din boyutunda ise dini öğretmekte sevap mühendis olup insanlara faydalı olmakta.
evlenince ise mühendis olup iş saatlerimi öğretmen kadar kısmayı düşündüğümden ev hayatında sorun yaşamayacağımı duşunuyorum
Ogretmen olman bence en iyisi... saatini dakikani bilirsin... saatlerce beynini yoracagina rahat rahat isinide yaparsin kariyerde... hem evlendiginde ailene ayiracak daha cok zamanin olur...
Mühendis olmada ne olursan ol. yapılacak iş değil :) en güzeli öğretmenlik. bol bol izin günün var.
Ben gemilerde makina mühendisiyim. tamam parası iyi ama çok zor bir iş. kızlar için zaten bambaşka bir ortam burası. aslında en güzeli ilahiyat ya. hem dinini öğrenirsin hemde öğretirsin." en hayırlınız kuranı öğrenen ve öğreteninizdir " ;)
Haklısın. ama bir karar verip ders çalışmaya başlamalıyım. erkek arkadaşım 1. sınıfta okuyor okulunun bitip evlenmemize 5 yıl var. Zaten ilahiyatıda okuyacağım iki mesleğim olacak cevre mühendisliği istiyorum daha bayana uygundur diye. Nasıl olsa 5 yılım var evlenince para sıkıntımız olsun istemiyorum
Sen bilirsin. ben olsam ilahiyat okurdum. tercih senin..
@denizci1985 abi bir şey sorabilirmiyim
Cevap
2Cevap
muhendsilik bence hiç okumaa işşiz kalırsın zaten iyi bir okul kazanman zorr
ya ben yldız teknık mezunuyumm :D bolumun yarısı işşiz yarısıda amelelık yapıyorr :D :D gel cok guzel herseyy :D
alla nere yaa orasıı :D 4 bın tl uzerı kazanan muhendıs bence yok giib varda cok azz :D
bu arada muhendislige ygs ile girilmiyıor :D hee tabıı eskı yukseklıkte degilll :DD kazanırsın bir yeri genee
aynen 130 bınlerle bile iyi muhendislik geliyorr dusun bakalım :D :D kayseride falan bide memurlar nette abilerine sor bakalım ne diyolarr
derse gitme zorunlulugu yok ben ytu ehm yı okula gitmeden bitirdim :D tabi sen beni kendınle kıyaslamaa :DD
olur oyle bende acıkta sosyolojı okuyodum sorun olmuyordu :D
bence muhendislige ne gerek varr :D
Aynenn cohhh iyi kacirmaa derslsr kolay mezun olana en az 5 bin veriyolarr
atanma sorunu yaşamadan nasıl öğretmen olacaksın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar