Okumak ve çalışmak arasındaki farklar nelerdir. Hangisi daha iyi. Çalışıp para kazanmaktı. Okuyup bilgi kazanmakmi.
Okumak daha iyi
Çalışmak daha iyi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bos islerde çalışmanın bir anlami yok. Ya elinde meslegin olacak zanaatkar olacaksin ya da ticaretle ugrasip esnaf olacaksin. Kendimden ornek vermem gerekirse bu yasta evimi arabami aldim duzenli bir kazancim ve iyi bir isim var Allah'a bin sukur kultur seviyemide kendime gore yeterli buluyorum. Yasitlarimin cogu hala daha kpss atanma derdinde. Benim bu yaptiklarimi iyi bir bolumde okumus mezun olmus arkadaslarim 2-3 yil icinde yapar ve daha kaliteli bir hayat surer o ayri kisinin kendinde bitiyor asil mesele ben ne istiyorum hayattan beklentim ne kendine sormam lazim
Soyle bir mantik var simdi gider tip okursaniz tabiki okumak ama yok edebiyat iktisat muhasabe okuyacagim diyorsan bence calismak daha mantikli is bulma ihtimalin dusuk bulsan bile okudugun sure boyunca farkli bir alanda uzmanlasirsan iyi paralar kazanirsin
Çalışmak için bir şey söyleyemem öğrenciyim ama bence çalışmak da güzeldir, ne işte çalıştığınız da önemli
Çalışmak daha iyi
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar