Hangisini daha iyidir sizce? almanca ögretmenligi mi, turizm rehberligi mi, ingiliz dili edebiyati mi?
almanca ogretmenligi
turizm rehberligi
ingiliz dili ve edebiyati
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ooo lys5 :) bak şimdi turizmi ele bence en baştan. İngiliz edebiyatı okuduğunu varsayalım okuyacaksın, elinde diploman olacak, o ne ingilizce bildiğine bölümden mezun olabildiğine dair bu belgeyle sen zaten turist rehberliği yapabilirsin, özel sektörde iş bulabilirsin ya da formasyon alıp öğretmen olabilirsin ama atanır mısın bilemem.
Almancayı düşünelim okudun ve öğretmensin formasyon almana gerek yok zaten öğretmenlik çünkü, lys5e girdiğine göre ingilizcende vardır, diline dil kat almancayıda öğren al sana 2dil. Git bir şirkete ya da çevirmenlik felan yap oturduğun yerden mis :) demem o ki, artık ingilizce yetmiyor, ingilizceyi zaten artık herkes biliyo bir işe gireceğin zaman 2. Dil artık tercih sebebi... Başarılarrr :)
Doğudan sana tek tavsiye edebileceğim yer orası :) ama bayağı soğuktur. Çoğu arkadaşım da van'da orayıda düşünebilirsin :) hakkında hayırlısı olsun balım, ama şunu unutma puanının yetmesi kazandığın anlamına gelmez. Profesyonel birinden yardım al tercih için sıralaman düzgün olmalı yoksa puanın yetsede yerleşemezsin.
Mesela mersin üniversitesinde ingiliz edebiyatı bölümü yeni açılmış diyelim (üniversiteyi salladım şu an, örnek veriyorum) yeni açıldığı için puanı belli değildir böyle puanı belli olmayan yeni açılan yerleri en başa yaz (gelme olasılığı var) sana tavsiyem bu. Ama mutlaka BİLEN birinden yardım al, ben sırf bu yüzden yerleşememiştim.
Turizm tabiki asla btmycek bir sektör onurlernde ne uzalirsin ne kisalirsn
Cevap
4Cevap
İngiliz dili ve edebiyatı
İngiliz dili ve edebiyatı oku imkanın varsa
Ingiliz dili ve edebiyati
a dedim
Turizm seç
C dedim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar