Son sinifta devlet lisesinden ozele gecmek istiyorum?

Ablamin kayinpederi matematik ogretmeni. Bana; okul hergun 4 e kadar. Ders calisacak turkiyeye hazirlanacak vaktin bile yok birde hergun bir okadar yol gidiyorsun bence duz liseye gec vakittende kazanirsn demisti. Kibrista okuyorum. Kibrisliym. Ozel okula giderken notlarim cok iyiydi. nezaman dedigini yaptik beni 10. Sinifin 15 tatilin yari doneminde alel acele beni duz liseye gecirdiler ozaman mutsuz olmaya basladim. Arkadas ortamim yok burdaki herkesn maddi durumu berbat. %45 i kurt. Mantik uyusmazligi cok fazla. Ben mesela diger okulumda arkadaslarimla gloria coffe ye falan oturmaya giderdim burdakiler gloria nin adini bile bilmiyor. Hepsinin ailesi asiri baskici. Disariya cikmalarina izin vermiyorlar. + benim diger okulumda hepsi kibrisliydi ya da turkiyedn gelmis iyi ailenin cocuklariydi. O yuzden serbesttiler. Bu okulun muavinleri ogrencilere kopek gibi davraniyor. Bu sene son senem bu okulda kalirsam muzuniyete bile gitmeyi dusunmuyorum. ya da okul degistirmek istiyorm ama annem okulun kapanmasina zaten az kaldi sizin okulunuzdakilerde insan sen onlara cok yukardan bakiyorsun falan diyor :( bu okula gectigimden beri tum hedeflerim bitti. :(
Son sinifta devlet lisesinden ozele gecmek istiyorum?