Eğitim & Kariyer 2 yillik garanti is imkani olan bolumler? cmkrc Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 2 yillik garanti is imkani olan bolum ariyorum bu puanlara uyacak tavsiyeniz var mi? 2 yillik garanti is imkani olan bolumler? Cevapla Puan Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
zigan Takip Et Master Yaş: 42 , eic 36% +1 yıl 2 yillik okumak size iş imkani tanimaz tam tersi işe girmenizi engeller. Misal olarak bir kadro acildiginda 500 lise meunu alinir iae 5 tane 2 yillik mezunu alinir 1 2 Yorumla cmkrc +1 yıl Rehberlikci 2 yillik oneriyor kadastro mesela Yorumla zigan +1 yıl Rehberlikci bubisten anlamiyr Yorumla
Smurfss Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Anestezi ama ygs 2 gercekten kötü gelir mi bilemem 1 4 Yorumla cmkrc +1 yıl Gelmez buyuk ihtimal ama yazarim Yorumla Smurfss +1 yıl Gelir umarım en garantisi o :)) Yorumla cmkrc +1 yıl Yazdım bakalım :) Yorumla Smurfss +1 yıl Tesekkürler bu arada hayırlısı neyse o olsun :)) Yorumla
heavy21 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Bilgisayar programcılığı oku kardesim 1 1 Yorumla cmkrc +1 yıl Bakarim ona tesekkurler Yorumla
En İyi Cevaplar