Bu sene menzuna kaldim. Dershaneye kayit olmayi dusunuyorum. Hangi dershaneyi onerirsiniz?
Cemaat haric.
Cemaat haric.
Cemaat falan boşver onu, en kaliteli eğitim yine Femdedir, kaynakları cok. Bende dahil olmak üzere çevremde mezuna kalan kimse cemaatci değil ama eğitimi için femi tercih ettiler. Buna rağmen illa cemaat dışı olsun diyorsan final derim.
cemaatin ortamini sevmiyorum rahatsiz oluyorum. final benim evime biraz uzak. buna ragmen deger mi
Çözüm güzel tavsiye ederim ama temel lise olacak gibi tam emin değilim. Zaten şu an neresi dershane neresi temel lise belli değil.
aynn
sınav iyidir hocaları falan, en aından benim şubem için. ama kaynakları çok kötü. ben beğenmiyorum. femin kaynakları mükemmeldir, dershane tırt. tecrübe ile sabit
pekii
Cevap
1Cevap
Karacan final kesinlikle çok iyi ama küçük öğrencisi az bir dershanede eğitim daha rahat ve verimli oluyor çevrende bu tarz bir yer var mı diye araştır.
niye kucuk yer peki?
öğrenci ile birebir ilgilenme imkanları daha fazla oluyor. sınıftaki öğrenci sayısı çok az oluyor. yani bu şekilde alabileceğin verimi düşün bir de popüler bir dershanedeki verimi ve ortamı düşün
hmm dogru
şahsen finali hiç önermem belki sınavda olabilir oturduğun yere bağlı ordaki dersanelere
finali niye onermiyorsun? kaliteli biyer degil mi
bende öyle diyodum ama gecen sene ki benim son senemdi hiç ilgilenmediler normale göre düşük yaptım bende zaten ama bir sene beklemek istemedim şimdi özelde tam burslu okuyorum
Birey
izmirde yok
Cozum
pekii
Peki
Sınavı oneririm
peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar