Detaylaarrrrr detaaaayyylaaarrrrr :)))))))
Skshsivsjdbdb
Skshsivsjdbdb
Oncelikle pdr okuyan biri olarak soyluyorum zokul psikolojik danismanligini secersen zengin olamazsin 3.500 tl yakin para alir ama rahat yasarsin mesleki yukun az olur. gel geleelim pdr okuyup rehabilitasyonlda veya aile danismanligi burolarinda calisirsan evet zenginsin :D tabi her isin bir ceremesi var. Bence fizyoterapiyo dusunya da beslenme ve diyetetik yani tip hukuk pdr haricinde
tıpla net zengin olursun ama aile hayatın olmaz zor bir meslek yani paranın tadını zor alırsın diğerlerine göre. hukuk eğer ünlü tanınan biriysen iyidir. pdr net kesin para alırsın diğerlerine göre az para alırsın ama tadını da cıkarırsın paranın. o üc aylık tatilde parayı güzel güzel harcayabilrisin
sevdiğin işi yap. cebin dolmasa da gönlün sevgiyle dolar. o zaman dünyanın en zengini olursun
Orasi kesin zaten. Ama merak ettigim icin sordum.
o halde okulu boşver. siyasete atılmanın bir yolunu bulmaya çalış
Siyasete bulasamam
Zengin olmak istiyorsan ticarete Atıl. 10 bin kazanarak zengin olunmaz
Onu cok istiyorum ama once sermayemin olmasi lzim ;)
Cevap
16Cevap
Zengin olmak okuduğun bölümle değilde kafanı ne kadar kullandığınla alakalı birşey
Bildiğin büyük işyerlerinin hepsini gez çoğunun patronu ilkokul mezunudur :D
Zengin olmak icin abanilan bolumlerden mezun olan arkadaslar genellikle hayal kirikligi yasiyor. Diplomali issiz sayisi oldukca fazla.
Bunlarla zengin olunmuyor 😄 ticaret denen şeyden haberiniz yok galiba..
fizik tedavi ve rehabilitasyon tıp değil ondan kolay
Normal meslek gruplarinda zengin olamazsın, ya ünlü olman ya da en tepede olup özel bir kitleye-kişilere hizmet etmen gerekir.
inşaat mühendisliği :) unutmaki gelecek daha inşaa edilmemiştir
Mimar tabii ki. Ama mimar olmak diğerleri kadar kolay degil
Hakkını vericeksen bütün mühendislikler zengin yapar seni
Okumakla pek zengin olunmaz ya okulda kalıp akademisyenden olursun ya da mühendis olup şirket kurup ihalelere girersin
hiçbiri ile zengin olamazsın
genelde okumayanlar zengin oluyor onu ne yapacaz
hiç biri ticarete gir :)
ali ağaoğlu ilkokul mezunu
Pdr ne ki? Öğretmen ama master olacak
zengin olmak muhendislikten gecer
Ya şu pdr nin açılımı nedir?
Psikolojik danismanlik ve rehberlik
Teşekkür ederim bende öyle tahmin ettim fakat zenginlikle bağdaştiramadim öğretmen değil mi onlar da @beachvoley
Hizmetkar olursun efendi değil...
Marmara univ. zengin koca dili ve edebiyati😃😃😃
Ya ne diyorsun mühendis olmalı tabiki
P. zevenklik oku
Agzini yirtarim senin pezevennkk
Ergen 😂😂
Iletisim tabiikide
denizcilik iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar