Kolay para nasıl kazanılır sizce arkadaşlar?

bakalım aramızda ana baba eline bakan kaç bedavacı çıkıcak belli olucak yorumlara göre :) ünv. bitirip bunun arkasına sığınan, abicim iş varda biz mi çalışmadık diyip 1.500- 2.000 TL maaşla fayans ve kaynak ustası arandığı halde ben o işi yapmam ben ünv. mezunuyum diyip iş beğenmeyen, ailesinde okumuş pek olmayıp böbürlenen türkiyede işsizlik olmadığını iş beğenmeme olduğunu kabullenmeyen 30 yaşını devirmiş kız- erkek olsun hala ana baba eline utanmadan bakabilen yüzsüz arkadaşlarımın tümüne bu video armağanımdır ;) link
Güncellemeler
+1 yıl
bakalım kimlerin yüzü asılıp utanacak :))
Güncellemeler
+1 yıl
hükümet geçte olsa sonunda bir açıklama yapabildi. gençler ünv. okumak devletin size iş vereceği anlamına gelmez eğitim kültür için okunur iş bulmak için değil ! sovyet rusyayı bitirende bu olmuştu bakın o nataşalara hepsinin mesleği avukat doktor mühendis peki ya iş? devlet okadar çok okuyan var ki hangi birini iş sahibi yapsın onlarda gelip türkiyede çalışıyorlar şimdi farklı bi meslekte :))) hala ünv. mezunu olup iş bulabileceğini düşünen arkadaşlara sesleniyorum
Güncellemeler
+1 yıl
bu ülkede yeterince ünv mezunu var bu ülkeye duvarcı sıvacı fayansçı elektrikçi ıvırcı zıvırcı lazım... işletme iktisat mühendis öğretmen bu işleri yapamıyo oysa bu işlerden mezun olan çokça var hala daha iş bulucakları hayaliyle bekliyo :DD
Kolay para nasıl kazanılır sizce arkadaşlar?