Hangi üni?
Hangi bölüm
Yaşlar kaç bu arada kaldginiz ders var mi?
Hangi bölüm
Yaşlar kaç bu arada kaldginiz ders var mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üniversiteye göre değişiyor. Hatta derse ve hocasına göre de değişebilir. Genelde 50-60 civarı. Çan eğrisi sistemi yaparsa hoca, sınıftaki herkesin ortalamasına göre belirlenir geçme notu, sınıfın ortalamasına göre, geçme notu çok yüksek ve ya düşük olabilir.
Mezuniyet için gerekli not ortalaması ise (GNO) genelde 1.80 - 2.0 civarıdır o da üniversiteye göre değişiyor.
CC yani 59-65 aralığı bizim üniversitede
adü de çan eğrisi vardı hala var mı bilmiyorum geçtim hepsinden, kaü geçme notu 60tı 3,63 lük ortalama ile bitti. koü geçme notu 65 idi, Allah belasını vermesin :D ama hiç bütsüz bitti. hedef katü, geçme notu kaç bilmiyorum ama orayı da bitiriciğim taktım kafaya :)
bizimkisi 40 mı neymiş duyunca çok şaşırdım ama yalan da olabilir gibi :D -Nişantaşı üniv anestezi
bilemiyorum artık :)
nesini merak ediyosun
Cevap
8Cevap
Universteye gore derse gore degsir bizim unide 60 ama 45 olan universteler var bazende kimi hoca çan yapar dersleri atiyorm matematik can egrisiyse diger istatistik dersi 50 gecme notu olablr degsir yani
o değişen bir durum kimi okulda 50 kimisinda 60. kimi okullarda çan eğrisi var. hatta bazı hocalar geçme notunu kendisi belirler.
ablamınki 70'di üniversteye göre değişiyo diyo biliyorum ben :D
ortalaman en az 2 olursa dd dersten de geçersin. ama tabii çan eğrisi vs var mı onada bağlı normalde 40 geçme notu.
Zor dersler 40.45 arası kolay dersler 50.55 yani bunlar sınıfa bağlı sınıfta cogunluk yüksek alırsa 55 den assagı olmaz geçme notu herkes dusuk ya da orta sonuç alırsa 40.45 ile geçiliyor
Değişir. Bizim okulda çan sistemi var sınıf ortalamasına göre. Bazen hocalar kendileri geçme notu koyar.
65 de zaten anlarlar.
medipolmu?
Bizde 45 ortalamayla geçme notu 50
Bilecik
bizde 60dı CC Selçuk üni.
Akdeniz kamu 60
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar