Eğitim & Kariyer Çocuk doktorluğu sizce nasıl bir meslek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce çocuk doktorluğu güzel bir meslek mi? Elbette olmak istediğim mesleği araştırdım fakat sizin de fikirlerinizi almak isterim. Zorlukları hakkında bir bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim. 😊👍 Çocuk doktorluğu sizce nasıl bir meslek? Cevapla Meslek Soruları Çocuk Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
EbobEkok Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bende Çocuk Doktoru Olmayı Çok Çok Çok Çok İstiyorum 7. Sınıfa Gidiyorum Ve Önümde Kocaman 11 Yıl Var Acaba Geçer Mi? 0 0 Yorumla
Nobodysperfectt Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Ya ben çocuklarla beraber aglarm dayanamam ya :( 1 0 Yorumla
XaRiZMa Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Çocuklara bak ya çok şirinler.. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayy, bencede çok tatlılar. 😊💖Sizin meslek hakkında bir bilginiz var mı? Yorumla XaRiZMa +1 yıl Gecenin bir yarısı zırlayarak götürdüğümüz yeğenim var, işleri zor.. Düşünsene karşında bir hasta var ve neyi olduğunu sana söyleyemiyor.. Yorumla
elfmnaz Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl çok güzel 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayy ben zaten minyonum. Beyaz önlük giydiğimi hayal ettiğimde çok mutlu oluyorum. 😊💖 Yorumla EbobEkok +1 yıl Bende Çocuk Doktoru Olmayı Çok Çok Çok Çok İstiyorum 7. Sınıfa Gidiyorum Ve Önümde Kocaman 11 Yıl Var Acaba Geçer Mi? Yorumla
santral25 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Gayet iyi. 1 1 Yorumla EbobEkok +1 yıl Bende Çocuk Doktoru Olmayı Çok Çok Çok Çok İstiyorum 7. Sınıfa Gidiyorum Ve Önümde Kocaman 11 Yıl Var Acaba Geçer Mi? Yorumla
En İyi Cevaplar