Bugün 20 30 tl ye ihtiyacım vardı. rehberimdeki herkese sordum yok anam. biri maaş almamış birinin borçları varmış vs vs.
iyi günde herkes koşar amaa.
iyi günde herkes koşar amaa.
Yani senin borcuna ne kadar sadık kalman veya kalacağınla ilgili, 30 lira bulamamak gerçekten kötü yani yeterince güveni sağlamamışsın arkadaşlarına bu sorun sende onlarda değil.. Yani ben im sıkntıda olduğumu görüp istemeden yardım eden kardeşlerim bile oldu. Geri zorla da olsa ödedim.
Arkadaşların var ama "ARKADAŞLARIN" yok
Daha önce borç alıp ödemediysen benden isteseydin bende yok derdim ama alıpta dediğin günde geri ödeseydin anında 30 değil 520 tl verirdim onlarda böyle düşünmüş olabilir
insanlara verdiğin güveni sor kendine güvenilir insan mısın ben her istediğimde bulabiliyorum çünkü ödeyeceğimi biliyorlar bende insan seçerim bu konuda
Cevap
11Cevap
genelde zaten herkes kendine zor bakıyo ama bazı şerefsizler yüzünden kimsenin veresi gelmiyo çünkü o verdikleri geri getirmio bidaha ayıp olur diye hatırlatamıyosun hatırlatsanda unutmuş ayana yatıyo yada unutuyo o bakımdan yani
sende yoksa kimsede yoktur malasef durum bundan ibaret:)
Şu anda dostlarımı arasam en az 1 saat içinde 1 milyara yakın bulurum.
benımkılrden hayır yok ya
Fark ettiysen dostlarım dedim arkadaşlarım demedim.Senin dostların var mı?
benım 4 senelık arkadaşımdan ıstedım.bana dedı kımse sana cıkarıp para vermez dedı
Biz bağlıyız birbirimize.Bunun sebebi de arkadaşlığımız acıyla pekişti.İyiyide gördük beraber kötüyüde.Ama bu dost kavramı kızlarda yok galiba.Çünkü ne zaman kızların canımlı cicimli konuşanlarını görsem o yanında yokken çekiştirmeye başlıyor.
Daha yeni mi farkettin? Benimde borç vereceğim nereden baksan 1-2 kişi var, kimin ne olduğunu biliyorum zaten. 50 kişi istesin gene vermem, vereceğim kişi adam değilse..
Peki sen öyle Misin? Neden Yok Dedi.arkadaşların Bazen İnsann Kendinde de Oluyor Hata?
neden biliyomusun geri almasi zor oluyo ben borc vermistim geri alamamistim bi daha tovbe eettim iyi niyet su istimali
Ne kimseye borç verecen ne borç alacan
kimseye gebe kalmaya gerek yok.
evet malesf demekki hepsi iyi gün dostuymus onların
İnsanlardan bir şey isteme sürekli ver,bunu isterler.
valla arkadşlarını iyi seceksin. benim başıma geldi saolsun bütün arkadaşlarım bazıları hariç. cook yardımları oldu. herşeyde karşılıklıdır :)
s.ktiret herkes öyle.
demekki borcuna sadık değilsin.
kimse borç vermek istemez bu zor durumda.
nerdesin sen müdüre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar