+1 yılBen sağlık hizmetleri meslek yüksekokulu öğrencisiyim 1. Sınıf 1. Dönemin sonunda yatay geçiş yaptım 19 Mayıs üni. Çıktı bana geçiş yapacaktım yapmayayım diye bana indirim yapıldı ve çap bilgisi verildi geçiş yapmayıp okulda kaldım. 2. Sınıf başında çap yandal başvurusu için öğrenci işleriyle defalarca konuştum 2. Dönemin başında yapabilirsin dediler
(gano m da 3 tü ama yedekte kalmak gibi ihtimal olmasın diye başvurmadım) gano mu yükselteyim diye yapmadım 2. Dönemin başını bekledim GANO m 3.20 idi bu sefer de bu dönem için yapamıyoruz dediler. Mağduriyet üstüne mağduriyet yaşadım. Benim evim sabah kalkıp ders çalış muhabbetine bile müsait değildi, küçük kardeşimi gece uyutup sabaha kadar ders başına geçip ders çalışıyor gecemi gündüzüme katıyordum. Benim Zorlu şartlar altında çalıştığım zamanı hiçe saydılar ve hiçbir şey olmamış gibi de özür dileriz diyorlar şaka gibi. Bu kadar basit olmamalı bir insanın bütün emeğini boşa çıkartmak50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOkula gitmemek sizin için bu okula gitmekten daha hayırlı olabilir. Para tuzağı kesinlikle okulda çok büyük bir sistemsizlik var. Sizi umursadıkları ilgilendikleri yok. Onların hataları yüzünden dönemim uzayacak ama nedense ben bunu 1. 2. 3. Sınıfta öğrenmedim 4 de öğreniyorum. Dönemim seneye uzasın diye yapıldığını düşünüyorum. Eğitimi zaten berbat sırf okula gitmek için gitmeyin çok pişman olursunuz
20 Yorumla
Altinda polo araba gozunde tiki gozlugu elinde iphone 6 plus ayaginda 10 cm topuklu yuzunde 1 kg makyaj vee hosgeldiniz nisantasi universitesine
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBildiğim kadarıyla maddi durumu çok iyi olan insanlar tercih ediyor genelde Orayı ama istediğin bölüm oradaysa çekinmeden yaz derim
00 Yorumla
+1 yılben 2 yıl okudum hem bayrampaşada hemde maslak 1453te sakın gitmeyin herşey para eğitim berbat tercih vermeyin yeminle 2 yıl bitene kadar canım çıktı gelse de gitmeyin 2 dönemde 6-7 ingilizce var bide hangi bölüm olursa olsun o kadar ingiizce görürsünüz staj falan yok iyi eğitim istiyorsanız başka üniversiteye gidin
61 Yorumla
Daha yeni bir üniversite olduğunu biliyorum. Reklamlarda, bilboardlarda gelenlere %75 indirim verdiğini duydum. Aynı zamanda Kerem Alkin gibi önemli bir ekonomist rektörlüğünü yapıyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://www.dailymotion.com/video/x1z0zpa_nisantasi-universitesi-elit-insanlarla-play-hard-klibi_lifestyleortamı mükemmel :D
01 Yorumla1453 de okuyorum ve çokda iyi bir üniversite değil. emeğinize yazık ediyorlar. sadece parası olanın konuştuğu bir mekan. ayrıca çok aç kalırsın orta halli bi ailenin çocuğu isen. her şey özel olduğu için yemeklerde anormal pahalı. migros olmasa aç kalıyorum.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 562 cevap paylaştı. hiç iyi şeyler duymadım arkadaşım okuyor istanbuldaki bütün kürtler burada aralarında nerdeyse bir tek ben türküm whatsaptaki gruptan bile kürtçe konuşuyolar diyo...
30 Yorumla
+1 yılBüyük reklamları yüzünden gözümde büyüttüğüm;fakat, bir bakkal ararken ara sokakta karşıma çıkan, varoş bir bina (En azından dışardan öyle görünüyor;ancak, önemli olan içerisi tabi).
21 Yorumla
Gizli SoranHarikasın yaa:D
10 ayhayatımın en büyük pişmanlığı. sabit fiyat dediler 2. senemde 2 katı fiyatı alındı. içerisi avm gibi bir eğitim havası vermiyor. üstelik maslak kampüsü yerin altında cam yok sıkıcı bir atmosfer. ben aşçılık okudum sınıflarda yarım dönem geçirdim gerisi mutfaktaydı fakat o bile yetti.
00 Yorumla
1 yılben 2 yıl okudum hem bayrampaşada hemde maslak 1453te sakın gitmeyin herşey para eğitim berbat tercih vermeyin yeminle 2 yıl bitene kadar canım çıktı gelse de gitmeyin 2 dönemde 6-7 ingilizce var bide hangi bölüm olursa olsun o kadar ingiizce görürsünüz staj falan yok iyi eğitim istiyorsanız başka üniversiteye gidin
00 Yorumla
1 yılben 2 yıl okudum sakın gitmeyin herşey para eğitim berbat tercih vermeyin yeminle 2 yıl bitene kadar canım çıktı gelse de gitmeyin 2 dönemde 6-7 ingilizce var bide hangi bölüm olursa olsun o kadar ingiizce görürsünüz bide sanki hazırlık okuyorsunuz gitmeyin
00 Yorumla
1 yılNisantasinda degil :)
Egitimini bilmem bazi ozel okullar lise gibi oluyor. Fb da gruplari vardir yardimci olurlar.00 YorumlaÖncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Bir daha ki yıl tekrar sınava gir ve düzgün bir okula yerleşmeye çalış.
05 Yorumla- 1 yıl
Gidenler memnunuz diyo
- 1 yıl
:D ortam güzeldir ondan öyle diyorlar mezun olan henüz yok. bir iki yıl sonra bu suali bir de mezun olanlara sor.(memnun olan öğrenciler dersler içerik olarak kolay ve vasıfsız olduğundan) memnunlar. Benim de bir arkadaşım oraya gidiyor. Çok rahatız diyor. Ama kardeşim üniversitede rahatsan bil ki sonrasında rahatsız olacaksın.
- 1 yıl
Anladim cok tesekkur ederim
- 10 ay
ben mezun oldum bu sene son 2 yılım iğrenç geçti en son yaşadığım sıkıntılardan bazı danışmanların aptallığı ve kendini beğenmişliği yüzünden kafama sıkacaktım. zengin züppesi yeri cebinizde 10 milyonla altınızda spor araba olmadan gelecekseniz hiçbir değeriniz yok burada.
Eğitim & Kariyer konusunda 562 cevap paylaştı. %75 bursu herkese veriyolar arkadasim gidiyor whatsap grubunda bile kurtce konusuyolae tek turk benim nerdeyse diyor...
03 Yorumla
1 yılNişantaşı'nda herkes %75 alıyor, bir olayı yok yani. Ama başka yer tutmuyorsa gidebilirsin.
14 Yorumla- 1 yıl
Yok cikarmazlar. Yani şartlarını bilmiyorum tam, ya o bursu sana eğitim hayatın boyunca verecekler ya da ortalamanı dusurmedigin sürece. İkisinde de sorun olacağını sanmam, ortalamani dusurmezsin olur biter.
- 10 ay
@iceenet kanka parayı verdin daha 1. dönem bitmeden 2. senenin parasını istiyorlar aynı fiyatı 10 gün içinde ödemezsen 2. sene 2 katını ödüyosun yani girerken dueumun varsa tüm senelerin fiyatını ödeyerek gir onun dışında sıkıştırıyorlar seni sürekli. ben ilk yıl 65k diğer yıl için 125k para verdim ve yazık oldu giden paralara.
