İş imkanları, rahatlık yonunden siz olsanız hangisini seçerdiniz ve varsa sebebi?
Kırıkkale Üni.- Çocuk Gelişimi
Selçuk Üni.- İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İç Mimarlıkkkk tabii ki de <3 Okuyorum hatta şu an
selçuk hiç düşünme. çok çok net.
bir kere selçuk çok daha eskidir. daha köklüdür. konyada hayat insanlar dışında kolaydır. ama senin gibi dışardan giden-dışardan gideceğini düşünüyorum.- arkadaş çevren olduğunda sorun yaşayacağını sanmam. çocuk gelişimi okuyup öğretmenden farklı bir şey olacağını sanmam. yani kendini geliştirmek diye bir olay elbette var fakat çok değil. hayatın boyunca alacağın maaş üç aşağı beş yukarı aynı olacak. elbette tatminkar olur fakat iç mimarlık öyle mi. selçuk da köklü bir üni. ve sayısal alanda fena değildir. iç mimar olup da kendini geliştirirsen yabancı dilin çok iyi olur da erasmusa da özellikle gidersen, sabancı yat tasarımları bile yapabilirsin.-hayal değil aynen dediğimi yapan birini tanıyorum.-
Cevap
0Cevap
İç mimarlık ama konyada okunmaz..
Kendi gelişimine yardımcı olabilecek bir şehir bul.. Ankara İstanbul İzmir gibi.. İş imkânı insanı turlu turlu olsun ne kadar çok tecrübe o kadar artı puan bir de Erasmus u olan bir üni. ye git derim ben.. araştır bazı üni. lerde yok çünkü..
Tr ile sınırlama eğitimini ki mezun olduğunda işin hazır olsun..
O zaman kesinlikle selcugu sec ilk sene notlarını çok iyi tut ve yatay geçiş yap ;)
Hadi bol şans kardeşime..
Selçuk Üni.- İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı
Tabiiki ic mimarlik
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar