Lütfen yardım edin 3ü Arasında kaldım
herkese Artı bir
nedenini belirtin lütfen
herkese Artı bir
nedenini belirtin lütfen
Diyetetik güzel bir bölüm ve ihtiyaç artıyor tabii sürekli ama sen mezun olana kadar kaç mezun verilecek bunu da düşünmelisin. Bu kadar çok diyetisyene ihtiyaç olacak mi? Diyetisyen ve obezite tedavisi bilinci olan bir ülkede yasamiyoruz. Fizyoterapiste her zaman ihtiyaç var. Yerinde olsam onu secerdim. İşin seni manen mutlu ettiği kadar maddi olarak da tatmin edebilmeli. Bunu garantilemek de iş imkanları fazlaca olan mesleğe yonelmekle sağlanabilir, bence :)
Saol canım
Rica ederim, umarım hakkında en hayirlisini secersin. Ne olursan ol, çok başarılı olmanı dilerim.
Saol teşekkürler 😘😊
Fizyoterapi elbette. Diğerlerinde iş sıkıntısı var.
Aaaaa😨 bAna diyetisyenlikte iş var dediler
Kardeşim diyetisyenlik kendini geliştirmeye bakar kpss ile atanırım dersen çok bir miktar maaş bekleme. Ftr>diyetisyenlik>çevre mühendisliği. Etkilemk istemem sizi lakin ben böyle duydum.
fizyoterapist!!! kesinlikle fizyoterapist.
Bir de siki çalisip iyi notlar alip yurt disinda bir seyler ayarlarsan bütün kapilar açilir sana inan bana. Dunyanin dört bir yaninda fizyoterapist eksigi var. en çok tutan ve getirisi olan bölümlerden biri
hangisiyle mutlu olacaksan onu yap
hakkında hayırlısı
Saolun
Cevap
8Cevap
Çevre Mühendisliğini bir kere sil diyetisyenlik Ve Fizyoterapi güzel ama diyetisyenlik fizyoterapiye göre çok daha rahat sen karar ver.
Neden sileyim çevre mühendisliği ni
Aynn daha rahat diyetisyenlik
Ya evet nolur neden yardım et araştırmadım 😔 hiçbişi bilmiyom yardım et
Evet
tamam yazmayacağım ama ailem istiyor onları vazgeçirmem için bir sebep söyle lütfen.
Aynen 👍🏼 hiç düşünmedim ben ona çok dikkat ederim saol canım 😘
çevre mühendisligi derim hiç değilse mühendisligin iş imkani bunlara nazaran biraz daha fazla öyle düşünüyorum hem dogamiza katkin olur :)
çevre mühendisliği çöp tanıdığın yoksa diğer ikisi daha mantıklı
Çevre çünkü ihtiyacımız var çevremizi bilinçli insanların düzeltmesine...
diyetisyen ol kendisi zayıflayamayan zenginleri yolarsın
😂😂😂
fizyoterapi
Diyetisyenlik
Neden
FTR^^
fizyoterapi
Fizyo
Fizyo
Neden
Vazgeçtim :D diyetisyenlik bayana gore daha rahat bence onu seç. Çevre mühendisliğini unut
Saol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar