Sizce lise ortamı ve üniversite ortamından hangisi diğerine göre daha güzel ?
Lise ortamı.
Üniversite ortamı.
Diğer (Belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlkokulda iyi anlaşabildiğin arkadaşalrını yönlendirip aynı liseye kaydolma şansın olduğu için lise daha iyi geçecektir.Bunun için lise ortamı daha güzelleşir. :) Çıkma teklifleride daha bol oluyor :P Üni. de dersler genelde bir gidersin ama aradığın kişinin ders saatleri akşamadır.Lisede herkes aynı zamanda ders yapar. :)
Ben üniversiteyide bitirdim.Aradığın insanları bulamama olayı çok yoğun.Ya dersi biter kaybolur yada devamsızlık seli yaşar.Lisede herkes sabah 08 akşam 16 tarzı :D
ev ortamı :D
lise ortamı. saf temiz gözleri açılmamıstı. gerci 3 sene evvelden bahsediyorum. şu an ki liseler nasıldır bilinmez ama. 3 senedir üni.deyim bu kadar rekabet birbiri kuyusunu kazan cıkarcı görmedim arkadas
universite bireysel hayat endisesi,lise daha masum cocuksuydu
Cevap
45Cevap
lise ortamı hayatımda karşılaşcağınız en yalın ve en güvenebileceğiniz insanlarla birliktesinizdir...20 yaşımdan beri üniversite ortamındayım...belki dünya görüşü açısından kafa dengi tartışcağınız insanlar bulabiliyorsunuz ama karakter olarak hayatınızda karşılaşcağınız en şerefsiz insanların olduğu yerdir...
Lise ortamı tabi ki lisede dostluklar çıkar gözetmeksizin kuruluyo ama üniversitede herkes kendine göre çakal herkes çıkarları doğrultusunda birileriyle samimiyet kuruyo
Notu bile parayla veriyor bazıları.Gerçi bana denk gelmedi.Ama lisede %100 bir ço karkadaşından alabilirsin hangi notu istersen.
iyi bir devlet okuluna yada dikkatlice seçilmiş bir özel okula(çok düşük bir yüzde) giderseniz her ortam güzeldir.
Ama asosyal birileri için ve erken olgunlaşmış birileri için lise ortamı berbattır
Topluma ayak uydurmak daha olguncadır.
Hiç sanmıyorum bu karaktersizliktir:)
Kesinlikle lisa ortamı. En iyi, en samimi arkadaşlıklar lisede kurulur. Ayrıca üniversite yaşına göre daha temiz olur insan.. Bu yüzden lise ortamı :)
Okul nöbetçiliği ve sınıf sınıf yoklama defteri toplamak bile yeter. :D
Bizde 2 bina vardı sadece o binanın nöbetçisi oluyorduk :D Yoklama defterini sınıf başkanları teslim ediyordu biz toplamıyorduk :) Gerçi 1 yada 2 kere nöbetçi olduğumu hatırlıyorum koskoca lise hayatım boyunca :) Ama bayrak taşıdığımı az hatırlamıyorum. Resmi törenlerde okulun flaması ve bayrakçısı olur okulu temsil eder. 1-2 sene bayrakçı ben olmuştum güzel anılardı :)
Bence lise.. insanlar daha içten oluyor.. kandırmıyor.. nasılsa öyle davranıyor.. ve kesinlikle lise arkadaşlıkları daha uzun oluyor..
tabi ki üniversite.
lise ortamında daha çocuksunuz öyle her şeyi yapmaya özgürlüğünüz yok.
üniversite ortamında ve çağında daha olgun bilinçli ayakları yere basan kişiler olursunuz aşklarınız hayata bakış açınız bile farklı oluyor.
Çeneniz iş yapıyorsa lisede ünv. de aynıdır.
Ortamın iyiliği yada kötülüğü söz konusu olamaz. Girdiğiniz ortamı siz yönlendirebiliyorsanız olay bitmiştir.
lise.. herkes daha masumdu.
biz büyüdük ve kirlendi dünya..
üniversite ortamı renkli eğlenceli cıvıl cıvıl ama insanlar sahte
lise ortamı kendi çapında ama insanları dostlukları sağlam
Lise, lise ve yine lise. Üniversite'ye geldiğim güne lanet okuyorum desem yeridir.
Hangi kise ve hangi üniversite olduğuna göre değişiyor, inan çok değişiyor.
kesinlikle lise ortamı . üniversite ortamı aşmış gidiyor lisedeyken hersey daha samımı ve art nıyetsızdı .
