Çocuklarınızı evde mi eğitmek isterdiniz yoksa okulda mı eğitim almasını isterdiniz? Ne düşünüyorsunuz?
Okulda eğitilsin.
Evde eğitebilirim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
okula göndermeyip evde eğitim diye bir şey söz konusu olamaz. okul öncesi ve aile yaşamında eğitim tabii ki önemli. fakat adı üstünde eğitim bu, sadece matematik ve dil eğitimi falan değil. sosyal beceriler, paylaşmak, tecrübe falan hepsi okulda öğrenilir.
okul öncesi eğitim konusunda evde yapılabilecek etkinliklerde oldukça iyiyim. ama okul eğitimi zor. sistem bozuk, keşke evde eğitebilecek donanımım olsaydı.
Ben evde eğitilmesinden yanayım.
okulda tabi ki
gitsin okula insanlar nasıl aöğrensin arkadaşlığı öğrensn kazık yemeyi öğrensin evde kalıp asosyal mi yapalım
Okul sana ne öğretti?
çok fazla insan tanıdım bu okul sayesinde oldu üniye başka şehirde gittim en kötüsü ayaklarımın üstünde durmayı öğretti
kazık yemeyi hakkımı aramamı kendi düşüncem olmasını kendi yolumu bulmamı öğretti
dayak yemeyi dayak atmayı
yalan söylemeyi sır saklamayı
anlayacağın yaz yaz bitmez
Okul tabi arkadas cevresi ve yasama ayak uydurabilmeai aciaindan...
Ayak uydurmak, sistemin kölesi olmak?
Cevap
0Cevap
çevreyi tanımadıktan, yaşıtlarıyla içli dışlı olmadıktan sonra başarılı fakat asosyal bir çocuk yetiştirmişim ne önemi var. psikolojiisi bozuk olur zaten eve tıkılan birinin
Okulda.
A...
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar