hazırlanmayı düşünüyorum seneye ama benim alanım yok sadece memurluğa hazırlanıcam sanırım.
yok mu bana bir kaç taktik vericek?
yok mu bana bir kaç taktik vericek?
hiç girdin mi sınava? kaç alabilirsin? ona göre tavsiyede bulunmaya çalışayım
girmedim hiç ve bilgim de yok açıkcası.. sadece denemek istiyorum kendimi sanki üniversite sınavına giriyormuş gibi kendimi kasıp memur olmak istiyorum alanım olsaydı mühendislik psikolog gibi ne içim çalıştığımı bilirdim hiç değilse ama böyle sudan çıkmış balık gibi sadece memurluğun da puanları çok yüksek en az 87 gbi gözüküyor. ben mi eksik bakıyorum diye düşünmeye başladım. lisanstan giricem bölüm reklamclk
açıktan mülakat veya sınavı olan sınavlar değil mi.. katiplik felan gibi.. lisansta da böyle sınavlar var mı yoksa onlar sadece ortaöğretimde mi?
peki çok teşekkür ederim :)
siz grmiş miydiniz bu sınava?
oo ne güzel kaç almıştınız. keske bende girseydim zamanında ya şimdi kafama dank etti :/
super de peki bana biraz taktik verir misiniz yüksek puan alabilmek için?
matematik :/ gram yok be bende :/ ona feci yüklenmem gerekicek :/
Her şeye vakit ayırarak çalış. Hayatının merkezi sınav olmasın
bırak bir senecik olsun ya belki atanıcam zaten keyfine uzadı okul boş boş oturmaktansa sansımı denerim okula bir kaç ders için gidicem zaten oturur hem oyalanırım hem hazırlanırım mis gibi.
Tamamda sadece sınav odaklı çalışma. Belli bir program yap onun dısına cıkma. Yanı bugun 1 saat calısıyım yarın 2 saat dıye cıvıtma :)
o biraz zor gibi :D matematik yok bende sabah aksam mata yüklenirim hoş zaten kafam basarsa kesin ygs lys felan da yaparım bakarsın güzel bölüm tutar okurum özelde tam burslu felan :D
Yaş 30 un üstü yalnız?
yaş 30 üstü ve yeni mezun oluyor kısmı mantıklı geldi yani :D yok be 22yim ben.
Bende ygs lys ye gircem. Okulda dönüşmeyen dersane var mı? Mezun olarak ne yapıcam bılmıyorum. Sanırım etüt merkezi olucak sonum
dershaneler cidden kapandı mı ya :/ halledersin ya en kötü kaynak kitaplar alıp internetten konu detaylarını bulup çalışırsın sorun etme. hedefini belirle gerisi gelir.
Bende hazırlanmaya başlıcam inşallah başarılar ☺
bende başlıcam da senin bilgin var mı? etrafında hiç giren eden oldu mu?
Zorlu yolda basarilar :)
Açıkcası pek bilgim yok, müsait olduğumda dershaneye görüşmeye gidicem bakalım..
Teşekkürler @lmagine_Perest ☺ Aslında gözüm korkuyor biraz Allah yardımcımız olsun 😇
eyv.
Zor ben gecen sene atanabildim @kisstanblue
dershaneye mi gidiceksin.. :/ ben gitmeden yapamaz mıyız ya fikrindeydim biraz :/
Ufff evet her aşaması ayrı dert 😔 Ama ben elimden geleni yapacağım 👍 @lmagine_Perest
Ben alandan hazırlanıcam inşallah bilmiyorum bakalım ama fikrim dershaneye gitmek yönünde..
Etiket niye olmuyo ya bildirim gelmiyr
başarılar :)
Aynen etiket olmuyor ya 😕 @lmagine_Perest
Teşekkürler soran sizede ☺
Sana mesaj da olmuyr
Evet, bişey mi diyecektiniz? @lmagine_Perest
Konusabilirdik sinav hakkinda falan egitimli birini bulmusum :)
Siz atanmışsınız zaten 😊 meslek nedir sakıncası yoksa? @Imagine_Perest
Buraya yazmasam mesajdan soyleyebilirm :)
Cevap
4Cevap
var 77-80 puan falan alırsan puanın iki sene geçerli olacak iki senede toplamda 6 katiplik 2 gardiyanlık 2 de gümrük memur alımı mülakatına kalabilirsin birisindede atanırsın artık
Gecen yil atandim buyur?
kendi alanında mı atandın.. ya ben ilk kez giricem bu sınava seneye lisans mezunu olucam da hiç birşey bilmiyorum sınavla ilgili nasıl çalışmalı nasıl tercih yapılıyor vs. biraz bilgilendirir misin? ayrıca sınava hazırlanırken ygs-lys gibi mi çalışmak gerek?
Olur takip et ya da mesaj at elimden geldigince yardimci olayim
burdan bilgi veremez misiniz?
Bildirim gelmiyo bazen
anlıyorum.
Takip etmen yeterli
Yoktur
Denedim ama boşa
kaybetme umudunu ya.. sen neyden girdin?
aaa sizin alanınız var yani bence siz vazgeçmeyin sonucta sizin sınava girecek kişiler belli milyonlarca insanlarla girmek yeirne sadece bölümünüzden insanlarla yarışıcaksınız.
istanbulu ne yapcan sen ya başka sehirde memur olmak daha kolay olur burada alacağın 2000 lira sana orda 10.000 gibi gelir.
üniversitede ayrılmadın sanırım. bence böyle düşünce 1 yıl sonra sehir değiştirme hakkın var.
benim yaşım 22 nereye büyüyüm senden. memurluk olsun da bırak fizanda olsun kafasındayım şu an . özel sektörden korkuyorum açıkçası.
yanlış düşünüyorsun bence.. ayrıca belli bir para birikimden sonra yurt dışında lisans veya y. lisans yaparak kendini geliştirebilirsin.
hedefinin bir adı var ama bir yolu yok sanırım. bence net fikirlerin olmalı ve bir kaç tane çıkış yolun.
yaşın 23 mü cidden.. ales nasıl olmadı ya.. eksik mi yapıyorsun birşeyleri.. tamam belki dil zorlayabilir adamı ama uğraşınca yapamayacak birşey değildir sanırım en kötüsü gider tezsiz yaparsın hocalar bölümündeki öğrencileri mulakatta kabul ederlermiş hemen.
tam bir hedef belirleyip odaklanman lazım ve azmini de eksik etmemen gerek. Çalış çabala olur zaten ama asla o bu şu derken yarım yamalak girme işlere olsa iyi olur deme olması lazım de..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar