Zayn özgün bir ruha geniş ve sanatsal bir bakış açısına sahip. Zayn'den ben çok şey öğrendim. İnsanlar bana ırkım dinim için hakaret etse de geldiğim yeri unutmamanın en iyi örneği oldu. Bana başarıyı ögretti. Aynı Harry, Louis, Niall ve Liam gibi. 2010'dan beri Directioner'ım. Aynı zamanda da Zquad'ım. İnsanlar kendileri ile barışık olabilselerdi kabullenebilirlerdi zaten...
Bence çok yakışıklı ama keşke one directiondan ayrılmasaydı
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Eğer bu gerçekten yakışıklıysa bizim Türk erkeklerine çirkin diyemezsiniz kızlar çünkü piyasada bunun gibi bir sürü erkek var, çocuk gelse sizle sevgili olmak istese Hayır dersiniz Kezbanlık yaparsınız, herkes için söylemiyorum tabi.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
türk erkeklerinin yakışıklı olmadıginı söylemiyoruz ve buna benzer biriyle tanışıyorum gayet de güzel zaten herkese söylemiyosun ☝
Türkiye'de zayn'den daha yakışıklılar mi var hah güldüm doğrusu. bir adamın herşeyi mi mukemmel olur. adamin sesi zaten kusursuz. yakisiklilik kısmında da Zayn elmas ve belirgin çene yapısına sahip ki böyle insanlar çok yakisiklidir. yani adamın herşeyi mükemmel ve idolum olan tek insan Zayn. Ve hatta Instagram'da fan hesabım bile var. benim hayalim profosyonel bir futbolcu olmak ama idolum zayn. yani yaşantı olarak, hareketlerim olarak yani özel hayat idölüm Zayn ki bunun çokta faydasını görüyorum. yanaklarimi egzersizlerle erittim ve şu an Zayn'in yanağı gibi. Ve iyikide Zayn idolum. cevap verenler olursa fan hesabımı paylaşırım. ama directioner hiç deilim sadece Zayn. Bide Zayn'in şarkılarını herkes anliyamaz o ruh haline herkes gelemez. Çunku sıkı bir zquad'lik gerektirir.
aynen oyle duzgunce fikrini soyluyosum ya alay ediyolar ya da - veriyolar olayı farklı yerlere cekiyolar bu sitenin arındırılması gerek cünkü gereksiz insan fazla var
Uff çekemiyolar işte bukadar basit. zayn dünyanın en yakışıklı erkeği seçildi bı kuruluşa göre. kiskananlari neyle ispat edersek edelim kendi hayal dünyalarında kendileri dünyanın en yakışıklısı işte. birak cekememeye dewam etsinler. zaten sesini anlatmaya gerek yok Instagram=for_zayn_yt
Eminim hayran yas kitesi bu yüzden 7 18 yas arasi istnistnalar haric neyse Canim adam yakışkli sordugun buysa ilk foto hariç ama ergen sanatçısı hadi eyvallah
Anlayasima laf edeceğine yanlış gördüğün yanlis olan kismi da soyle de insan gibi tartisma ortami olsun boş otme hayran kitli 7 18 arasi diyorum nokta yani :D
@Behnann YA HAHSHAHSHAHS MAL MISIN? bir TANE BILE SARKISINI DINLEMEDEN KONUSUYOSUN VE KEZBAN DEMEK NE DIYE? HAYIR GUZELLIK ABIDESI FILANDE DEGILSIN HAYIRDIR BU NE YEDIREMEMEZLIK
En İyi Cevaplar