İspanyol Paça
Dar Paça Kot
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kesinlikle dar paça.Aldığım pantolonların paçalarını ekstradan daralttırıyorum.
İspanyol paçayı farklılık olsun diye giymek istiyorum ama nedense sevemiyorum.Aslında bu çarpık bacaklarla o daha iyi gider ama neyse.
İspanyol paça ama linkteki kadar bol değil :)
o göstermelikti zaten:) belki unutulmuştur çok giyen yok tedavülden kalktı gibi bişey.:D
bide altına topuklu giyseen evet doğru ben kısa boylu bi arkadaşım giydiğinde uzadığını söylemiştim kesin alıyorum bunu bu yorumdan sonra.:P:D
teşekkürler :))
Kızlara dar paça, erkeklere boru paça yakışıyor... İspanyol paça modası bitmedi mi ya?
moda değil önemli olan yakışması:)
Dar paça...
Boyun uzunsa ispanyol paça fakat kısa ise uzun göstermek için dar paça ;)
Cevap
14Cevap
dar paça ucuz gösterir. ispanyol paça şıktır, tarzdır.
Bacakların uzun ve inceyse dar paça çok hoş durur. Zayıflara her ikiside yakışır ya ama bence dar paça :D
Dünya elimde olsa İspanyol paça giyenleri dar ağacına asardım:P O derece nefret ediyorum.
yapma yaa ne var bunda bu kadar?:D
Emin ol tahmin edemeyeceğin kadar itici geliyor.
Kesinlikle ispanyol paça diyorum. O kadar bol olmasada bol pantolonlar favorim !
boyun uzunsa hem ispanyol hemde dar paça iyi duruyor ama kısa isen dar paça güzel olur.
bence canım ispanyol paça seçmelisin hem daha uzun boylu hemde daha fit gözükürsün :)
dar paça uzun gösterir diyorlar ama ?:)
eğer uzun boyluysan dar paça hoş durur. ama boyun çok uzun değilse ispanyol seçmelisin bence zaten benimkisi bi tavsiyedi.
ispanyol paça denemeye karar verdim zaten çoğu kişi itici desede..
Fiziğine göre. boy? Boy?
dediğim gibi zayfım hatta cok fazla zayıf bile sayılırım fakat bacaklarım cok ince değil hangisi daha iyi durur ispanyol paca denemedim uzun zamndır?
kar kış önemli değil dar paça çizmeye felan daha iyi gidiyor da bunu neyle kombinleyebilirim normalde giymiyorum cünkü :)
dar paça yakışıyor.:)ben hep dar paça giyiyorum deniycem bugün alışverişe çıktığımda bi sorayım dedim :)
İspanyol paça candır :)
dar paça daha güzel bencem
ikiside olur.kalite önemli.
İspanyol paçadan nefret ediyorum. Dar iyidir
ispanyol giyen kızlar çok çekici
etrafta fazla giyen yok sanırım:)
onlar modaya uyum diye kılıktan kılığa giyen etrafta penguen gibi aynı kılıkta dolaşan budalalar
dar paça.ispamyol paça çok iticigeliyor bana.
neden ki?
yakıştıramıyorum sallanıp duruyor :)
ikisinden de alıver bacım
para olsa:) sadece birinden alabilirim
ispanyol bende severim
düzz ...sa.dcdas
dar.
Dar paça tabikide.
Dar Paça Kot
eteğe devam :)
dar paça daha güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?