Ya da başka bir şekilde mi? Lütfen biri açıklarsın bir türlü anlayamadım şu saçma sınav sistemini. 😐
Fizik sayisal için çok mu önemli?
Ya da başka bir şekilde mi? Lütfen biri açıklarsın bir türlü anlayamadım şu saçma sınav sistemini. 😐
Tek tek cevaplayacagim sorularini :) lys tamamen calismaya bagli bir sinav. matematik cok iyi olursa kimya ve biyolijinde iyi olursa fizigi bir nebzede olsa kapatir. 30 fizik sorusundan 10 tane yinede yapmalisin digerlerinden biyo ve kimyadan 20 nin altina dusmemelisin matematikte 50 soru var 30un altina dusmemelisin geometride 15 in altina dusmemelisin☺ ygs ise sadece 9 sinif ve orta okulu kapsiyor orta okul sorularida cikiyor turkcen iyiyse fizigi kapatabilirsin ama yine kimyayi full cikartmaya bak ygs de kimyadan full cikarman senin yararina olmaz cunku herkes kimyayi fulluyor ama kimyadan dusuk yaparsan sana cok sey kaybettirir. Fenden 40 soru olacak ygs de 20 non altina inme. Ama herseyden onemlisi sen pdr hukuk istiyorsun bunlar esitagirlik dersi sayisalla zaman harcamak yerine turkce edebiyat cografya felsefe mat geo calissan eminim cok daha basarili olursun:)
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim 😊
Rica ederim
hayır digerlerini yaparsan fizigi sorun etmene gerek yok
biyolojin çok iyiyse geç sen o işi sayısal sana göre değil ilerde tıkanırsın gerçek sayısalcının biyolojisi kötüdür fiziği kimyası efsanedir
Benim de tam tersi biyolojim ve matematiğim süper kimya ve fizik de pek iyi değil
ilerde tıkanırsın haberin olsun
Ya istedigin bolum muhendislikse fizik onemli. Istedigin bolume bagli ilerde
Cevap
5Cevap
Sayısal istiyorsan biraz kendini aşıp çok çalışmalısın ama yok ben ona katlanamam dersen daha çok yeteneğinin olduğu bölümlere git bu Arada psikoloji çok tutulmuyor
Aslında çok çalışıyorum ama sanki sınavdan sonra ezberledigim bütün o formüller gidiyor.
aynen banada öyle oluyordu fizik karışık ya
bence gitmelisin çok çalışırsın olmazsa diğerleriyle dengelersin sorun olmaz inşallah.
Inşallah
digerlerini yapar dengelersin sıkıntı degıl
Hemide nasıl hemide nasıl :D
Ya o kadar kötü bir şey mi fizik yapmamak?
çok çok çok önemli matematikten sonra fizik gelir
Sayisalla her yol acik.
ilerde hangi mesleği düşünüyorsun
psikoloji ve hukuk düşünüyosan lys de sayısal sana puan getirmicekki
Sayisalda matematik kimya falan sayesinde ygs den daha yüksek alırsın dedi arkadaşım
ygs de fizik kimya biyoloji yaparsın eyvallahta sana getirceği puan soru başına 1 :D sayısala gidersen lys de tm derslerini yapamazsın
psikoloji ya da hukukta sana sadece matematik puan getirir fizik ve kimya hiç bir işe yaramaz
Sayisala Git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar