Babam ölür inşallah bana diyor ki sen çöpçü olursun hiçbir şey olmazsın salak diyor ne yapılır bu durumda
Cevabın nedir?
lise 1 deyken derslerim kötüydü bu yüzden babamın bana demediği laf kalmadı.. en fazla hakkari beden eğitimine gidebileceğimi söylerdi. bazen masanın üstüne çok pis vururdu, "iğrençsin, cahilsin, kitap okumuyorsun, hiçbir şeyi beceremiyorsun, hiçbir şeyle ilgilenmiyorsun, yerlerde sürünen böceklerden farkın yok senin!" vesayre vesayre... şunu bil: annen veya baban sana eğitim konusunda taktı mı sonuna kadar fena takar. ilköğretimde derslerim iyiydi türkçeden 70 alsam dahi fırça yiyordum. matematiğim hep kötüydü 45 falan alırdım diğer derslerim 80den aşağı düşmezdi. ama yine de çok fena fırça yerdim babamdan. deneme sınavlarından düşük alınca da durum aynıydı. neyseki annem babam kadar katı değil o yüzden işim tahin edildiği gibi zor değildi. çalışmasan çalışmıyorsun der, çalışırsan yanlış çalışıyorsun der. iyi okusan da kötü okusan da sana hep takılacak. ama kimse de lise 1 de ne kadar zorlandığımı bilmek istemiyordu. malum, lise 1in ne kadar zor olduğunu bilmezler ya. ama yine de öyle "babam ölsün" falan deme, nasıl söz öyle? aslında iyiliğimiz için olmadık lafları yağdırıyorlar babalarımız. babalarımız eğitimli olmamız için, annelerimiz de analarımız gibi ninelerimiz gibi oturup kocamızın eline, ağzına bakmayalım, kendi hayatımız, söz hakkımız olsun. senin bu durumda yapabileceğin tek şey oturup ders çalışmaktır, okuyup adam olmaktır yoksa başka türlü asla kurtulamazsın. inan aslında derinde yürekte baban senin zeki bir kız olduğunu biliyor.. =)
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen yine şanslısın.benim babam öldü ama annem daha beter.hergün dırdır her gün tantana bıktım artık.büyüyünce ne olacaksın diye soranlara artık katil olacağım diyorum.gerçektende annemin katili olacağım sanırım:D:D:D
13 Yorumla
Soran+1 yılhahahaa güzel cevap katil olacağım :D:DD:D:
+1 yılKııızzzz hiç babaya öyle söylenirmi gerçi söylediğin doğru birgün hepimiz ölücez ama genede öyle söylenmez birgün Allah muhafaza ölse sırf bu sözünden dolayı suçluluk duygusuna kapılırsın bedduam tuttu diye ben yasadım o yüzden biliyorum. Bende enişteme inşallah ölsün de kurtulayım diye beddua ederdim adam 33 yaşında öldü halen sanki benim yüzümden öldü diye hep kendimi suçluyorum. Baban dövsede sövsede birdaha asla öyle deme kıymeti yokluğunda anlaşılıyor baba cici baba cici:))))
43 Yorumla
Soran+1 yıl:)))))))
+1 yılCnm öyle ölür falan deme Allah korusun ailen sonuçta. Anlıyorum seni ben de öyle pohpohlanan bir ailede yetişmedim. Yeri geldi özgüvenimi yerden yere vuran sözler veya hareketler gördüm. Sen eminim ki istedikten sonra kafana koyduğun hedefe gayet sağlam adımlarla yürüyebilirsin. Ben ne insanlar ne durumlar gördüm onlar başardıysa sen de başarabilirsin.
Hadi bozma moralini çöpçüler Avrupa'da iyi para alıyor ;)))50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıllisedeyken bayram günü ailemden ayrı arkadaşımda geçirmek istemiştim, babam izin vermemişti..
çok isyankar davranıp bağırdım çağırdım ardından beni ilk defa dövdü..dövmekte denmez kolumdan tutup ittirip tekme attı ..sonra ağlamış annemin dediğine göre...inip özür diledim ve normalden daha iyi bir bayramdı, tatsız başlasa da birlikte son bir bayram geçirdik
ve sonrasında anladım ki bu bayram babamla birlikte son bayramımmış.sonra da annem vefat etti...iyi ki de dövmüş, iyi ki de son bayramımız da birlikte olmamızı sağlamış şimdi bayramlarda kalabalığı arıyorum.
kaybetmeyi göze alarak, koybolmasını isteme babanın..
ilerde keşke "her gün yanımda olsa da ben işkencesine bile razıyım" demediğin bir sanıyen bile geçmez...değerini bil babanın... hayatın babasız ne kadar zor olduğunu bilmelisin..
(umarım zeka yaşın ve kendi yaşın şu dediklerimi anlar da ,ben de boşuna içimi dökmüş olmam)122 Yorumla
Soran+1 yılbaşın sağolsun tevbe ettim
1.babaya beddua etme
2.anan babanın öfkesi
3.Allah'ın öfkesi ana-babanın öfkesindedir!
4.benim babamda sinirlendiğinde argo konuşur ben kızarım ama asla babama beddua kötü söz söyleyemem.
5.ileride ana baba olmayı düşünen isteyen ana babasına nasıl davrandığına dikkat etsin
6.bana da bazen babam sende bi b... olmaz diyor ben bunu takıyor muyum hayır o an üzülürüm ama asla babama bana öyle dedi diye beddua etmem.
7.maalesef bazı ana babalar argo konuşur ,hakaret edebilri çocuklarını sen sana düzgün konuşmadığı için tavır yapa ama sakın beddua etme.
8.babanı şimdi istemezsin gün gelir duan kabul olurda baban ölürse kendini suçlarsın yine ağlayan sen olursun babanı istersin
9.babamın bir hatasından dolayı ablm babama ah etti ama babamında hataları vardı ve kabul oldu.sonuç: ablam babam için günlerce ağladı,ordan oraya koşturdu.onun için evlenirken harcamayı düşündüğü paraları babam için harcadı.
10.senin baban yine iyi konuşmuş.10 Yorumlaoturulur ders çalışılır, babaya onun kaba genlerinin yanında annenin genlerinin de taşındığı zarif bir başarıyla ispatlanır.
ve böylesine büyük beddualar yüreğinin en dibine bile kaçsa bulunur, oradan sökülüp atılır. çok ayıp, babanın sana söylediği ayıp ama senin söylediğin daha da ayıp.40 Yorumlaseni anlayabiliyorum yazılan yorumları okudum arkadaşa biraz hakszılık yapmışsınız o sinirle öyle birşey yazmış yoksa o da babasının ölmesini istemez kızgınlıkla söylemiş babanın bu lafına gelince oda bir insan hata yapabilir sana sarfettiği laflar yanlış öyle dememesi gerekiyodu ama demiş onu affet kızgınlığına ver benim babam da bana kardeşime hoşumuza gitmeyen şeyler diyor moralini bozma illa onun istediği bişeyi olacaksın diye birşey yok sen ayrı bir bireysin o ayrı babamın dediklerine de kulak ver ama böyle moral bozucu laflarına değil onlara gül geç tabi gülüp geçmek kolay değil benim de arada taktığım olur ama sonra düşünürüm dediği doğru mu akıl süzgecinden geçiririm doğruluk payı varsa düşünürüm yoksa kızgınlığına veririm.Sen de öyle yap.
00 Yorumla
+1 yıliyide herkesin ailesiyle belli başlı problemleri oluyo. bende babasıyla çok canım cicim geçinen bir insan değili. babamdan dayak yediğim hatta sinirden değilirdiğim babamdan defalarca nefret ettiğimi söylediğim zamanlar çokça oldu. doğrumu yaptım kesinlikle hayır. onların zamanıyla bizimki bir değil ve bizi her konuda anlayamıyolar malesef. ama biliyomusun babam bugün ölse ben mahvolurum. hayatım biter sanki yaşamamın bi anlamı kalmaz. oturup ciddi ciddi babnın öldüğünü onsuz kaldığını düşünsene? hiçbir özel gününde yanında olamadığını, sana sahip çıkan ( hernekadar biz hiç kabullenmesekte ) üzerimize titreyen o gizli duvarın yıkıldığını? çok pişman olacağın şeyler söylüyorsun. biraz büyümelisin bence.
00 YorumlaBenden sana bi tavsiye: bu yazdıklarını al ve sakla, fazla degil 5 yıl sonra da çıkar ve oku.
O zaman anlarsın ki. Bi sokak fahişesinin bile babasına karşı bu kadar ucuz lanet yagdıracak kelimeler söylemeyecegini.
Açıkcası, Karakterin oturmuş olsaydı. Bu lafları kendine ettirmezdin. Açık ve Net.64 Yorumla
+1 yılbabana nebicim beddua ediyorsun sen? seni büyütüp seni yetistiren insan hakkinda böyle konusmani cok cocukca ve sacma buluyorum.. illaki okul veya is alakali birseydir, sinirlenip ondan öyle demistir...hangimiz babamizdan böyle bir cümleyi duymadik? Bence bu yazdiklarindan utan ve otur biraz kendi hatalarini düsün ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılbeddua mı geri aldım çok üzüldüm sinirden ne dediğimi bilmiyorum sence bişey olur mu
- +1 yıl
olmaz, ama birdaha herkese beddua et ama anne/babana asla olurmu canım haytainda onlardan degerli ve sana deger veren insan yoktur, ne olursa olsun :)
Soran+1 yılsağol :) asla akıllandım artık
+1 yılnasıl böyle bişey diyebiliyorsun kendinde misin sen ! baban o senin
baban kendince seni motive etmeye çalışmış bu onun tavrı yanlış olabilir ama en büyük yanlış senn sırf bunun için babam ölsün demen
beddua etmeyi bırak otur dersine çalış utandır babanı bir dahada saçmalama böyle32 Yorumla- +1 yıl
+1:)
- +1 yıl
:)
+1 yılsen sorumluluklarını yerine getirmemişsen yada yapman gerekenleri yapmamışsan yada senden beklenilenin tam tersi bişey yapmışsan baban o anlık kızgınlıkla söylemiş olablir ama sen sen ol sonunda pişmanlık duyacağın laflar etme...hatta şunu düşün bana bunu nasıl söyler den ziyade neden söylediyi düşünürsen belki babanında nekadar haklı olduğunu anlarsın.
10 Yorumlabu baba sana birde tokat atsa sen babanı av tüfeği ile vurursun da :s
32 Yorumla
Soran+1 yılatıyor zaten !
iyi misin sen ya
tamam baban iyi konuşmuyormuş anladık da baban ölse görürüm ben seni...
baban senden ancak çöpçü olur diyorsa sen de ben zengin koca bulacağım de eğer erkekse kızının gururunu kırdığını anlar
bir de baban böyle bir şeyi durduk yere demez heralde10 Yorumla
u +1 yıl"Bayan çöpçü olmaz, ben temizlikçi olurum" diye cevap ver ona. Sonra otur derslerinin başına ve okulda başarılı ol ki dersini alsın.
50 Yorumlaotur dersini çalış kızım şimdi rahatın yerinde tabi böyle şeyler yazıyorsun... bir insan nasıl babam ölsün diyebilir ki bu hakkı kendinde nasıl görüyor anlamadım... senin yerinde olmak isteyen emin ol yüzlerce insan vardır... babanın sözünü dinle hayatı basite alma
30 YorumlaBabasız kalırsan kim bakacak sana ve ailene? Çöpçü bile olmazsın o zaman, başka şey olursun Allah göstermesin.
30 Yorumla''senin genlerini tasiyorum babacim baska ne bekliyebilirsin, sapsaldan alim dogacak degilya ''' deseydin.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBanada diyordu hiçbir şey olmazsın okumazsın veririm birine otur evinde falan diye. Bende o zamanlar çok nefret ediyodum tabi babamdan o bakımdan anlıyorum ölür inşallah demeni. O sinirle benimde küfürler saydırdığım olmuştur. Ama çalış sende güya kendilerinde ürkütmeye çalışıyolar heralde. Hata onda ama değiştiremeyeceğine göre babanı çalışmalısın
00 Yorumlane var bunda senin gibilerden bişey olur ama insan olur mu bilmiyorum. Babam bu ya da daha kötüsünü söylese bile ölümünü göstermesin bana verebilsem seve seve kendi ömrümden veririm onlara
11 Yorumlasoru başlığına nedensiz güldüm her lafa böyle tepki verirsen sende bir değişim olmaz azim hırs olmalı insanda biraz
30 YorumlaGaza getirip çalıştırmak için öyle söylemiştir ama sende ters tepki yapmış. Ders çalış birazcık salak lafını yedir ona :)
10 Yorumlaya merak etme o öyle söyler. okul bitince iş bulamama durumun olur. babanın dediklerini unut. boşver ne okuyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yıling öğretmenliği
- +1 yıl
sınıfı neden yazmadın ki? merak etme alttan dersin gelmesi önemli degil. 4 senede hatta 5 senede rahat verirsin. bunu takmana gerek yok ki. Baban seni gaza getirmek ve derslerine iyi calışman icin ugraşıyor. yoksa onun sana bir kötülügü dokunmaz emin ol. Tepkidir sadece. üzülmene gerek yok. bu kadar da önemeseme yani. seneye halldersin. ingilizce ögretmenligi zordur. baban ingilizce biliyor mu ki.
sende daha fazla hırslan o zaman, ona göster gücünü
10 Yorumlabüyüyünce bunu dediğin için pişman olacaksın. derslerine çalış, utansın baban.
40 Yorumlaöle konuşma senin iyiliğini istiyo emin ol otur çalış neler yapabileceğini göster ki ister ki kızının ele muhtaç olmasını
10 YorumlaSenin haddin değil babana beddua etmek.. Ayrıca o senın baban noldu sanki sana öyle diyince, güllerin mi döküldü anlamadım. Niye bu kadar zoruna gitti. Hayır o seni dövse dahi babana beddua etmemelısın. Babandır dövsede birşey demeye hakkın yok
00 Yorumlabu ne ya beddua etme yinede ya :S
benimkiLerde bana hep diyor insanın moraLi bozuLuyor ama boşver sen takmamaya çaLış dersini çaLış çok güzeL biyer kazan, ben öyLe yapıyorum şahsen bakaLım boğaziçini kazanırsam inşallah, nedicekLer :D00 Yorumla
+1 yılO baslik nedir? Basligi gormemle gulmem, aciklamayi gormemle ''noluyoruz!?''moduna girmem bir oldu. Ailen senin kotulugunu dusunmez ama sen onlarin kotulugunu dusunuyorsun. Iste nankorluk bu olsa gerek.
20 YorumlaBeddua edeceğine derslerine çalışsan babana ağzının payını verirsin. ;)
30 Yorumla
+1 yılders neden calismiyorsun? o senin iyi bir isin falan olmasini istior ilerde
babana olum arzu etme =)10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılBu büyüklerin çocuklar daha çok çalışsın diye gazlama yöntemi..Unutmayın o olmasa siz olmazdınız...
00 Yorumla
+1 yılBabam ölür inşallah diyen bir kıza az bile söylemiş adam.
20 YorumlaArmut dibine düşermiş de :) alın bunu buradan değiştirin şu başlığı
23 Yorumla- +1 yıl
hahaha bunu burdan alın, bak bunu burdan alın hahahah :D
yaşın kaç merak ettım dur tahmın edeyım 15 yasında ya var ya yoksun
20 Yorumla
+1 yılSen hic once kendine baktinmi? Adami hakli goruyorum kabahat sende
20 YorumlaSana destek olması daha iyi olurdu ama öyle düşünmende yanlış.
00 YorumlaGirise bak! babam olur insallah.
Baban hakliymis biliyor adam kendi malini.
Benden Babana +1 bencede birsey olamazsin sen.63 Yorumla
Soran+1 yılallahtan kork be sen annem değilsn babam değilsn ayıp
+1 yıl'' babam ölür inşallah '' ne ya
yaşın kaç senin ?152 Yorumlabanada babam dıyor aptal senden bırsey olmaz dıye sen kendıne bak dıyrm ve gecıyrm:)
00 Yorumlatakma hem yaşlılığına ver hemde kim olursa olsun moralini bozmasına izin verme
00 Yorumla16 yaşından küçükleri almamalı bu siteye. :P
62 Yorumlasesli güldüm valla :D deme öyle kız
12 Yorumla
Soran+1 yılkedi çok tatlı bu arada :D
+1 yılböyle dikkat çekemezsin...
10 YorumlaGereksiz babalardan demek ki
10 YorumlaSesli güldüm, doğruluk payı var mı acaba :)
01 Yorumlasana gaz veriyordur belkide...göster ona:)
10 Yorumlasana ne desem bilmiyorum ama ohaaaa diyim bari
00 Yorumlaneden böle konuşuor ?
03 Yorumla
Soran+1 yılbilmem
Soran+1 yılders çalışmadığım için herhalde
+1 yıldoğru söylemiş sen devam et ölür demeye
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılA-aa bak sen şu terbiyesize neler demiş.
00 Yorumlaİnat yapılır ve iyi yerlere gelinir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbabana çok hak verdim
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsebep ne olursa olsun 'babam ölür inşallah ' gibi talihsiz bir açıklama yapmamalıydı
Soran+1 yılben sinirlendiğimde ne dediğimi bilmiyorum tabiki ölmesini istemem bakmayın siz bana :/
Cevap sahibi+1 yılpeki
Kendi ne yapıyor?
00 Yorumla
+1 yılsopalık sopalıkk!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinadına oku
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Babam 'hiçbir şey olamazsın' diyor bana. Ne yapılır bu durumda?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler