Okulun sitesinde ders seçimi yapılacak falan diyor da, ben otomasyon sistemine giriyorum, öyle bir zımbırtı yok. Ayrıca hazırlık okuyacaklar için neden ders seçimi olsun ki? Hazırlık okuyanlar falan var mı aramızda bir el atsanız. Okul YTÜ ama sizinki farklı bile olsa belki benzer uygulama vardır. Hazırlık okuyanlar cevaplasın bir zahmet. istanbul üniversitesi
Üniversiteye kayıt yaptırdım. Hazırlık var, ders seçimi yapmam gerekir mi?
hazırlıkta ders kaydı olmaz zaten 1 tane mecburi ders var. mecburi dersleri de almak zorundasın, üst sınıflarda ders seçimi yapabilirsin. bu arada ytü nün açılımı nedir
Hazırlıkta bildiğim kadarı ile ders seçimi yok. Hazırlık atlama sınavı olur yakında en fazla. mecburi dersler var onları alacaksın, ekleme/çıkarma yapamıyorsun.
ona girmicem bilakis hazırlığı için yazmıştım da, ders programına bakmaya çalışıyorum, ders seçilmedi diyor. Sanırım o atlama sınavı sonucuna göre yazılır.
hazırlıkta ders seçimi olmaz, alacağın dersler zaten bellidir. standart dersleri alacaksın, ben bunu istemiyorum gibi bir durum olmuyor. hangi bölüm kazandın
Hazırlıkta ders seçimi olmuyor. alacağın dersler belli, seçim yapamıyorsun mecburen hepsini almak zorundasın. sonraki yıllarda ders seçimi yapabileceksin.
En İyi Cevaplar