSebep
Bunu yapan çok arkadaşım var mantıklı
04 Yorumla
Soran+1 yılArkadaslarin zararini gorduler mi
Soran+1 yılUniversite kaygisi yaklastikca bende boyle dusunmeye basladim ama bakalim..
+1 yılbence yanlış düşünüyosun ve pişman olacaksın
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
- +1 yıl
bu imkana sahip olmak isteyen insanlar varken sen saçmalıyosun resmen. kıymetini bil
Soran+1 yılOkuycam tabiki guzel bir uni istiyorum ama okul dershane vakit yok sadece dershaneyle daha iyi olmaz mi
- +1 yıl
az kalmış bitir. ne olucağı belli olmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılDersane bıraktılar ya memlekette...
01 Yorumla
Soran+1 yılVar ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılOkulu bırak, evlen gitsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle demiyorum daha iyi bir uni icin hepsi
mantıklı
01 Yorumla
Soran+1 yılDimi ama
Hemen evlendirek seni ozaman
04 Yorumla
Soran+1 yılOyle demiyorum anlamadiniz ki beni daha iyi bir uni icin liseyi birakip dershaneyle uniye girmekden bahsediyorum
Soran+1 yılBilgi karisikligo oluyor birde okuldan sacma performans odevleri yok tarih yok edebiyat ben sayisalciyim fizik calismaya haftada 2 saat zor ayiriyorum boyle is mi olur
+1 yılAciktan bitir ne dusuncem mk
00 Yorumla
+1 yılNolur birakma :/
01 Yorumla
Soran+1 yılOkumayi birakmiycam okulu birakicam kotu mu yanlis mi dusunuyorum
+1 yılTemel lise kral
02 Yorumla
Soran+1 yılSen gidiyor musun?
- +1 yıl
Yoo
Saçmalıyorsun !!!
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılOkul tek basina yeterli degil dershane sart hem dershane hem okulda arasinda sikiyiyor insan napabilir ki baska yol mu var
mantıklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılen mantıklısı
03 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misiniz
Cevap sahibi+1 yılbenım ıcın lıse 4 sene bos gectı bıldıgın 2 sene dershaneye gıtsem daha ıyı yerlerı kazanabılırdım
Soran+1 yılBende o yolda gisiyorum sanirkm..
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar