Okul kaloriferi gibi olsa petekler arasına sokucam nerdeyse, yeter bee
İstediğin kadar çorap giy bana mısın demiyo, aynı sorunu yaşayanlar var mı :)))
İstediğin kadar çorap giy bana mısın demiyo, aynı sorunu yaşayanlar var mı :)))
Isınmamasının türlü nedenleri vardır kansızlık vitaminsizlik en başta nedenleri gibi görünsede demir eksikliğindende olur,ayrıca ruhende insan ölmeye başladığında ölüm ayaklardan gelir topuktan başlar boğaza kadar gelir bununda etkısı vardır insan ilk üşümeye başladıgında ayakları üşür genelde hareket halinde olmayan kulaklar daha cabuk usudugu kanısı yanlıştır bence cunku hareketlı olan ayaklardır buda benım bakış açım:) Bilimsel oldu baya ama böyle...
sağol be sabah sabah ölüm falan iyi oldu :))) doğru söylüyosun ölüm ayaklardan başlar,
Ecel aramaz enseler..:)) Heran aklımızda olmalı:) Aynen öyle..
'' Ağızların tadını bozan ölümü sıkça anınız.''
Her nefis ölümü tadacaktır. Sizi bir imtihan olarak kötülük ve iyilikle deneyeceğiz. Hepiniz de sonunda bize döndürüleceksiniz.ENBİYA/35
+1
bukadar olur ya aşağıda yazmışsın ya hani dışarıda olmuyor evdeyken oluyor diye.aynı sorun bendede var.nezaman eve gelsem hep ayaklarım üşüyor.ayağımda çorap olmadan uyuyamıyorum asla.yaz kış hep üşüyor ayaklarım
normal yani biliyorum da soru soracak kadar gıcık oldum o an düşün artık.
terleme yok çok şükür ya
şükretmek lazım ya şükür ter yok o da olsa ben napardım bilmiyorum, geçmiş olsun :)
haha :)) valla ben de bilmiyorum ordaki sekreter kız var ya o bilir ona sor her bölümüde biliyolar arkadaş
biz de deneyelim ya :))) isotumuz var
onu ben de duydum ya ayakları terliyor demek ki napsınlar, ama şu isot fikri fena değilmiş deniyebilirim, mesela yazın da mentollü selpak koyulabilir ferah ferah
kına sıcak mı tutuyomuş? ben direk ayakkabının içine dökcektim isotu iyi ki söyledin ya :))) mentol olayını ben yapıyorum ya, mesela yazın şampuanı da mentollü kullanıyorum
burnuna nasıl fresh bi etki yapıyorsa ayaklarına da öyle yapıyor :))
Kansızlık olduğu için ellerim ayaklarım kolay kolay ısınmaz. O kadar alışmışım ki ısındığı zaman rahatsızlık duyuyorum, soğuk yerlere dokunuyorum (duvar, demir vs.).
hmm yok ben rahatsız oluyorum soğuk olmasından bütün vücut eşit ısıda olmalı ya bu kadar fark olmamalı
Benim ellerim ve ayaklarım hep soğuktur ama çoğu zaman üşümediğim halde soğuk bende buna anlam veremiyorum
Cevap
25Cevap
kanla ilgili bi sorun arkadaşım bi doktora git görün bendede aynı sorun var yıllardır. askerliğimi tuncelide yaptım o dağlarda ayaklarımın mosmor olduğu bile olmuştur doktorlar ise kan yetmezliği kan içindeki molekül yapı bozukluğu basınç dengesizliği diye bi sürü şey dediler ilaçda kullandım ama hep aynı. kışın bol miktarda pekmez içmek gayet iyi geliyor sorun büyük ölçüde gideriliyor. özellikle keçiboynuzu pekmezi en iyisidir.
teşekkürler tavsiyelerin için
o ayakları kar yaydığında kar üzerinde dayanabildiginiz kadar cıplak ayakla bastırın . bakın bakalım . bir daha üşüyecekmi ? denemenizde yarar göreceginiz kesin ..
yürek ister :))
öyle bir video izledim evet çocukları kara atıyorlardı, acıdım ya... teşekkür ederim tavsiyeniz için bebekken yapılsa belki ama şimdi dediğinizi yaparsam kesin zatüre olurum :)
amin sağolun da ömrün uzunu da hoş değil, hayırlı ömürler diliyorum hepimize
hahahah :))) çok güldüm yaaaa, Felixi taklit eden zavallıyı da gördünüz mü, kırdı çanağı :)))
Kansızlık ve demir eksikliğinden kaynaklanır,ayrıca termal çoraplar var,ya da içinde angora yünü olan çorap tavsiye edebilirim,
termal çorapları hiç duymamıştım ok
hava atıyo bide ya :)) olan var olmayan var
bende bir bilgi verim dedim. Benim ayaklarım yaz kış terliyo Vanda askerlik yaptım 2m kar vardı -20 derecede terliyodu doktor dediki kolestrol yüksek dikkat et sana diyecem doktora git kanın kolestrolüne baktır tehlikeli olabilir
evet gitcektim aslında babamda var çünkü.
aynı sorun eşimde de var. ben yatağa gelene kadar ayakları buz gibi duruyor.hiç ısındığını görmedim. bense yatağa girer girmez 5 dakika bile sürmeden ısınıyorum.
evet erkekler daha sıcak oluyor
Eşim de aynı problemi yaşıyor. Elleri ve ayakları buz kalıbı hesabı. Demir eksikliğinden kaynaklanıyor. Sende de demir eksikliği var mi?
yokkk kanım gayet iyi, demirimde ellerde problem yok ayaklarım üşüyor.
Şimdi bir tane ayak fetişti başına musallat olursa görürsün:D
İşin şakası bir yana yünlü çorap giyin bakalım ne olacak;)
Bir yünlü bir de pamuklu çorap var zaten, aman Allah korusun ağzından yel alsın :))
Kansızlık falan mı var yoksa?
yok
söyleyebileceim tek birşey var o da... Kat kat giyilen çoraplar ayağın ısısını arttırmaz daha da düşürür. bu sebeple tek ve ince bir çorap giymeni tavsiye ederim.
fizik öğretmenime bağlıyorum sizi bekleyin hatta kalın lütfen...
beklerken sıkılma diye hangi şarkıyı koyalım :))
bu neymiş ya :)) ilk defa duydum
link ataydın bari
teşekkürler :)
sıcak su torbası yapıp battaniyenin içine sar ayaklarını ve vücudundan yüksekte tut zaten bir kere ısınınca kolay kolay soğumuyor
vücudumdan yüksek tutarsam kan gitmez oraya :))) daha beter olur ama sıcak su torbası güzel, birinin karnındayken açılmış yanmıştı korkuyorum aslında
Allah korusun çok pis yanmıştı yaa
ben değil ya, bi arkadaşa annesi sıcak su torbasını hazırlamış tam kapatamamış demek ki çok feci yanmıştı.
Benimki tam tersi ayaklarim yaniyor :)
o zaman güçlerimizi birleştirelim :))) pikaçuuuu
murat madem bu kadar beğendin al bi tane de ben vereyim senin için :)))
bak bazılarına gerek kalmıyomuş sıcakkanlı olunca demek böyle oluyo :)) sana hep soğuk kanlılar denk gelmiş
canım aramız falan yok bizim zaten :)) ben soru sahibi olarak ev sahibiyim, sizler benim bebeklerimsiniz :))
çay var olma mı :))) yanında çiğ köfte dürüm var, yanında süt mısırı ve soslar( acı sos, soya sosu)
ben zaten biri tavsiye etmişti bu sorumda isot dökücem ayaklarıma :)))
tamam hadi yap da yiyelim :)) benimki komagene hazır tabi, etli yap da yiyelim doya doya :)))
tamam geliyorum :)) ısıtabilcen mi eminmisin kaç kalori seninkiler :)))
daha yeni yeni ısındılar ya :))) bugün çok üşüdüm gerçekten
sabah içicem inş unutmazsam :)) severim zaten
soğuk kanlı ayaklı denir senin gibilere. ben diyorum anonim olabilir izin veriyorum nihayetinde güzel bir tabir oldu.
ohoo soruyu soralı kaç gün oldu :))) çoktan ısındı ayaklarım
evet de çözüm yolu sunmamışsın ki bana
Kansızlık olmasaydı bile erkeklere göre kadınların ayaktan üşümesi daha fazla olurdur ama büyük ihtimalle sende kansızlık varda ondan ayakların ısınmıyor.
bendede var aynı sorun.hatta şuanda elektrikli ısıtıcıyı yaktım koydum ayaklarımı önüne.yanıyor anasını satim bi ortasını bulamadım.
aynen ya ya yanıyor ya donuyor
kaderimizde bu varmış çekicez.doktorada gittim bir şeyin yok diyor saçma sapan bir anatomim var herhalde kabullendim artık.
yürürken de üşüyormu ayakların
hareket halindeyken üşümüyor.bir yere oturdummu bi bakmışım ayaklarım üşüyor.anlamıyorum nasıl oluyor.
hah aynı işte:))) ya bişey diycem senin nicki şimdi farkettim de ayakların üşüdüğü için mi nickin titrekmanda :))))
len sabah sabah koptum:))allahda seni güldürsün emi.yok ondan değil benimki ellerde hafif titreme var ondan.böyle heyecanlandımmı falan(ilk buluşmada çay içemem asla):)titreme oluyor hafiften.havalıda bir adı var ama uzun yazmadım onu:))
haha :))) amin amin hepimizi inş, eller normalde titremiyor dimi, hastalık falan olmasın
:)hastalık malesef.normalde olmuyor ama en ufak çekincede atraksyonda falan azıyor melet:)tedavisi yok malesef bunun onun için kabullenip yaşamalısın.depresyonada neden oluyor hatta.baya ciddi bir hastalık göründüğü gibi değil:)forumlara falan bakıyorumda bunu kabullenemeyip ciddi sorunlar yaşayan o kadar insan varki.tek çaresi özgüven hayat devam ediyor deyip önüne bakmak:))
kendinle barışık olmak en iyisi :)
bu daha iyi:))
bana mı titrek mandaya mı yollluycan :))
bana len çık aradan:)kanlım o benim kokladıkça daha bir nefret ederim:)
ya fazla varsa bana da yollasın ne var yani :))
(a+b) kare= a kare+2ab+bkare
sana ben yollarım vahşi onlar bana özel olsun:)pisagor gerizekalı seviyesinde matematik bilgim var umut varmıdır acep:(
valla patik olsunda :)) kimin yolladıgı önemli değil
heryere salça olunca cevap yetişmiyor tabi:)soruya bak bide sayıları çözdümde harfler kaldı:))patik yollarım sana bi bakayım olmazsa mahalledeki dedikoducu neticeye ördürür yollarım:)söz sana.@pisagor sen matematik hocasımısın?nasıl öğretecen peki tekniğin ne?bilinçaltımda çok kötü hatıralar var:)
anladım.patikleri yolla bi önce sen:)söyledin bir kere almadan bırakmam.
ben bilmem valla.kanamasız kırım kongo kenesi gibiyimdir:)türünün tek örneği yapıştımmı bırakmam:)bari bunda yarı yolda bırakma pisagor:((
takipteyim pisagor:))biliyosun mandaların hafızaları pek kuvvetlidir:)))
pisagor meslektaşmışız
Keçi kılından çorap lazım sana.cayır cayır yanarsın
bulursan yollayıver hayrına
tamam sırf sevap için yolla :) yolla da tek
pislik ya git şurdan istemiyom tamam
ben aranıza girmeyim Murat Bey lütfen siz buyrun :))
ya tamam sen yap biz yeriz :))) tabiki dışardaki çakmalar gibi olmaz eminim harika olur kolları sıvamaya başla sen
ya kız zaten yanıyo :)) napsın keçi kılını
çorabı bana gönderin yaaaa :))) çiğ köftede isterim ama
baksana çiğ köfteyi yapan arkadaş vermiyomuş :)) niye ya ben kazana mı düştüm :)))
bence de :)) ben pek heveslenmiyim ama bana vermeyebilir pinti midir nedir :))
canım seni de yakmayım ya :))) kadın dayanışması diye buna derler işte
peki o zaman :) anca beraber kanca beraber
tamam o zaman hazırsa gelelim biz :)
off off off yeme de yanında yat :) cidden sen mi yaptın bunu
kandırdın bizi yani ok :) yarın bekliyoruz o zaman
lal gelmezse bende gelmem :)))
yok lalı ikna edelim anca beraber kanca beraber o beni tuttu ben de bırakmam onu öyleyse :))
sorma ya yarın 6 da kalkcam :) yatmam lazım aslında. da sana noluyo onu anlamadım :) sanane benim uyku saatimden
haha :) ama 6 da kalkcam geri daha yatsıyı bile kılmadım
aynen öyle gercekten :) bidaha öyle yapcam
Kaliteli bir bot al ve pamuklu çorapla giy. Biraz da hareket et tabi. Hareketsiz kalınca da üşür insan.
heh işte doğru söylüyosun dışardayken olmuyo evde pc başında pineklerken oluyor :)))
:))
sana taze kan lazım senin kanın donmuş gelde sana 1 ünite taze sıcacık kan verim bişeyin kalmaz
taa oraya geleceğime hastaneye gidiyim bari :))
ben biliyorum onun tedavisini ince çoraplarını giy ve bir ayak fetişi bul mesela ben :)) tanışalımmı
peluş corap giy anca ısınır
Sende kansızlık olabilir..
yok
O zaman sende o ayakları sıcacık deyilde ılık biryerde ısıtmayı deneyebilirsin..
Ben ısıtırım sen iste yeter canım ayaklarını
kanını ölçtürmelisin...
kanımı ölçtürdüm 14 gayet iyi yani
kat kat ince çorap giyersen ısınabilir.
haha fizik öğretmenimiz söylemişti bir kat kalın çorap giyeceğinize 2 kat ince çorap giyin arada kalan hava...canım ben zaten 2 kat giyiyorum
beş kat giy.
wowww :))) peki gidip 3 kat daha giyim bari, pofuduk ev botum vardı bulamıyorum nereye koyduysam
olduğun yerde ceylan yavrusu gibi sek:D
senden de başka bi cevap beklenmezdi zaten :))
Her sabah pekmez, her akşam ise şarap iç.
pekmez içiyim doğru ya, şarap içmem ama sağol
Benimde şuan üşüyor...
Terlik giy.
rüyamda terlik görmüştüm hayırdır inş. demek bahsi geçecekmiş
haha. Giy sen giy terlik tek çare bana da olur öyle arada.
Kansızlık vardır bebeyim
bende de oyle
muz çorap olmuyor mu
muz çorap mı :))) ya istersen portakal çorap giy bana mısın demiyo
sahi mus diye mi okunuyor
evet mus diye yazılıyor yazıldıgı gibi de okunuyor :))
ben süper inceciyim zaten beni ilgilendirmez...parlak olmalı ve mevsim kış bile olsa bir bayan giymeli
dışarda üşümüyorum zaten g, evde hareketsiz kalınca oluyor, en iyisi pc yi elime alıyım dolanıyım evin içinde
3 Yıldız Metaxa Konyak tavsiye ederim..İnan ısınırsın...ahh gençlik olacaktı ki şimdi...mus'a muz dememeyi de öğrenecektim
yok ben yeşilaycıyım konyak almıyım
topuklu çizme giy hem seksi olursun hem de ısınırsın
evin içinde mi
asıl evin içinde olursa kıymeti artar..herkes gördükten sonra ne kıymeti var
neyse arkadaşım uzatmayım çünkü senden bu tarafa doğru bi fetişist kokuları geldi .
yani hem 14 cm topuklu giyin ondan sonra da sen fetişsin...adaletsizlik bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar