Arkadaşlar lise 3e gidiyorum bir yıl sınıfta kaldm yani ikinci şansım yok toplam 40 gün devamsızlığım var hastalığımdan dolayı doktor heyet raporu veriyim diyor ama heyet raporu da özürlü devamsızlık olayı işlenip sınıfta kalıp atılır mıyım ve sağlığımdan dolayı mecbur almak zorundayım devamsızlığa işliyo diyor bazıları yardımcı olun lütfen
Cevabın nedir?
- +1 yıl
işlemez diye biliyorum kaçırdığın sınavlarıda sana yapmak zorundalar sonuçta sağlık problemi bu sıkıntı olmaması lazım benim bildiğim kadarıyla okul yönetimiyle konuşup kesin bir cevap almalısın tabiki
02 Yorumla- +1 yıl
Müdür yardmcısı tam bilmiyo sadece hastanede sürekli takipli olan hastalar ve özel eğitim öğrencilerinin 60 gün devamszlık hakkı varmış ama heyetle ilgili hiçbir maddr geçmiyor
- +1 yıl
böyle bir durumda ne yapması gerektiğini bilmiyorsa bıraksın bu işi
En İyi Cevaplar
2 ay kadar heyet raporu alip sinifi gecen arkadasim var sinavlara girdigin taktirde gecersin
03 Yorumla- +1 yıl
Ne zaman geçti peki kaç yıl önce
- +1 yıl
2 yıl önce benim arkadaşmda almıştı ve geçmemişti devamszlığa ama şimdi değişti diyolar
- +1 yıl
Ne alaka calisan insanlarin da heyeti var.
O ayri o ayri.11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Biz hayattan rapor almisiz delikanli heyet raporuda neymis?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
üniversitede heyet raporu dışında rapor kabul etmiyorlar
07 Yorumla- +1 yıl
Ben lise 3teyim
- +1 yıl
İyide 45 gün hak var kişinin hastalığı yüzünden okuma hakkının elinden alınması ne kadar adil sence?
- +1 yıl
Özel okulda değilim ama müdür yardmcısı 1. Dönem baya yardm etti ama şimdi sisteme devamsızlığım girildiği için onları indiremiyor öyle bir şansım olsa gelecek sene devam ederim ama bir yıl kaldğm için gitmezsem atılırm neyse ya ben raporumu alıyım onuda girerlerse açıktan okuycam artık yapıcak bişey yok
- +1 yıl
Yok takmamaya çalışıyorum sonuçta her işin başı sağlık demişler ne diyim demek ki hakkımda böylesi hayırlıymış ya benim asıl korktuğum şey devamsızlıktan kalırsam 1. Dönemki notlarım boşa gidicek açıktan bu yılı hiç okumamış gibi sınavlara girmek zorunda kalıcam emeklerim boşa gidecek o çok moralimi bozuyo
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Sonuçta o da bir rapor. Hem okulla konuş yönetim siler devamsizligi
01 Yorumla- +1 yıl
silse bile son gitmediim gnleri siler benim en az 1 ay gitmemem gerekiyor
- +1 yıl
Kaldın mı peki 1 yıl gecmiş ve bende de aynı olay oldu
00 Yorumla Sayılmaz sorun yasamazsin merak etme
07 Yorumla- +1 yıl
Emin misin yasalar değişti falan diyolar şu devamsızlık 45 olduğundan beri işleniyo d
- +1 yıl
Öyle diyolar yani bende emin olamıyorum işin kötü yanı müdür yardımcısı da bilmiyo
- +1 yıl
kaç yıl önce ama
- +1 yıl
Banada o saçma geliyo zaten kimisi heyette olsa en fazla 60 günü geçmiycek diyo kimiside sayılmıyo diyor
- +1 yıl
sayılmıyo dıe bııyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle biliyorum ama maddeleri okudum heyetle ilgili bir açıklama yok
- +1 yıl
mudurle konus cok cıddı bı okul degılse bı caresıne bakarlar meraklanma
- +1 yıl
İnşallah
devamsizlıgin 60 güne uzatılıyor diye bilyom
00 YorumlaPatladı gitti bu iş
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka?