iş kurmak istiyorsunuz elinizde bir miktar sermaye var çok büyük bir rakam değil bu parayla kendi pastanizi kurup kendi yaptığınız kekler kurabiyeler pastalar poçalar kahve ve çay gibi ürünleri satan sıcak bir yer mi olsun istersiniz yoksa karavan fastfood işine mi girersiniz?
hep aklımda boylesı bırsey var.. adıda hamur evı.. bazlamasından gzolemsıne ekmegınden yufkasına pastasından coregıne unlu mamuller.. hızmet sektörü ve yiyecek sektörü buluştuğunda güzel seyler çıkar ortaya ama mekan güzel olmalı.. yerı sağlam olmalı..
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
benimde aklımda ki en büyük soru işareti bu nerde olmalı İstanbul nihayetinde rekabet ortamı yüzünden tutunmak zor
bir çok kişi bu şekilde iş sahibi oldu genç girişimciler için güzel bir seçenek ben devam ettireceğini düşünüyorum en azından bir süre daha ve bu süre içinde zaman geçmeden bişeyler yapmak lazım ;)
bende soruyu kendime değil soruma cevap vermek isteyen kişilere iki seçenek sunarak bunlardan hangisini yapmak isterdiniz diye soruyorum 3. seçenek yok cevap vermek için cevap vermeyelim lütfen ;)
site kimsenin malı değil sonuçta her soruya cevap verme hakkım vardır. eğer rahatsız olan herhangi bir üye varsa, bildir tuşuna basar gereksiz yorum diyerek kaldırır. bu kadar zoruna gitmesin. okey...
bnde kosgeb hibesiyle ilgileniyorum ve kendi işimi yapmak istiyorum sadece İstanbul şartları hangisiyle piyasada dha kolay yer edinir ve tutunurum bilmiyorum
En İyi Cevaplar