Ünversite ortamı :P Lisede kızların birçoğu Ergenliktedir kendisini kezbanlığa adarlar
Ünversite ortamında herşey bilinçli :)
lise ortamı çünkü arkadaşlıklar daha gerçekçi ... üniversite menfaat ortamı daha çok ...
lisede haytalık peşindesindir, üniversitede sevgili :D haytalık yaptığın arkadaşların candır, canandır; sahte değil şeffaftır. şeffaftır ama bakınca arkasını görmezsin:D
üniv ortamı. çünkü yakalanma korkusu olmadan sigara içilebiliyor
neresi olduğunun bir önemi yok ortama girmem yeterli...
Lise de hep ergenler var universite ortami idealdir :-)
üniversite 2.ci sınıftayım kesinlikle lise ortamı diyorum üniversitede çıkar üzerine kurulu hep ilişkiler ama lise dostluğu başkaydı:))
haklısın sonuna kadar kapılıyorum lisede dostum çoktu ama üni çok az konyada okumak daha bir zor
İkisi de çok güzel bence ama lise dostlukları daha güzeldir.
Üniversiteyi tatmadım daha ama üniversite ortamı daha iyidir.Lisede sınav kaygısından ortam yapamıyoruz ki
Üni.deki sınav kaygısı insan öldürür cinsden. :D
Tabikide lise.Simdi lisede olanlar belki üniversite hayaliyle yanıp tutusuyordur ama inanın liseye geri dönmek icin herseyinizi verebilecek hale geleceksiniz.
Lise ortamı pek iyi olmaz
ama üniversite her zaman iyidir.
diye tahmin ediyorum
yaşamadım çünkü
lise de erasmus yapılabilio olsaydı lise derdim. =)
lisenin tadı arkadaşlar.üniversitenin tadı bireysel.ikiside tadılası
Kesinlikle üniversite ortamı. Tabii maddi zorlukları saymasak.
eğer ki teknik üniversiteye gidersen sen kızsın yaşadın yüzlerce yakışıklı erkek peşinde olacak yokluktan
erkeksen yandın
2 side apayrı güzel.. ama ben en degerli dostlarımı lise de kazandım. :)
Herşey yalan dolan en iyi ortam senin olduğun ortam olmalı afacan
universite daha buyumus akli basinda mantikli oluyoruz
Mantığın geçmediği şeyler var. :D 80 80 almışsın.Baraj 50dir.Ama DC yiyip kalmışındır.Böyle şeyler. :D
Lise ortamları falan gelıp gecıcı be arkadas Üni Bir Baska...Arklar unutulmazmaz oluyor..
Üni.den mezun oldum.Hiçbir iaramıyor sormuyor.Faceleri bile yok.Ama liseden ve ilkokuldakilerden halen görüşürüm.Ararlar sorarlar facede iletişim kurarım.Fark bu. :)
üniversite kendini ifade edebildiğin yer...
okumaya mı umumhaneye mi? üniversiteyi neden cinsel birleşme yeri olarak görüyorsunuz. mezuniyet sonrası ne işe yarar eğitiminiz...
lise de ortam mı varmış? :)
Üniversite ortamımda, lisedekinin tadını alamadım.
tartışmasız lise dostlukları açık ara önde...
Üniversite ortamında herşey para.
Lise ortamı .
üniversiteden sonra işsiz kalmak paha biçilemez:p
en iyi cevap :D
teşekkür ederim :)
ortaokul ve liseydi o zamanlar
Ana okulunu özledim offf :(
o plastik bebekler :( yoluk saçlı barbiler :((
üniversitede guruplaşma oluyo o yüzden lise bence.
benim okulumda olmadı
Müdür gelir gurubu dağıtır. :D
üniversiteyi tek geçerm :)
en güzel yıllarım lisedeydi benım
ünüversite ortamı daha iyi:D
la ergenlerden zor attım kendımı dısarı ne lisesi
lise yüzeysel ,üniversite işlevsel.
bulunduğum ortamı hiç birine değişmem :)
Üniversite tabii..Liseyle kıyaslanamaz ;)))
Tabi ünide iyi olup lisede olmayanlarda var. :D
En güzel aşklar lisede başlar :)
üniversite hayatı özgür hayat
Harç parası,ev parası,ev sahibinin nemrut yüzünü görme tehlikesi gibi olumsuz yerleride olsa üniversite deki arkadaşlık ortamıda güzeldir haksızlık etmeyelim. :D
İki ortamdan da hoşlanmadım
tabiki üniversite hele ankarada iseniz
ya yapma bu üni ve il beni boğuyor bölümü yeni bitirtim yarın gitiyorum darısı sizin başınıza
lise çömezlik ya , üniv. gibisi yok
mahalle ortamı
üniversite ortamı
lisede koloni, ünide bireysel.
ergen ergen konusmayın lisede ne ya
Üniversiteye geçiş köprüsüdr.Duydun mu?
Üniversite, nokta
ilk okul en güzeliydi bence :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar