Bence kutsal bir meslegin var, bir canlıyı yaşama döndürmek, yarasına derman olmak çok güzel bir iş. Hayatında başarılar erkekleri umursama adamlara tercih et. Hayvan sever biri olarak şimdiden el uzatacağın bütün canlılar için teşekkür ediyorum sana. Yalnız bir boğa burcu erkeği olarakta boğaların hakkının gasp edilmesini kınıyorum. :-)
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Suni tohumlama taraftari deilim ama biz bogalar tam bosalacagind spermleri tupe aliyoruz disiye gireceginde :) cok tesekkurler guzel goruslerin icin esprili de yaklastin :)
Her insanın para kazanma yöntemi farklıdır... Saygı duymak gerekir. Ben gece hayatında çalışırken tuvalette bulunan kusmukları da temizledim, kusmukta temizlettim. Ayıp mı hayır? O yüzden çok takmamak gerekli.
Milletin altina girip para kazansan daha mi iyi hakkinla isini yapip kazaniyosun iste saygi duymak lazim bu ulkede veterinerlere de ihtiyac var sevgilin ayrilmaya bahane aramis bence
Erkek arkadaşın sen işin gereği steril bir şekilde bunu yapıyorsun diye tiksiniyor da kendisi çok mu temiz saçmalamasın. Ayrılsın boşver sen daha iyileriyle olursun
sana meslegine saygisi olmayan birisine ihtiyacin yok senin o senin meslegin sen ondan para kazaniyosun gayet dogal bisey o sevgili bozuntusunun kalitesizligi bosver
meslegin erkegin kadini olmaz benim bir cok tanidigim var bayan veteriner gayette basarililar seni seven seni oldugu gibi kabul etmeli kendisi istedigi gibi degil
Veterinerlik denildiğinde nedense bu tür görüntüler gelmiyor aklımıza. Bu uygulamayı da siz veterinerlerin yaptığını ilk kez şimdi öğrendim. Nyse sabırlar diliyorum :)
Saçma bir sebepten dolayı ayrılmışta ondan :) Yaptığın işte güzel maaş var diye biliyorum. Maaşı geçtim de yaptığın işe saygı duymalıydı :) İş iştir sonuçta :D
bırak o zaman o kendi iğrençliğiyle kalsın. seni gerçekten sevse bunu bahane etmezdi zaten. seni istemeyeni sen hiç isteme.. sonra dönmek istese de isteme. haketmez o gibiler.
Epey zorlandim yani cani yanar mi diye dusunuyorsun ustune kolunu utersa sokuyorsun zor bisey. En guzeli gebelik kontrolu yavru 1 aylikken cevizden qz kucuk bir boyutta parmaklarinda hissrdiyorsun :)
ayyy çok güzel :) sokma anı zor gibi ama o içinde onları hissetmek hoştur yaa :) ama bana çok zor geliyor valla öyle düşünüce :D Allah yardımcın olsun :) sevgilini de takma , insan bunun için ayrılır mı :/
bir de şey soracam internette bir fotoğraf görmüştüm adam hayvanın içine resmen girmişti böyle kolunu falan sokmamıştı kafasını ve iki kolunu sokmuştu. o gerçek mi? öyle meslekte var mı. o hayvanın poposu o kadar açılır mı yaa :(
Pekim o Zaman :) Bir Soru da ben sorsam :) Kanarya Besliyorum evin maskotu gibi oldu tam bir Şerefsiz olur kendisi :) Daha önce kuş Beslemedim Kanarya hiç beslemedim , Bir Değişik Geliyor bu kuş bana , evde kimseden kaçmaz. insan ların sesine göre Kafesin kenarına yaklaşır vs. Ballı Yem veriyorum arada yumurta sarısı ver dediler. Bazen Hayvan çok durgunlaşıyor yanlış mı yapıyorum acaba sana zahmet :D anlarsan.
Yumurta sarisindan ziyade kabugunu cok iyi sekilde ez yemine karistir. Balli kraker de agir gelebilir belki hizini alamayip cok yiyordur. Yumurtaya tuz atmiyorsun umarim :)
TAbiki atmıyorum :) Ben Kendimde Tuzdan uzak duruyorum. Ballı kraker degılde Bulgr kıvamında Bir yem verdi bana kuş u veren. Ballı yem miş :) Tadına bakmadım. Amma yumurta kabugunu iyice ezip Yeminin arasına katacağım. Teşekkürler.
En İyi Cevaplar