1 yılGitmelisin bence üniversite kötü değil bölümde güzel
13 Yorumla- 1 yıl
Arkadaşım
Nişantaşını tutturmak için sinavda sari şekerden yiyip peçeteyle burnunu silmek yetiyomuş :D :D
20 YorumlaUniyi bilmem ama ogrencileri kendini begenmis baba parasiyla okuyan ama emegiyle kazanmis gibi savunan zengin zuppe tipler
00 Yorumla
1 yılKağıthanededir. Kazandıktan sonra öğrenip hayali yıkılan kızlar vardır. :D
16 Yorumla
Gizli Soran1 yılAa neden ki :D
- 1 yıl
Nişantaşında zannedilir. O yüzden :D nişantaşıda cok güzel mekandır cafeler falan Üniversiteye sırf bu yüzden kazanıp tercih yapıp hayali yıkılanlar var :D
Gizli Soran1 yılben kağıthanede olduğunu biliyorum ama ortamı falan nasıl :D
- 1 yıl
Bilmiyorum ama fıstık gibi hatunlar var. Önünden hep geçiyoruz. Manken gibiler :D
Gizli Soran1 yılnişantaşında mı :D
- 1 yıl
hayır ya kagıthaneden bahsediyorum. Ben orda oturuyorum. Güzel hatunlar geliyor.
Pek önermem sadece para için inşa edilmiş bir okul 2020de mezun oldum
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 699 cevap paylaştı.
1 yılnişantaşında olmayan ama adı nişantası üniversitesi olan üniversite :)
00 Yorumla
1 yılbu nişantaşı deyip E-5 in kenarında olan üniversite değil mi?
02 Yorumla
Gizli Soran1 yılAdi icin bakmiyorum zaten yerinin onemi yok
- 1 yıl
demek istediğim şu adamlar bu konuda bile üçkağıtçı gerisini sen düşün
+1 yılArkadaşım illallah etti o üniden... Her gün sövüyor
00 Yorumla
+1 yılTwitterdaki reklamlara kanma berbat bir yer arkadaslarim orda begenmiyorlar
00 Yorumla
+1 yılOzel üniversite bos bu uni turkiyede en oyi universiteler arasinda son sıralarda
11 Yorumla
Gizli SoranDuyduklarimiz dogruymus demekki
- Eğitim & Kariyer konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılnişantaşında olmamasına rağmen neden ismi nişantaşı olduğunu hep düşünmüşümdür
10 Yorumla Pesimi birakmiyor. :)
Kesinlikle "Nefes alsa yeter" felsefesi dogru. :)03 Yorumla- 1 yıl
Hic bisey anlamadim
- 1 yıl
Anladim peki teşekkür ederim
Bayrampaşa da dandik bir bina olduğunu biliyorum , giden bir arkadaşım var ve eğitim sisteminin kötü olduğunu ve öğrencilere para gözüyle baktıklarını söylemişti.
12 Yorumla
Gizli SoranBol keseden bursu geri aliyolar demekkiii
1 yılNisantası universitesi Bizim burda Kagıthane'dedir. Hasbahcenin icindedir. bir boka yaramaz bir yerdir. Ama hatunları taş gibidir
00 YorumlaYgs de lys de pek birşey yapamayan parası olan veletler okuyo 😄
00 Yorumla
+1 yılGiden arkadaşlarım sakın buraya gelmek gibi bir hata yapma dedi
sen düşün10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHatta ilk tercihin yaparsan daha da burs eklenir git nolucak ya univeriste ne farkeder
10 Yorumlanişantaşında değil bunu bil :) . esenlerde. iç mimarisi güzel eğitimini bilememe. ama oraya gittiğimdee tim öğrenciler gelmemem için beni baya tatmim etti. içi çok hoşuma gitmişti ama o0rtamı falan.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılzengin cemiyetin çocuklarının bir yer kazanamayıp gittiği okul
00 YorumlaBilimsel çalışmalarıyla her geçen gün ülkemize daha fazla değer katan bir üniversite asdasd
00 YorumlaBas parayi gir yeni universiteden ne gibi beklentilerin olabilir ki ustelik ota b*k burs veriyor
00 Yorumlakesinlikle gidersen pişman olacağın bir üni. sakın gitme derim
11 Yorumla
Gizli SoranFazla reklamdan belliydi desnee. Sagol tatlim
Vakıf üniversitelerinden sadece koç ve sabancı ve bilkent iyidir. Gerisi boştur
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılTV'ye reklam veren üniveersite sadece tüccarhanedir
