Radyo ve Televizyon mu? Gazetecilik mi? Gastronomi mi?
Sizce hangi bölüm daha iyi?
Sizce hangi bölüm daha iyi?
Öncelikle buraya yazıyorum kusura bakma :)
Bilgisayar muhendisimi yoksa endustri muhendisimi? Cevaplarsaniz sevinirim
Seninki bence radyo ve televizyon.
Yazmışsın bir kere yapacak bir sey yok :) Endüstri Mühendisliği kesinlikle...
Benimkisi öyle fikir değil sadece diğerlerininki gibi (ondan kesinlikle dedim ya) Daha dün rehber hocam arkadaşıma endüstri mühendisliğini yazmanı söyledi çünkü endüstri müh. hem bilgisayar hem kimya mühendisi donanımında mezun oluyor ve iş imkanı fazla oluyor doğal olarak :)
Gazetecilik mezunuyum. Sana tek söyleyeceğim şey iletişim Fakültesinde okuma olur.
Neden? :/
Gastronomi
Sebebi var mı peki?
Cevap
2Cevap
Rtt istanbulsa rtt yoksa tabiki gastronomi
R. T. ve Sinemayı Kocaeli'nde okumak iyi olur mu sence?
Arkadaşım için araştırmıştım İstanbul dışında okunursa sana hiçbir şey katmaz ama yinede sen tekrar araştır etkilemek istemem
teşekkürler :)
radyo tv tercih ederdim
Sebebi?
Gastronomi hakkında pek bilgi sahibi değilim, rt de iş imkanı daha fazla diye düşünüyorum...
çoğu insanda gastronominin önü daha açık ve daha kazançlı diyorda...
bilg muh mezunu memurum ben.. gastronomi hakkında bilgim olduğunu söylemiştim.. senin sorunun sanırım kararsızlık.. inşallah en doğru kararı verirsin...
Gastronomi
Radyo ve televizyon
Gazetecilik
büyük yardım! ;)
Gazetecilik
Neden gazetecilik?
Radyo televizyon
neden bunu önerdiğini öğrenebilir miyim?
gastronominin. önü daha açık değil mi?
Gastronomi bence
Bir nedeni var mı?
Gastronomi
neden gastronomi sence?
Teşekkürler fikirlerin için :)
Reklamcılık :D
Reklamcılık bölümünün iyi olduğunu mu düşünüyorsun? :)
Ben özellikle H. İ. ve Reklamcığı yazmıyordum ama aklımı karıstırdın şimdi :D
Yakın zamana kadar düşünüyordum da vazgeçmiştim. Açıklama yapmışsın tesekkur ederim de biraz daha bilgi verebir misin? :)
Ders sayısı ilk sene için 6 ikinci sene için 7 3 ve 4. seneler için 3 derstir. dersler genelde kolaydır. bu okuldaki hocalarda iyiler başka bir okulda ne olur bilemem. dersler konular bakımından eğlenceli. tartışmaya açık konular bol bol var. reklamcılık tarihinden kesitler var ben sevdim bölümü tabi azıcıkta olsa ilgi duyman lazım ki sende sevesin :)
İlgim var bu konulara zaten :) Çok teşekkür ederim fikir ve yardımın için. Düşünücem... :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar