Hangisi iç mimarlıkla çift anadala daha uygundur sizce?
Mimarlık
Endüstriyel Tasarım
Şehir ve Bölge Planlama
Psikoloji
Pdr
Diğer (yorumda)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bende iç mimar olmak ıstıyorum çift anadal ne oluyor? birde boş bolum dıyolar nasıl
Çift anadal iki bölümü aynı anda okumak oluyor, ben iç mimarlık kazandım ama imza yetkisi için mimarlıkla beraber okumak istiyorum. Bölüm boş diyenler 10 yıl önceki Türkiye'de yaşıyor olmalılar
ben baktım puanına tutturabılırım dıye dusundum ama yapabılırmyıım bılmıyorum sonra bı yakınıma sordum imza yetkileri yok öğretmenliğe git daha iyi dedi bana. çift anadal zor olmuyor mu yanı ıkı bolum bır arada okumak? yanlış anlama seni üzmek için demedim o kişi oyle dyıınce bende cok uzuldum hayırlısı olsun hakkımızda
İmza yetkisi olmasa bile artık tasarımcıya çok fazla ihtiyaç var ülkemizde, zaten imza yetkisi isteyen biri gider mimarlığı seçer iç mimarlık daha çok dizayn üzerine odaklanır.. Ayrıca öğretmenlerin ataması çok zor günümüzde ama bizim atama derdimiz yok. Çift anadal için 4/3 ortalama istiyorlar elimden geleni yapacağım ben de çünkü imza yetkisi istiyorum bu yüzden mimarlığı seçeceğim diğerlerini bir iç mimar da 3d max programıyla yapabilir endüstriyel tasarım vs ayrıca benim bölüm çevre tasarımı ekli yani bir nevi peyzaj mimarlığına da el atıyoruz. Yok ya annem-babam bile diyordu iç mimarlık şöyle böyle diye ama yapacak bir şey yok seviyorum ben :) amin inşallah hayırlısı olsun
peyzaj mimarlığına el atamazsın :D senin alanın değil
Sehir bolge
Teşekkür ederim..
Şehir ve Bölge planlama yapabilirsin :) Bu arada hangi ünide okuyosun
Mimarlıkta karar kıldım, fizik ve birkaç ders dışında dersler ortak neredeyse :) benim için daha iyi olur diye düşünüyorum.. Üniversite söylemesem :)
Şehir ve Bölge Planlama
Onunla mimarlık arasında kaldım :/ ortalama tutarsa tabi
inşallah tutar
Çok sağol inşallah..
Teşekkür ederim :)
Rica ederim :)
Cevap
1Cevap
Peyzaj Mimarlığı olabilir.
Evet onu unutmuşum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar