Arkadaşlar olduğum şehirde yeni açılmakta olan KOÇTAŞ a başvurdum Satış Danışmanı olarak büyük ihtimal kabul edileceğim çalışma şartlarını bilen, KOÇTAŞ da çalışan, önerilerde bulunan biri var mı? Bahçe reyonunda çok yorulursun diyen var siz hangi reyonu önerirsiniz bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Cevabın nedir?
+1 yılHer reyon yorucu bu tur firmalarda. Başında bir üst olacak bir kere ve onları memnun etmek firma sahibini memnun etmekten daha zor. Oturma fırsatın olmaz dinleneyim gibisinden kiçini bir yere yaslasan göze batarsin. Yalakalik yapabilecek bir kisiysen eğer her önüne gelenin yüzüne gulmelisin ve kendini sevdirmelisin. Sürekli atom karınca moduna almalısın kendini vızır vızır kosmalisin. Kadrolu Koçtaş elemanı olursun bu güzel bir şey ama her daim orada calisacagin anlamına gelmiyor. Resmi işlemleri yürüten bölüm her şeyi prosedurune uydurup seni işten çıkarmanın bir yolunu buluyor. Kısacası dikkatli olman lazım açık gözlü ve yakala olman lazım. Çok fazla eleman olacak siyrilman lazım. Ne demişler? Nerde çokluk orada bokluk.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
büyük firmalar genelde tecrübeli eleman isterler... veya elemanı alırlar kursa tabi sokarlar.. rahatlık konusuda senin hangi bölümde çalışacağına birazda bağlı.. yeni açılıyormuş.. işler yoğun olur ilk 2-3 ay.. zamanla sende kavrarsın alışırsın.. şimdiden hayırlı olsun.. gerçi 10 gün olmuş soralı ama.. noldu acep işe girdinmi kurabiye? :)
02 Yorumla- +1 yıl
Mulakata cagirdilar gittim hala bir haber yok valla bende bekliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılALLAH kolaylık versin Hayırlısı olur İNŞALLAH
Koç ailesinin en büyük bünyesinde bulunmaktayım
İzmir / Tüpraş Rafinerisi Mülakat Benim için çok basitti :)
İçeri girdim İK müdür ve 3 tane Bakım Müdürü vardı içeride
Ooooo Serkan Hoşgeldin dediler.
Yaptığın işleri anlat dedi ben saydım onlar dinledi
Bakım Şefi seni boşuna dinliyoruz aslında senin buraya gelmen bile hata Git Personele Direk Kağıdını imzala işle başlatsınlar seni tanıyoruz dedi :)
ee malum 3 sene alt yapıda çalıştık cevre edindim olsun o kadar İŞ tecrübesindede oldukça iyimdir.01 Yorumla- +1 yıl
Tamam beni ise alsinlar soylede :D
+1 yıl8 buçuk saat çalışma saatleri var çift vardıyalı sabah 09.30dan akşam 18.00a kadar bide öğlen 13.30dan akşam 22.30a kadar, genelde tatilleri hafta içi bahçe reyonu o kadar ağır değil tek başına olmazsın zaten başka biride olur yanında ve sigortanı başlatamandan iş başı yapmazsın ilk önce evraklarını verip sonra onlar 1 2 gün içinde döner.
03 Yorumla- +1 yıl
Mulakata gittim hala donen olmadi bir hafta oldu nerdeyse 3 vardiyaymis bu arada
- +1 yıl
Ben mall of İstanbul avm'de çalıştım 2 vardıyaydı ve genelde form dolduran 2 3 gün sonra iş başı yapıyodu
- +1 yıl
burada biraz fazla ince eleyip sık dokuyolar galiba
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
69Cevap
+1 yılgenel müdürlüğüne 2 kez optimum mağazasına 2 kez iş görüşmesine gitmiştim.. sonuç SIFIRDI:))))))) ben kasa olarak başvurdum gerçi reyon için dğil. çünkü reyona tecrübeli arıyorlar.. bide koçtaşın reyon işi zor bazı şeyleri iyi bilmen lazım.. benim tamiratla filan hiç işim olmadığı için:)))))))
kolay gelsin yeni işinde hayırlı olsun şimdiden..13 Yorumla- +1 yıl
Sagolasin
- +1 yıl
+1 yılSartlari cok bilmiyorum ama arkadaslarimdan biri bahcede calisiyodu ve lanet ediyodu isine. En rahati sanirim boya badana kismi. Karin agrisi yok. Onun disinda koklu kurumsal sirket cok sorun cikacagini sanmiyorum. Bende genel merkeze basvurdum bakalim umarim olur :)
01 Yorumla- +1 yıl
Insallah canim
+1 yılBahçenin ıvırı zıvırı çoktur ama kışın yatarsın bol bol. Yazın pertsin şimdiden söyleyeyim. 3 vardiya sistemi var. sabah 8 akşam 4 buçuk sabah 9 buçuk akşam 6 öğlen 1 buçuk akşam 10 buçuk olmak üzere. günde 2 mola hakkın var 15'er dakika. yemek molasını hatırlamıyorum. Bahçeden kıpırdama derim önümüz kış. Temposuda yoğundur.
11 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin
Arkadaşım ilk gozume carpan guzelligin oldu. bir o kadar da sirin ve sempatik. Sen bu kadar guzelken koçtaş ta felan ne isin var anlamadim. Yorulursun harcanir gidersin oralarda guzelce okulunu okusan guzelligine yakisir sekilde avukat hanim muhendus hanim deseler valla sana cok cok dha yakisir
00 Yorumla
+1 yılIsmi olan firmalar ismini kullanarak düşük maasla uzun süreler calistirmanin peşinde sigortani duzenli oderler tahminim 1000-1200 maas hangi firmaya gitsen uc asagi bes yukarı ayni rakam birkaç kelime oyunuyla kandirirlar
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyle maalesef naapalim
- +1 yıl
Evet bosta durmaktansa calismak herdaim iyidir özel sektör nereye gitsen ayni firmadan bahsediyorlar yok 50.000 kişi çalışıyor falan bakiyosun para yok ortada yil sonu satis rekoru kiriyorlar moralini bozmayim ama buda iyi olani daha kotuleride varr calistirip para vermiyenfirmalarda var tam sacmalik
Gizli Üye(36-45)+1 yılKoçtan bu ülkeye ne Hayır geldi ki?
Kan emiciler
Emek sömürüculer...
28 Şubatta yediği poklari unutmadik henüz.
96 da Gümrük Birliği anlaşmasını imzalayan Çiller Hükümetini devirdiklerini de...
Kimin dölü olduğunu iyi biliyor bilenlet...32 Yorumla- +1 yıl
Konumuz o degil
Cevap sahibi+1 yılBal gibi de o.
Benim de emeğimi sömürsun diye sıraya giren benim tabi. ..
+1 yılValla sende diğer emekçiler gibi o kapital sermayenin dişlileri arasında emeğinle beraber ezileceksin. sana tavsiyem az ezil..
01 Yorumla- +1 yıl
Insallah az ezerler :D
sende işe başlamadan rahat reyon peşindesin, koçtaşın genel müdürü olarak başvurunu reddedicem sabah ilk iş :)
12 Yorumla- +1 yıl
Sende vur :D
- Ev & Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılVARDİYELİDİR şefim..
İŞİ biraz zor tabi SATIŞ danışmanı için biraz sakin sabırlı herşeye gülmelisin..
HER gelen müşteriye ha hu dersen olmaz tabiki..00 Yorumla Ev & Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. en az yorulacağın reyon bilgi sahibi olduğun reyondur. Şartlar konusunda bilgi sahibi değilim
02 Yorumla- +1 yıl
Daha once bu sektorde calismadim o yuzden pek bir bilgi sahibi degilim maalesef
+1 yılKolay iş yok.
Her işin zorlukları var.
Hayırlı olsun.02 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyle ama insan bir sorgulamak istiyoru genede. Tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir şey soraağım acil.
sigorta yapılıyor mu illa ki şart mı yani? istemiyorum desek zorla yapıyorlar mı?
sigortasız işçi çalıştırmak yyasak dşye duymuştum da21 Yorumla- +1 yıl
Evet yasak baslamadan yapiliyomus hatta evraklarini goturdugun anda
burada anlatmaya kalikissam epey uzun sürer istersen mesaj atayim?
01 Yorumla- +1 yıl
At okurum :D
Koçtaşa gidiyorum evimi çook seviyorum adamlar nasıl reklam yapmışsa amaçlarına ulaşmışlar bilinçaltıma yerleşmşş koçtaşı duyunca şarkısı geliyor aklıma
00 YorumlaTeknosa ya basvursaydin keske alim var hem
teknolojiden uzak kalmazsin tabi cimento gübreye tahta agaca ozel ilgin yoksa :) hayirli olsun simdiden12 Yorumla- +1 yıl
Hayir yok hicbi ozel ilgim :D ama bu koca ait oldugu icin daha cazip geldi
beylikdüzü civarındaysan ramsey eleman arıyor 1200 maas 180 yol 400 tl multinet vede prim daha ne olsun :)
11 Yorumla- +1 yıl
Samaundayim maalesef yeni actilar burayida bilmiyorum mulakata girdim ama hala haber gelmedi
Ev & Yaşam konusunda 393 cevap paylaştı. ben şahsen halat tarzı şeylerin satıldığı reyon var orayı öneririm sadece isteyene istediği metreyi kesip veriyosun
01 Yorumla- +1 yıl
Iyiymis :D
+1 yıl12-13 yıldız anahtar ve 1/3 cırcırlı lokma takımı istesek ne yapardın?
03 Yorumla- +1 yıl
1/3 kalmadı, 6 köşeli 1/4 var elimizde derdim. Yarar mı işine?
- +1 yıl
asimuhendis@: Altı köşe zor yerlerde çok uğraştırıyor ya.
Olmazsa bir 13 yarım alayım bir tane. 15 havalı uzun lokma ile tors alyan takımı da lazım. Havalı cırcırı da ucuza verirsen alırım. Fren pistonu itme seti de lazım bak, unutmuşum onu. - +1 yıl
ilk gün 4 kamyon tuğla boşalttık o zamanlar koştaş daha yeni yapılıyordu ilklerdenim ben :)))))))
01 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya hala calisiyomusun peki
Satis a girmiyorlar sadece aval aval dplasiyorlar yoruculuk avalliktan geliyordur. Bizim is yerlerinde cenen yorulur orada bedenin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBahçe işi zor değil. ayrıca ağır bir yük yok velevki oldu diğer çalışan erkek kabzolar var onlar yardımcı olacaklar sana. mecburen. :D
ALLAH utandırmasın.01 Yorumla- +1 yıl
Insallah cagirsinlarda hepsiye raziyim şu an evde oturmak en kotusu
deymez dandik marklarla çalışma ya da kariyerine iyi başlangiçlar olsun istersen vakko beymen vs iyi markalara yönel
02 Yorumla- +1 yıl
Bunada koç oldugu icin girmek istiyorum zaten
+1 yılHayırlısı Olsun... Umarım İşe Alınırsın... Davulun Sesi Uzaktan Kulağa Hoş Gelir, Sen Kimsenin Lafına Bakma... İstediğin Reyona Gir...
00 YorumlaBence mutfak eşyaları olan reyonda dur
Kaç kişi gelip dolap ya da tezgah alacak :/02 Yorumla- +1 yıl
bizim milletimiz alıyor alıyor:)
- +1 yıl
Bende mutfak yazdim ilk 3 e :D
+1 yılKabul etmezlerse cucuk ve cenede sakal bırak kesin alırlar hshshdjdj
11 Yorumla- +1 yıl
O neden yahu :D
- Ev & Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılBen 2007de Cevahir'de çalışmıştım. Şartları o dönemde fena değildi lakin çok yorucu ve tempolu biryerdi Koçtaş.
02 Yorumla- +1 yıl
Hangi bolumde calismistin?
- +1 yıl
Banyo bölümünde
+1 yılÖzel ve büyük bir şirket. Muhtemelen ölünü bile si. kerler.
13 Yorumla- +1 yıl
Sagol cok iyi teselli verdin kardesim :D
- +1 yıl
Veririm tabi. Ne oldu?18 gün geçmiş. Sonuç nedir?
- +1 yıl
...,,,,,,,,,,,,,,,, :D
+1 yılberbat bir iş yeridir tavsiye etmem kafan şişer eşşek gibi çalıştırırlar emek sömürüsü
01 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya yapma
Gizli Üye(36-45)+1 yılgörüşme yaptıysan orda sorarsın veya söylerler ki :)
03 Yorumla- +1 yıl
Onlara gore hepsi calisilabilinecek alanlar :D
Cevap sahibi+1 yılne güzel :D çağırdılar mı peki :)
- +1 yıl
Daha haber cikmadi
Koçtaş a gidiyorum Evimi çok seviyorum asdadadasads
00 YorumlaKocatasa gidiyorum evimi çok seviyorum diye mırıldanman sart :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok yorulacaksın çok :D
ama olsun işi daha iyi öğrenirsin ileride çok işine yarar. :D00 YorumlaKirk saatten neri anasayfada bir gitmedi arkadas
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçalışanların vücut diline bakılınca yorucu. insanlarla uğraşmak kolay değil tabi.. her çeşidi geliyor çünkü
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılOrtamı tanı. İlerde bölüm değiştirebilirsin.
11 Yorumla- +1 yıl
Oyle bir imkani varmi?
+1 yılKurumsal firma rahat olursun korkma
01 Yorumla- +1 yıl
Herkes cok korkuttu maalesef ya
Allah yardımcınız olsun hiç bilmiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Sagolasin
Koçtaşa gidiyorum evimi çok seviyorum
31 Yorumla- +1 yıl
Aferin sana :D
+1 yılKoçtaşa gidiyorum evimi çok seviyorum ^^
00 YorumlaBiraz yorulursun ama deneyim olur hayırlı olsun
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılBütün reyonlar yorucu olur
10 Yorumla İyi bir köleysen Koçtaş'ta yerini alabilirsin.
12 Yorumla- +1 yıl
Neden oyle dedin ya
- Ev & Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlı olsun şimdiden
01 Yorumla- +1 yıl
Allah razi olsun sagolasin
Beni de aradılar da ben girmemiştim. Merak ettim
00 Yorumlaçalışma saatleri açısından yorucu olabilir
00 Yorumlacinsel ürün reyonunda çok keyif alırsın
20 Yorumla
+1 yılYorucu olmayan reyonu yok gibi ..
00 Yorumlaözel sektör mk kor diyim gideyim kusura bakma
10 YorumlaKoçtaşa gidiyorum evimi çok seviyorum :D :D
10 Yorumla
+1 yılaksine bahce reyonu daha rahat
01 Yorumla- +1 yıl
Biri zor diyo biri rahat anlamadim bende valla ya
Valla her reyonda yorulursun o tip yerlerde.
02 Yorumla- +1 yıl
Basvurumu geri cekicem su yorumlar yuzunden :)
+1 yılHer iş zordur takılmayın yazılanlara.
02 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim valla basvurumu geri cekicem nerdeyse :D
- +1 yıl
Son durum nedir?
+1 yılKoçtaşa gidiyorum evimi çok seviyorum :D
01 Yorumla- +1 yıl
Bende seni :)
+1 yılkoçtaşa gidiyorum evimi çok sefiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Üf sen sevme :P :D
- +1 yıl
tamam rihanna sevmicem
Gizli Üye(30-35)+1 yılevini çok seviyorsan işe alırlar :)
00 Yorumlabir sorsaydın oradakilere
01 Yorumla- +1 yıl
Sorulmuyo ya maalesef
Ev & Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. inşallah iyi olur başarılar
01 Yorumla- +1 yıl
Insallah sagolasin
+1 yılBaşvuru yaparken sormadın mı
02 Yorumla- +1 yıl
Sorulmuyo bazi seyler maalesef
- +1 yıl
Mm üzüldüm senin adına
900 tl Maaş SSK yemek yol
01 Yorumla- +1 yıl
1000 1200 diyolar
Ev & Yaşam konusunda 697 cevap paylaştı. Zor ama çalışmak iyi gelir
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Sorular > KOÇTAŞ'a iş başvurusu yaptım şartlar hakkında bilgilendirebilecek biri varsa yardımcı olabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler