• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Eğitim & Kariyer

Doğu Akdeniz Üniversitesi nasıl bir okul?

-seda-
-seda- Takip Et
Yoda Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Doğu Akdeniz Üniversitesi nasıl bir okul, güzel midir? Eğitimi hakkında bilgi verecekler var mı?
Doğu Akdeniz Üniversitesi nasıl bir okul?
Üniversite Soruları Eğitim Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Єναηєscєηcє-Sєlєη
    Єναηєscєηcє-Sєlєη Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 77%
    +1 yıl

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) tek devlet üniversitesi olan Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), 1979 yılında eğitime hayatına başlamış olup tüm programları TC YÖK tarafından onaylanmıştır. Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde 98 farklı ülkeden 19,000 öğrenci ve 35 farklı ülkeden 1,100'ün üzerinde öğretim elemanı ile çok kültürlü ortamda eğitim verilmektedir.

DAÜ, 3000 dönüm arazinin üzerine yayılmış eğitim binaları ve laboratuvarlarıyla, kapalı ve açık spor salonları ve kültür faaliyetleriyle, eşine az rastlanan bir kampüs üniversitesidir.

DAÜ’de 11 Fakülte ve 5 Yüksek Okulda toplam, 95 ön lisans ve lisans, 77 yüksek lisans ve doktora programı bulunmaktadır.

DAÜ, 2014 Webometrics Dünya Sıralamasına göre dünya’daki 25,000’e yakın üniversite arasında yapılan sıralamada dünyanın en iyi ilk %5 üniversitesi arasında, Avrupa Birliği Ülkeleri’ndeki Üniversiteler arasında 440. sırada yer almıştır. Ayrıca URAP tarafından açıklanan 2014 yılı değerlendirme sonuçları doğrultusunda DAÜ dünyanın en iyi ilk 2000 universitesi arasındadır.

DAÜ öğrencileri çok geniş spor olanaklarından yararlanırlar. Tartan zeminli atletizm pistine sahip 5,000 kişilik stadyum, kardiyo merkezi, spinning salonu, TRX salonu ve 66,500 m2’lik açık spor alanı ile kapalı alanda yapılan her türlü spor etkinliğinin gerçekleştirilebileceği 3,500 kişilik LMP Spor Sarayı DAÜ öğrencilerinin kullanımındadır.

Kendilerine ait Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi’nde özel ofisleri bulunan 50’yi aşkın öğrenci kulübü ile Uluslararası Merkez altında faaliyet gösteren Uluslararası Öğrenci Birlikleri, kampüsteki yaşamı renkli, nitelikli ve zengin kılan çok sayıda sosyal ve kültürel etkinliğin düzenleyicisidirler.

Üniversitenin dünyadaki 200’i aşkın üniversite ile işbirliği anlaşması bulunmaktadır. Öğrencilerinin küreselleşen dünyada farklı ortamlarda eğitim almalarına olanak sağlamak amacı ile dünyanın tüm ülkelerindeki saygın Yüksek Öğrenim kurumları ile öğrenci değişim programları mevcuttur.

5
    1 Yorumla
    • Єναηєscєηcє-Sєlєη
      Єναηєscєηcє-Sєlєη
      +1 yıl

Ancak ben Türkiye'ye uzak olması nedeniyle tavsiye etmem.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Emoş128
    Emoş128 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 44%
    +1 yıl

Kıbrısta yaşıyorum, Kıbrıslıyım. Öncelikle Türkiyedeki gibi her gittiğin club ta farklı kişiler görmezsin %60 aynı kişilerdir. Cuma Cumartesi günleri beach party ler, pool party ler falan olur öğrenci olarak en çok gideceğin club kyble olacaktır %99. Burada saatın 4 ünde elini kolunu sallaya sallaya yolda yürüyebilirsin. Kesinlikle güvenilir bir yer. Doğu Akdeniz bildiğin gibi bir kampüs. Ve cidden çok büyük bir üniversite. Kampüs olması bence avantaj. Türkiyedeki üniversiteler bir binadan oluşuyor ve sıcak bir ortam yok. Geceleri arkadaşlarınla yurt un hemen yanındaki basket cafede oturabilirsin. Keşke ailem buralı olmasada Kıbrıs'a öğrenci olarak gelseydim. Buarada diğer bir dezavantajın Türkiyedeki üniversitelerde eğer başarılı olursan tüm dünyada çalışabileceğin bir diploma alıyorsun. Fakat Doğu Akdeniz de diğer adı daü de tüm mezunlar zaten bu diplomayı alıyorlar. Yani dersinde başarılı olmana gerek yok.

7
    2 Yorumla
    • RedLacquer
      RedLacquer
      +1 yıl

Her şeyine katılmıştım ama şu son cümlen olmamış. Bize denk gelen hocalar mı kötü? Aşırı zorluyorlar bizi.

Yorumla
    • Emoş128
      Emoş128
      +1 yıl

Ben oyle birsey demedim. Iyi oku canim :)

Yorumla
  • Bendenduymusolma
    Bendenduymusolma Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

KKTC üniversiteleri içerisinde en iyisi DAU/EMU'dur. İstediğiniz bölüm yaşadığınız şehirdeki veya çevre illerdeki özel üniversitelerde var ise KKTC'ye gitmenizi önermem.
    Ev kiraları yüksektir, hayat pahalıdır, toplu taşıma yoktur, ailenizi özleseniz git-gel masrafınız bile çok yüksektir. Bu sebeple okul ücreti sizi kandırmasın derim; üç aşağı beş yukarı İstanbuldaki bir özel üniversitede yıllık masrafınız da aynı olacaktır. İlk tercihiniz KKTC üniversiteleri olmamalı...
    Sıcağı ayrı derttir soğuğu ayrı... Klimanız yoksa sıcaklar işkence olur. Doğalgazı, kombisi falan yoktur. Klima, elektrikli veya gazlı ısıtıcılarla ısınmak zorundasınız. Yurtlar ısınma-iklimlendirme yönünden daha avantajlı. Her yurtta klima da yok, haberiniz olsun.
    Ada, herkese hitap etmez, bazıları adayı sevemez. Sıkıcıdır, bazen zaman geçirmek çok zordur. İlk yılı bile tamamlamadan adayı terk eden çok insan vardır. Geçiş yapmak için çabalayan, bırakıp giden, bitse de gitsek diye katlanan çok öğrenci bilirim.

5
    0 Yorumla
  • De-mir
    De-mir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

söylenene göre bayağı iyi birr yer diyenlere inanma arkadaşım. ben kıbrısta okudum ama doğu akdenez de değil. doğu akdeniz diğer okullardan daha iyi lakin Kıbrıs berbat biyer haberin olsun. gurbettsin istediğin zaman gelemiyorsun. uçak biletleri pahalı. sebze meyve pahalı. kiralar yüksek ev bulmakta çok zor. şehirde ulaşım zor şehir içileri yok denecek kadar az. Kıbrıs halkının durumu iyi hepsinde lüks araba var. artı halkı Türkiyelileri sevmiyor. ben orada okudum çok masraf ettim üstüne berde işsiz kaldım. türkiyede oku oraya vereceğin parayla türkiyede kıral gibi yaşarsın zaten üniversiteyi bitirdiğin zaman yüzde 90 işsiz kalacaksın enazından güzel bir üni hayatı yaşamış olursun. hatta bu yazımı bir yere kopyala yapıştır gidince ne kadar haklı olduğumu anlarsın

2
    2 Yorumla
    • caNözüMm
      caNözüMm
      +1 yıl

Oyle bir anlatmissinki kendi ulkemden yasadigim yerden soguyacaktim. Yerli halki ögrenciyi cok sever. Özellikle komsusu olursa kendisi anlayacaktir cok sahip cikarlar ogrenciye. Bir cok yerde ögrenciye özel indirimler uygulaniyor.

Yorumla
    • PatatezAgaci
      PatatezAgaci
      +1 yıl

@De-mir aptal olma suanda Turkiyede 5 milyon issiz var ve hersene yaklasik 1 milyon insan univ mezun oluyor tezini 2 dakikada cürüttüxm

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

43

Cevap

70

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bir Kıbrıslı olarak yazıyorum, bizde daü ye 'baba Daü' derler bunun sebebi de kendi vatandaşlarını 10 soru bile çözse mühendisliklere kadar almasıdır. Yani puanın kötü mü? Daü kabul eder, ne olursan ol yine gel. Eğitimine gelince hocaları uçan hocalardır. Hepsi Türkiye deki en iyi üniversitelerden gelir. Girmesi kolay ama okuması zordur yani. Hele son seneler seni bayağı zorlar ki bence kötü birşey değil bu. Yani Kıbrıs ta okuyacaksan gideceğin en iyi üniversitedir. Bunun dışında kıbrıs ta okuması da zordur. Çünkü Türkiyedeki fiyatları 2yle çarp her yerin fiyatı öyledir. Normal yerler bulamazsın hepsi lükstür falan.. Ama ucuza yiyeceğin cafelerde var birkaç tane gidersen.

0
    1 Yorumla
    • ninnoo
      ninnoo
      +1 yıl

Kibrislisin demek

Yorumla
  • caNözüMm
    caNözüMm Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 42%
    +1 yıl

Daü gercekten güzel. Bulundugu bölge de super. Kibrisin en ucuz yeri orasi. Hem ogrenciler yasatiyor magusayi 😊 ögrenci sehri de diyebiliriz. Daü kibrisin en buyuk iki okulundan birisi. Ve ayrica yari devlet bir okul kktc de bu ozellikteki tek okul. Diger hepsi özele giriyor. Egitimi de kaliteli. Cok arkadasim var ordan mezun..

1
    0 Yorumla
  • ezgi23
    ezgi23 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 69%
    +1 yıl

Ben o okulun öğrencisinin okul öncesi öğretmenliği okuyorum yüzde 50 bursluyum okulumuz gayet iyi bir okul Kıbrıs okulları içinde en iyisi yarı devlet yarı özel eğitim açısından iyi bir okul.. Diğer şeyler sana kalmış Kıbrıs denilince hep akla alkol kumar geliyor bunlardan uzak durdukça okulunun en iyi sekilde bitirirsin ;) okulumuzda çok sayıda yabancı uyruklu arkadaşlar var onlarla arkadaşlık ederek yabancı dilinde geliatirebilirsin ama biraz pahalı bir yer

3
    0 Yorumla
  • Unknowing
    Unknowing Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Bir arkadaş daha demiş kıbrısta eğitim açısından okunabilecek tek üniversite odtü kkk evet ama doğu akdenizin baharda yaptığı etkinlikler ve Kıbrıs ın ortamı gayet güzel ülke genel olarak güzel yaşanacak yer

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Genelde osym tarafindan sondan siralamaya giren ogrencilerin yerlestrildgi ogrencidr bunlar zengin cocuklaridir ya da gerizejali gibi tam burslu kazansalarda tr de asla o puanla kazanamayacaklardir tam burslu kazansalarda ilk yil hazirlik sinifi ucretle okuyacak kisilerdr

0
    1 Yorumla
    • Melodininsoruları
      Melodininsoruları
      +1 yıl

Tam burslular hazirligi ucretli okumuyor

Yorumla
  • giovannim
    giovannim Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 44%
    +1 yıl

okuyan arkadaşımın dediğine göre puanın yoksa paran çoksa parasız kalmayı göze alabilirsen okumayı tercih edebileceğin okulmuş ;) çok pahalı herşey derdi aklında olsun

2
    0 Yorumla
  • StonemLeydisi
    StonemLeydisi Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 36%
    +1 yıl

oo hayırlı olsun gayet güzeldir ama bir o kadar da zordur
    olsun sen kıbrıs'ın güzelliklerinden faydalan
    tabi ilk başlarda sıkılabilirsin çünkü küçük bir yer :D

0
    0 Yorumla
  • gallantt
    gallantt Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 45%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 364 cevap paylaştı.

2 arkadaşım gidecek bu yıl.
    Biri Diyetisyenlik diğeri BESYO.

Git ve gör bence. Kıbrıs yani. Maddi durumun iyiyse çok memnun kalacaksındır.
    Ama değilse zorlanırsın.

0
    0 Yorumla
  • wickiee
    wickiee Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 31%
    +1 yıl

Yari devlet yari ozel bir okul. egitimi iyi. en azindan notuna itiraz ettiginde ayni hoca bakmiyor. ciddiye aliyorlar.
    Diplomasinin gecerliligi de daha iyi

0
    0 Yorumla
  • ismail3373
    ismail3373 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

valla kıbrıstaki okullar çok güzel. kızları da oldukça güzel. tabi zenginleri gider. fakirleri kala kalır öyle :)) kıbrısta yaşam nasıl bilmiyorum ama üniversiteleri güzeldir :)

1
    0 Yorumla
  • kirmasti
    kirmasti Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Gecen bahar Şenlikleri inde silanin konserine gitmistim bayagi iyiydi okul eğitimi için de fena olmadigini duydum arkadaşım dan. Okulun içinden karsidan karsiya geçerken dikkat et otoban gibi çalışıyor yol. :)

1
    0 Yorumla
  • sadakats
    sadakats Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 38%
    +1 yıl

özel üniversite olduğuna göre paran varsa eğitimi de güzel olur hayatı da renkli olur merak etme dersleri bile parayla geçersin.

1
    0 Yorumla
  • sonpazil
    sonpazil Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 63%
    +1 yıl

eğitimini bilmemde internet sitesi berbat.. öğrenci işleri kısmı daha doğrusu... bide havası sıcağğğğğğğkkk..

0
    0 Yorumla
  • Drejevic
    Drejevic Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

Eğitim kalitesi Türkiye ile aynı sayılır. Türkiyeden giden hocalar veriyor eğitimi. Hayat Kıbrıs'ta çok pahalıdır. Özetle parası olan ama puanı olmayan öğrenciler için uygun bir okul.

1
    0 Yorumla
  • mMaxcodeRİMm
    mMaxcodeRİMm Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı.

ŞEFİM..
    HER yıl okuldaki insanlar değişiyor..
    GENEL bir durum yok ama İYİ okul diye duydum..
    OKULUN iyi olması değil ÖĞRENCİLERİN iyi olması önemlidir..
    ÖĞRENCİLER okulu okul yapandır..

0
    0 Yorumla
  • fatmagülx
    fatmagülx Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30 , eic 43%
    +1 yıl

Kibrista yasiyorum oldugum sehirde guzel uni buyuk genellikle yabancilar var zenciler felan ama yeri felan cok guzel

0
    0 Yorumla
  • Gazi27
    Gazi27 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

güzel güzel yakın doğuyu uluslar arası kıbrısı lefkeyi filan görmeyen arkadaşlar daü yü kötülemesn (ydü mağduruyum)

0
    0 Yorumla
  • capkin_kuru_fasulye
    capkin_kuru_fasulye Takip Et
    Master Yaş: 44
    +1 yıl

genelde zengin ve osy'de basariya ulasamamis cocuklarin gittigi, ogrenci kalitesi dusuk fakat hoca kalitesi. tr in bir cok okulundan yuksek, okunmasi zevkli, kibris'in en iyi universitesi

0
    0 Yorumla
  • MATRadyoDJsi
    MATRadyoDJsi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

doğuda olup güneye yakın olan sıcak iklime ve maki bozkır tipi ağaçların olduğu tatil beldesine pek yakın olmasada tatile gitmene neden olabilecek bir okul :D

0
    0 Yorumla
  • Papa_Smurf
    Papa_Smurf Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 32%
    +1 yıl

DAÜ Bilgisayar Mühendisi mezunuyum istediğin her şeyi sorabilirsin.

0
    4 Yorumla
    • ibramking
      ibramking
      +1 yıl

abi facebooktan görüşebilirmiyiz

Yorumla
    • lugon
      lugon
      +1 yıl

hala aktif misiniz sorularım olacaktı

Yorumla
    • Vleithecam
      Vleithecam
      +1 yıl

Sorum var umarım aktifsinizdir

Yorumla
    • Louyii
      Louyii
      +1 yıl

Hala aktifseniz soru sorabilir miyim hem bölümünüz hemde üniversiteniz hakkında

Yorumla
  • fulsac
    fulsac Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 58%
    +1 yıl

Başarı oranı olan bir üniversitedir. Nişantaşı gibi para esas ilke değildir. Hukuk bölümü zordur.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

eğitimi kötü, sadece parası olan abazan türk gençliğinin talep ettiği bir okul

4
    0 Yorumla
  • aley11
    aley11 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Bu sene Akdeniz'deyim seneye tekrar sınava girip kaydımı DAÜ'ye aldıracağım tam burslu kesinlikle tavsiye ederim mükemmel bir okul kampüs + eğitim olarak :)

1
    0 Yorumla
  • LordNicosia
    LordNicosia Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Gelirsen bni mutlaka girebileceğini bir yer ayrıca ders arası denize girilen ortamı olan kibrisin en iyi üniversitesi bekleriz

0
    3 Yorumla
    • -seda-
      -seda-
      +1 yıl

gelecem zaten *-*

Yorumla
    • LordNicosia
      LordNicosia
      +1 yıl

Hoşgeldin hangi fakülte

Yorumla
    • -seda-
      -seda-
      +1 yıl

teşekkürler, edebiyat fakültesi psikoloji bölümü

Yorumla
  • Melekjoe
    Melekjoe Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

bizim okula tanıtıma gelmişlerdi dinledikten sonra kibrisa taşınmak istemiştim

0
    0 Yorumla
  • hbso12
    hbso12 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

hangi bölüm bende bu sene baslayacam her universite gibi bölüm bölüm farkediyor ama cogu cok ıyı

0
    0 Yorumla
  • AhmetKuralll
    AhmetKuralll Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl

Vala adını ilk defa duydum ama bu göğüslerle hiçbişey yapmadan girebilirsiniz. Hayır hayır kadın vücudunu metalaştırmıyorum, aksine bu bir iltifat.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Deniz güneş kum rüzgar seks Kıbrıs'ta okul okumak bu kadar kolay tabi paran varsa

1
    0 Yorumla
  • mfrknzdmr
    mfrknzdmr Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Eğitim olarak iyi olabilir ama hocalar seni sınıfta bırakmak için elinden geleni yapar cok zordur

2
    0 Yorumla
  • amatue
    amatue Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Kıbrıstakini diyorsan, barajı geçenlerin gittiği bir yer.

2
    0 Yorumla
  • Farazicosmos2
    Farazicosmos2 Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

akdeniz üniversitesine kıyasla sosyal ortamı sıfır olan bir okuldur.

0
    0 Yorumla
  • masör1985
    masör1985 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

gidersen banada söyle insaat mühendisligi düşünüyorum seneye

0
    0 Yorumla
  • deniiizz
    deniiizz Takip Et
    +1 yıl

Gayet iyi bir yer , soylenene gore kibrisin en iyi okuluymus

0
    0 Yorumla
  • nurbhr
    nurbhr Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Güzel bir okul paran varsa orda rahat yaşarsın yani gayet iyi

0
    0 Yorumla
  • johnplayer
    johnplayer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

eğitimini bilmem de iranlılarla ve nijeryalılarla bol bol ot içersiniz

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

kıbrıs'ta eğitim açısından okunabilecek tek üniversite ODTÜ KKK'dır.

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben de dusundum orayı ama ortamı kotu gibi seyler soylediler vazgectim

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bir arkadaş orda memnun ama pahalıymış kıbrısta okulda o yüzde %50 burslu

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kuzenlerim okuyo da sirf kiakanayim diye guzel diyo ama oteki kuzenim psilik dolu diyo. Özele gitme paraya degmiyo.

0
    0 Yorumla
  • NeVarAhbap
    NeVarAhbap Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Paran yoksa eğitimde yok malesef, eğitimde bile para gerekli paran varsa istediğin eğitimi alırsın

0
    0 Yorumla
  • Mekatroner1
    Mekatroner1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Egitimi de kaliteside 10 numara 5 yildiz. Hocalar bazen cins

0
    0 Yorumla
  • Olsunduyav
    Olsunduyav Takip Et
    +1 yıl

bilgi sahibi değilim aslında ama bir arkadaşım okuyordu memnundu

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ücretini 16.000 den 22.000 e çıkarmış bir okul :D

1
    0 Yorumla
  • Davudi4
    Davudi4 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28
    +1 yıl

Iyiymis arkadaslar oyle diyor

0
    0 Yorumla
  • Baler
    Baler Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Kıbrısta. Dertleri para yemek

0
    0 Yorumla
  • iremgs
    iremgs Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Cookk paran olucak ve cookk tembel olucaksin.

0
    0 Yorumla
  • beatrices
    beatrices Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Para cok para cok cok para

0
    0 Yorumla
  • LSDreamer
    LSDreamer Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Akdeniz desen yardımcı olabilirdim :)

0
    0 Yorumla
  • uzaktangelenadam
    uzaktangelenadam Takip Et
    Bilge Yaş: 38
    +1 yıl

kıbrıs ünüversitelerine gitmeyin boş iş

2
    0 Yorumla
  • Cyprus111
    Cyprus111 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

aa ben kıbrıslıyım :) tam adamına sordun ^^

2
    0 Yorumla
  • aylin_21
    aylin_21 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

iyi eğitim olarak da kaliteli

0
    0 Yorumla
  • Patregae
    Patregae Takip Et
    +1 yıl

Eğitim hariç her şey var

1
    0 Yorumla
  • RedLacquer
    RedLacquer Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Sor istediğini.😊 Oradayım.☺️

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

piiisss, çirkef insanlarr dolu ordaaaa

0
    2 Yorumla
    • -seda-
      -seda-
      +1 yıl

nasıl yani pis çirkef

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

karışık bir yerr

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kıbrıs düşünmesen iyi olur

1
    0 Yorumla
  • Twistbrother
    Twistbrother Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

berbattttttttttttttttttttttt

1
    0 Yorumla
  • Meltemsi
    Meltemsi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

doğuda diye biliyorum aha aha :)

0
    0 Yorumla
  • yarenbirsen
    yarenbirsen Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Bu okulun sitesi.
    El kitapçığı yok mu merak ettim

0
    0 Yorumla
  • IRainmaN
    IRainmaN Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl

Kıbrıs mi

Karadeniz mi?

0
    1 Yorumla
    • LordNicosia
      LordNicosia
      +1 yıl

Bizim okul Kıbrıs evden bakkala gitmeyen KS kızları buraya gelicek :)) off

Yorumla
  • Rusasigi
    Rusasigi Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Paran varsa git oku. güzel üni

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Doğu Akdeniz Üniversitesi nasıl bir okul?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Doğu Akdeniz Üniversitesi nasıl bir okul? 2 cevap verildi
Akdeniz Üniversitesi nasıl bir üniversite? 13 cevap verildi
Akdeniz üniversitesi nasıldır 7 cevap verildi
Akdeniz üniversitesi nasıl? 1 cevap verildi
Akdeniz üniversitesi nasıl? 5 cevap verildi
Akdeniz üniversitesi? 1 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Erkekler ortamı çok olan kızları sever mi?
  • Günde 2 defa duş alan biri eriyerek yok olur mu?
  • Yanında şımarmak istediğin biri var mı?
  • Biten bir ilişkiye dönmek, hata mıdır?
  • Kan ve saç telinden tesbih yaptırmak iyi bir hediye fikri mi?
  • Erkeklerin hoşlandığını anlamak neden bu kadar zor, herkesle mi flört ediyorlar?
  • Çok mu sabırlısın?
  • Aşka cesur musun?
  • İkidebir seviyor musun diye soran insanlara tepkiniz nedir😅?
  • İnsanları idare etmesini alttan almasını bilirmisiniz, yoksa tepkinizi koyarmısınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