Dini sorulardan neden rahatsız oluyorsunuz ?

Cinsellik bölümünde bilmem neresinin en ince detayına kadar soruyorlar bir kişi rahatsız olmaz !

Konu din olunca millet kendinden geçiyor size ne kardeşim isteyen istediğini sormakta hürse siz neden müdahale ediyorsunuz neden geriliyorsunuz ?

Derdiniz ne sizin ? Kimse sizi cevaplayın diye zorlamıyor ?
Güncellemeler
+1 yıl
Hiç bir Müslüman başkasının dinine saygısızlık etmez, hakaret etmez, Şahsım adına konuşuyorum 765 tane cevap vermişim eğer bir tek cevabımda bir dinli yada dinsizin inancına hakaret etmişsem söz veriyorum üyeliğimi silecem. Ve eminim ki Dini bilen herkes benden daha hassas davranıyordur.

Bazıları gerekli cevabı verebilecek kimseler yok demiş kimin ne iş yaptığını hangi vasıflara haiz olduğunu biliyor musunuz ? Hangi İslami sorusu " en doğru" cevapsız kalmış bir gösterin hele !
Güncellemeler
+1 yıl
Hiç bir tane kişiyi engellemedim her kes hür iradesi ile istediği şeyi yazıyor siz olsanız çok engeli basmıştınız.

Cevapları ve yorumları okuyun bakalım Müslüman olduğunu söyleyen kişiler mi hakaret ediyor yoksa diğer taraf mı İster İslam dinine inanın isterseniz inanmayın ama kimsenin YARGI DEĞERLERİNE HAKARET ETMEYİN. Buna kimsenin hakkı yoktur.

AYNI TOPLUMDA YAŞIYORSAK SAYGI DUYMAYI ÖĞRENMEK ZORUNDAYIZ wesselam...
Dini sorulardan neden rahatsız oluyorsunuz ?