00 Yorumla İyi malı olan satıcı bu kadar bağırmaz. ODTÜ, bilkent, İTÜ varken bence doğru değil bu.
00 Yorumla
+1 yılOrada okuyan arkadaslarım war ders geçmede sıkmıyorlarmıs kalşte düşük geçmek bedava yani :)
01 YorumlaÜniversitesi nasıldır bilmem ama o ortama para yetişmez.
01 YorumlaSosyal medyada dalga konusu olan bir üniversitemiz 😅
00 YorumlaEvimizin dibinde bu üniversite ama hakkında hiçbirşey bilmiyorum
00 YorumlaOkulda hoca bile yok uni diye ilkokula gitceksin bide
03 Yorumla- 1 yıl
halla halla gerçekten mi
- 1 yıl
aaynen :D
+1 yılKötü bir yer. Zaten Nişantaşı'nda değil. Bayrampaşa'da.
00 Yorumlabende baktm şimdi %75 tutturuyorum kafa karıştırıcı vardır bir poku
02 Yorumla
Gizli Soran1 yılHangi bolum
+1 yılBerbat öğrencilere tamamen nakit gözüyle bakıyorlar.
04 Yorumla
Gizli SoranOnune gelene bursu bedavadan bosuna vermiyolar ozman
Aynen öyle sakın tercih etme pişman olan çok tanıdığım var.
Gizli SoranSagol canim , su saatten sonra asla 😀
Rica ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilime yavşayan kaşar orda okuyo ya bana nişantası deme
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılözel üniversite okuyup üniversite okuyorum diyenlere gülüyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOranın sloganı sanırım öğrenci nefes alsın yeter herkese indirimli olduğu için dedim 😄
00 Yorumla
+1 yılEyeliner'ı düzgün çekene %75 burs veriyorlarmis...
41 Yorumla- +1 yıl
ya bu çok iyi +++++ :D
Gizli Üye(18-24)1 yılBir baltaya sap olamamışların paralarıyla bir yere gelme çabasına aracılık eden bir kurum.
10 Yorumlaiyi bir yer diye biliyorum
00 YorumlaValla ortam 10 numara sınavları bilemem
04 Yorumla
Gizli Soran1 yılOrtamı nerden biliyorsun
Gizli Soran1 yılMerak ettim sadece sınavları hocaları bana daha çok lazım şimdilik tabi ortam olması da iyi
+1 yılLânet pislik bir okul..
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yıloyle deme ama
- +1 yıl
Ama öyle. . Yalan mi.. kimin eli kimin cebinde belli mi
+1 yılBaban çoook çook zenginse got yoksa sömürülürsün.
00 Yorumla
+1 yılOnu tüm özel üniversiteler yapıyor nerdeyse
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTabi bencede hepsi para kopartmaya calisiyor adamlarin isi bu da benim icin en iyi secenek Şu an nisantasi fizyoterapiydi bilmiyorum napacagimi
Gizli Soran+1 yılBir de sey kismina takildim her dersten gecsen bile yaz okuluna cagiriyorlar vs
- +1 yıl
O Nasıl oluyo anlamadım
+1 yılOnunden gec bursu kap
00 Yorumla
+1 yılReklamlar mi etkiledi doğru soyle
00 Yorumlaherkese burs veren dandik unv
00 Yorumla
+1 yılEn kötü bir porschen olup öyle gidicen 👍
17 Yorumla
Gizli Soran+1 yılnedenn
- +1 yıl
Tikileri bol oranın ismi nişantaşı ama gaziosmanpaşada birde
Gizli Soran+1 yılsadabad ta
- +1 yıl
Sadabad daha yeni açıldı dimi geçen yıl orası hoştır güzeldir 👍👍
Gizli Soran+1 yıl2014 açılmış sanırım çoğu kişi kötü diyor ama herhalde diğer kampüs için sanırım
- +1 yıl
Sadabad güzel birde tabi nişantaşında olmaması ve burs dağatması nedense kötü bir imaj yaratmış gibi herkes kötülüyorbah keşke %25den fazla burs vermeyip puanları yukarı çeksede o kötüleyen mallar anlasa kıymetini
Gizli Soran+1 yılaynen sırf burs yüzünden adı çıktı
+1 yılKötü diyorlar genelde ama bilemiyorum ben pek
10 Yorumla
+1 yılkirankoy uni super oraya git
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam