Hangi meslek sizce... dhdjdbhdjdnndndndjdbdjdkxbxhjzhdjdjdbdbdbdbdb...
Paramedik (ilk ve acil yardım)
Hemşirelik
Anestezi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
hemşirelik ataması süper anestezi falan hemşireliğin yanında sönük bence
ve doktordan cok hemsire alıyor saglık bakanlıgı hemsirelik seç yakma kendini
hemşirelik seçtm :) herkes paramedik ve anesteziyi bu aralar çok övüyor bende hemşirelik doğru bir tercih mi merak ettm o yüzden burada bir anket yaptm :D
sağol içimi rahatlattın
eic için tsk ederim :)
aman bırak dostum bilip bilmeden övüyolar sen bakma bilen kişi gerçekten övemez paramedik ve anesteziyi
paramedikler att lerle sorun yasıyor yeterlilik sorunu paramedik atamaları sıkınıtı hem bir hastaheneye kac ambulans düşebilrki ve bu ambulansa alacakları kişiler paramedik att olarak 2 ye ayrılıyor buda atama anlamında sıkıntı anesteziye gelince anestezi falan hikaye bakma sen hemşirelik gibi asla olamaz doktordan cok hemsire alıyorlar abi var mı ötesi :) ne olursa olsun tıkanmayacak meslek varsa oda hemsirelik gercekten hani yorucu falan olabilir ama atama sıkıntısı yok maasıda fena sayılmaz :)
Ben hemşireliği seçtim bu sene stajım başlıyo bakalım hayırlısı :D
vay hadi bakalım :D darısı benim başıma
Anestezi okuduğumdan anestezi diyorum askdks
Is imkani iyi mi atanma sorunu var diye hemsirelik yazdm tum tercihime :) hemsirelik kasandm ama yeniden bir yazayim dedim iyi hi tercih mi kotu bir tercih mi yaotim diye :( herkes anesteziyi sectigine gore yanlis bir tercih yaptm sanirim
Yok hemşirelikte iyi ama anestezide narkoz veriyorsun işin bitiyor. Devlete atanamayıp özelde çalışsan bile en az 2500 akıyorsun. Atanma sorunuda zor değil önü açık yani. Zaten sen anesteziden üstünsün 4 yıllık okuyacaksan.
Evet ist hemsirelik fakultesini kazandm ama duyduguma gore anestezi ve hemsirelik arasinda fazla bir maas farki yokmus neyse hayirlisi olsn :)
Hayirli olsun evet 😄
Teşekkür ederim 😇
Cevap
3Cevap
Ben kardesim hemşirelik okuyor ama en iyisi anastezi
Lütfen, insanca yazalım.
pardon?
"dhdjdbhdjdnndndndjdbdjdkxbxhjzhdjdjdbdbdbdbdb..." nedir? Türkçeyi doğru kullanamıyor musunuz?
detayları uzun yazmak zorundayız bende harfleri rastgele sıraladım bunun Türkçe ile alakası olduğunu sanmıyorum bay @reptoşembırlızengin
Emin misiniz, bayan @gizlikullanıcı? Bir de gizli soruyorsunuz şöyle soruları var ya anlamıyorum.
Bu sizi neden ilgilendiriyor? İstersem hesabımı gizli tutarak istersem hesabımı gizli tutmayarak sorularımı sorarım bu sitenin bir özelliği. Bilmem anladınız mı bay @reptoşembırlızengin
Lütfen biraz özgüven! Ben size karışamam ama sizce de çok saçma değil mi, bayan @gizlikullanıcı?
Bu arada Anestezi öneriyorum bayan.
Teşekkür ederim görüşünüz için bay @reptoşembırlızengin , hoşçakalın
Sizde. =) hehehehe.
Anestezi
3 ü de iyi aslında
paramedik bence :)
Hemşirelik
Dimi :) bende hemsirelik kazandm ama anestezi yazmadigima biraz pisman gibiyim :)
Padamedik
Paramedik olcaktı o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar