Çizim yapmak için doğuştan yetenek mi gerekir yoksa geliştirilebilir mi ? Eline kalem alıp çöpadam bile çizmemiş bir insan gerekli eğitimle çizim yapmayı öğrenebilir mi ?
Cevabın nedir?
Kardeşim güzel sanatlarda okuyor. Yeteneği vardı her zaman resime karşı. Okula girmeden önce herkes öğretmenlerden kurs almışlar ama kardeşim eğitimsiz bir şekilde seçmelere girmişti ve kazanmıştı. Mesela kardeşimin arkadaşları ölçü alıyorlarmış kardeşim kafasından gördüğünü kağıda aktarıyor hemen. Gayette güzel oluyor. Görsel bakış açısı + çizgi. Bunlar kişiden kişiye değişiyorlar yetenekte burada kendisini gösteriyor. Ama ben inanıyorum istersen ve buna vakit ayırırsan başarırsın:)
04 Yorumla- +1 yıl
Ne mutlu kardeşine :D Yetenek + puan sağlar da acaba yeteneksizde başarılır mı asıl merak ettiğim oydu
- +1 yıl
Biraz bakış açısını değiştirmek gerekiyo galiba teşekkürler cevap için
En İyi Cevaplar
+1 yılÇizim geliştrilir ve sonucunda ortaya eğitimini almış herkesin çizebileceği şeyler aktarırsın kağıda. Klasik şeyler. Bilindik. Görüp bakarak çizilen şeyler. Ayrıntıları çizmek geliştirilir. Bakınca gördüğünü kağıda aktarabilmek geliştirilir. Bu yeteneğin çok az bir kısmı.
Asıl yetenek doğuştan gelen dediğimiz yaratıcı olmaktır. Baktığını değil hayal ettiğini çizmektir. Ezberindekini değil yarattığını çizmek. Bunun eğitimi olmaz. Eğitimle geliştirilen kalemi düzgün kullanmaktır...07 Yorumla- +1 yıl
Sadece üniversite için gerekli bu yetenek , mesleki hayatta çizmeyi düşünmüyorum animasyon ya da modelleme tarzı şeylere yönelirim diye düşünüyorum ama yetenek olmadan o üni biter mi acaba
- +1 yıl
Eğitimini aldıysan öncesinde okulun biter. Ama Bir işe yaramaz. Bahsettiğin meslekler riskli zaten. Yeteneği olana bile riskli. Çizimlerinin tutulması lazım. Yetenek dediğimiz şeyin %90 lık kısmı yaratıcılık işidir. Yani eğitimle filan olmaz. Eğitimini alıp bahsettiğin üniversiteye giden bir tanıdığım var bitirdi ama özel olmasının etkisi de olabilir. Çizinlerini de gördüm. Çok basit tasarımlar. Bunu belki ben değerlendiremem ama şjmdi işe girebilmek için etraftan torpil arıyor düşün. Yetenek eğitimle olmaz. Az bir şey çizim geliştirirsin o kadar. Üniversiteyi bitirirsin ama bitirdiğinle kalırsın benden söylemesi. Odtü mimarlığı sırf kazandım diye gidip yeteneği olmayan bile ortada kalıyor diye duydum. Bence biraz düşün ya da başka alanlara yönel.
- +1 yıl
Üniversiteyi bitirirsin ya mesleki hayat kısmını yazarken unutmuşum bitirirsin bence:))
- +1 yıl
Bu mesleğin içinde olan çevrem var , sadece basit bir olayı anlatıyım kuzenim büyük bir ajansta çalışıyo siyasi bir partinin işlerini yapıyolar tasarım bunun neresinde :D Çok da büyük düşünmemek gerek :D
- +1 yıl
Benim bildiğim Boyle:)
- +1 yıl
Umarım yanılırsın :D Teşekkür ederim cevap için
- +1 yıl
Rica ederimm:D
+1 yıl2side. Tek ihtiyacın olan istemek ve sevmek. Gerisi teferruat. Yetenek ile başlayıp iş yaptıktan sonra üstüne eğitiminide almış biri olarak bunu söyleyebilirim. Gelişmeye her zaman açık olmalısın.
03 Yorumla- +1 yıl
Yeteneğim olup olmadığını da bilmiyorum ama seviyorum işi ortaya bişey çıkıyo sonuçta , sadece özgüven eksikliği var kendimden emin olamıyorum çalışkanımdır çok fazla pratik yapabilirim geliştirebilirim ama geliştirilen bir şey olduğuna inanmak zor sonuçta ruhla duyguyla ilgili bir durum
- +1 yıl
Teknikler ve malzemeye hakim olmak ayrıca tam istediğin duyguyu verebilmen pratik yapmalısın. Tabikide geliştirilebilen bişey.
- +1 yıl
Teşekkürler cevap için yardımcı oldunuz
bana soracak olursan bu tarz konular hakkında hep çalışan kazanır olur cevabım. çünkü öyle.
yetenek ile süslersin. herkes becerebilir.02 Yorumla- +1 yıl
Bu işi yapanlarda öyle düşünüyo sağol cevap için
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
4Cevap
+1 yılkesinlikle ogrenilebilir buna emin olabilirsin ben ki 2 sene oncesine kadar duzgun yuvarlak cizemeyen kiz simdi fanfic ciziyorum kara kalem yagli boya her turlu yapiyorum yeterki iste
09 Yorumla- +1 yıl
Eğitim aldınız mı?
- +1 yıl
internetten videolar izledim ornek cizimleri bakarak aynisini cizmeye calistim sonra sekillet oturdu kafamda farkli seylere uyarlayabiliyorum artik
- +1 yıl
Böyle cevaplarla gelse keşke herkes :D Kursa gitmeyi düşünüyorum ama yetenek olduğundan şüpheliyim çünkü hiç çizmedim geliştirilebilir bir şeyse gideyim :D
- +1 yıl
calisinca oluyor emin ol :) yok yani daha ben iki dag arasina gunes cizemiyordum :D
- +1 yıl
Onu yapabiliyorum neyse ki :D
- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
Pc'de kare kare gözüküyoda güldünüz heralde :D
- +1 yıl
evet :D bak yeteneksiz diilsin ben kusa M cizen bir insandim
- +1 yıl
Nerdeen nereye :D :D
Elinin yatkın olması şart bence. Hiç beceremeyen biri eğitim görse bile kendini bir yere kadar geliştirir fazlası zor yani.
06 Yorumla- +1 yıl
Fazlasını istemiyorum ressam olucam demiyorum zaten animasyon okumam için belli bir seviye çizim gerekiyo
- +1 yıl
Çok klasik bunlaar :D
- +1 yıl
Nasıl? :D
Kültür & Sanat konusunda 340 cevap paylaştı. Yetenek önemli ama egitimlede olabilir tabi sonucta hayvanlar bile resim yapabiliyorken insanda egitim alırsa yapar bence
01 Yorumla- +1 yıl
Oda bir bakış açısıda bu kadar uzakdan bakıp geçiştirebileceğim bir konu değil ne yazık ki
Şimdi şöyle düşün. İnsanların ayaklarıylada resim yapabildiğini gördük. Halbuki el başka ayak başka. Demektirki azimlede olur, yeteneklede.
09 Yorumla- +1 yıl
Böyle cevaplar istiyodum teşekkür ederim :D
- +1 yıl
Tek amaç o dmi :D
- +1 yıl
Hahaha :D:D Sen bu çeneyle sürünme buralarda :D
- +1 yıl
Sağlıklı yerler değil buralar :D
- +1 yıl
Bide göremediğin kısım var tabi ama sen yinede git :D
Gelistirilir ama yetenekli biri gibi olamaz. Yetenekli insanın 1 haftada bitirdiği resmi diğeri 1 ay uğraşır. Ve yetenekli insan gibi bu işi pek zevk alarak yapmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Zevk konusu tamamen tartışmaya açık , kişiden kişiye değişir
+1 yılYetenek elbette önemli ama eğer belli eğitimlerden geçerse ve birazda bu konuda hırslıysa bence geliştirilebilir
045 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum daha doğrusu düşünmek istiyorum
- +1 yıl
Emin ol şimdiki çizimlerimle 5 yıl öncekiler arasında baya bir fark var eğer gerçekten çizime meraklıysan yeteneksizsen bile vazgeçme derim
- +1 yıl
5 yıl gibi vaktim yok ne yazikki sadece 12 ay :D 12 ay eğitim ile yetenek sınavını geçmem gerekiyo :D
- +1 yıl
Ahahahh :) rahat geçersin bence zaten o kadar sürede geçemiceksen hobi olarak devam et derim
- +1 yıl
Yetenek sınavına girip çıkmış birisi gibi konuşuyosun :D
- +1 yıl
Belki
- +1 yıl
Belki? Ciddi bir konu -.-
- +1 yıl
Ailem izin vermedi yoksa lise için güzel sanatlar istiyordum hatta oluyordu ama malesef olmadı
- +1 yıl
İzin veren ya da vermeyen ilgilenen bir ailen olduğu için şanslı olduğunu unutma :D Üzüldüm senin adına
- +1 yıl
Bir süre sonra alışıyorsun bu arada şanslı olduğumu biliyorum. Umarım sen kazanırsın
- +1 yıl
Keşke lise olsaydı :D Üniversite olunca olay çok farklı oluyo
- +1 yıl
1 yaş var arada ezme istersen
- +1 yıl
Dert yandım o cümlede , ne ezmesi -.-
- +1 yıl
Hiç öyle gelmedi ama 😒
- +1 yıl
Daha önce hiç bişey çizmemiş birisi olarak kimseyi ezemem :D
ilk okuldaki dağların arasına giren güneş hariç -.- - +1 yıl
Cidden mi? :D
- +1 yıl
Evet cidden o yüzden bu kadar güvensizim -.-
- +1 yıl
Bu çizim merakı nerden geldi o zaman?
- +1 yıl
Hep hoşuma gitmiştir :D Kuzenim güzel sanatlar fakültesi mezunu , o biraz ısrar etti araştırmam için yıllardır bilgisayarın içindeyim bütün programlara aşinayım ama elimle hiç bir şey çizmedim üniye girip bitirmek için el ile çizmek gerekiyo bende kursla işi kolaylaştırmaya çalışıyorum :D
- +1 yıl
Anlıyorum yaparsın o kadar zor değil çizim olayı hem çok zevkli bir şey :D
- +1 yıl
Başarabiliyorsan güzel bir şey :D Eline kalemi alıp saatlerce bir kedi kafasını çizemiyosan çıldırtan bir şey :D
- +1 yıl
Benim ilgim atlara ama :D
- +1 yıl
Çizebilyosan ne mutlu sana gerçekten haz veren bir iş :D
- +1 yıl
Kesinlikle tüm sinirim stresim geçip gidiyor hoş yani :D
- +1 yıl
Bende başaramadıkça sinir stres oluyorum -.- Ezilen benim burada :D
- +1 yıl
Ahahahh :D her şey karşılıklı ödeşmiş olduk
- +1 yıl
Bunu ödeşme olarak görüyosaan :D Teşekkür ederim umutlandırdın baya :D
- +1 yıl
Umut iyidir zaten umutsuzluğa kapılman için bir neden yok bence :D
- +1 yıl
Çizmeye çalıştığım ve ortaya çıkan şey arasındaki farkları görsen bu düşünceden hemen vazgeçebilirsin :D
- +1 yıl
Zamanla alışırsın abisi :D ya da düzeltirsin emin olamadım şimdi
- +1 yıl
Yenilgiye katlanamayan birisi olarak çabuk pes edebilirim diye düşünüyorum :D
- +1 yıl
Sorunlusun sen o zaman hayatın boyunca hep kazanamazsın sonuçta :D
- +1 yıl
Yinede çabalayabilirim -.-
- +1 yıl
İyi çabalamalar demedim bir şey
- +1 yıl
Sende mi var bir alınganlık bende mi anlayamadım :D
- +1 yıl
Sen sorunlusun bence :D
- +1 yıl
Bu konuda hep oturup düşündüm kendi kendime hiç sonuca varamadım ama artık o kadar çok duymaya başladım ki bir sorun aramaya başladım -.-
- +1 yıl
Ah kıyamam sana 😒 herkes öyle diyorsa bence de aramalısın kendinde bir sorun
- +1 yıl
Ben kendimi sevmiyorum o beni sevmeyenlerin problemi hsadsd :D
- +1 yıl
İşte sorun burada kendini sevmiyorsun :D
- +1 yıl
Yanlış yazmışım kendimi seviyorum olacak orası :/
- +1 yıl
Sen kendini seviyorsan olay bitmiştir ;)
- +1 yıl
Doğru yoldayız -.-
- +1 yıl
Kesinlikle. Sonunda anlaman hoş 😒
- +1 yıl
Hiç bir zaman aksini iddia etmedim :D Bence sende de var bir problem , ifadeleri göremiyorum pc'de sinir bozucu bir durum ben kaçayım bir sen yazıyosun başka kalmadı cevap yazan sormaya girmiştim siteye :D
+1 yılKesinlikle geliştiriliyor. Ben düz çizgi çizemezdim ama artık kara kalemde baya ilerledim
05 Yorumla- +1 yıl
Eğitim aldınız mı kurs ya da vb?
- +1 yıl
Hayır internetten videolar izledim hep kendi kendime çabaladım
- +1 yıl
Teşekkürler cevap için geliştirilebildiğini öğrendiğim iyi oldu :D
- +1 yıl
Rica ederim basit şeylerden başlarsan halledersin :D
- +1 yıl
Umarım :D
Yani herkes oyle pro olmuyor yaptikca kendini gelistire bilirsin Hayal gucunu kullanirsin ve ogret kendine.
09 Yorumla- +1 yıl
Bilmediğim şeyi kendime nasıl öğretebilirim :D Keşke kafam hep seninki gibi olsa :/
- +1 yıl
Hahahahaha :D Şerefsizim istiyorum bu kafayı
- +1 yıl
İyi geceler teşekkürler cevap için :D
- +1 yıl
Hadi ordan :D :D
- +1 yıl
Hahahha :D bitanesin ya neyse harbiden iyi geceler teşekkürler düşünceli cevabın için :D
+1 yılbir yere kadar geliştirilir bazı şeyler yetenektir yani
03 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe mi var sizin düşünceniz mi?
- +1 yıl
bazı şeyler denedikçe gelişir başta iyi yapamayabilirsin ben yazmak konusunda böyleyim böyle bir tecrübem var ama bazı şeyleri de ne kadar uraşırsan uğraş bir yere kadar yaparsın bu da şarkı söylemek konusnda tecrübem söyleyemiyorum işte! :(
- +1 yıl
Her ses insan kulağına hoş gelmez ama her ses eğitim ile tonlanılabilir :D
+1 yılÇizim öğrenilebilir fakat işin içine tasarım girerse yetenek ister
012 Yorumla- +1 yıl
Ne tasarımından bahsediyoruz?
- +1 yıl
Çizdiğin şeyler sana vahiyle gelmiyo :)
- +1 yıl
Tamamda ne tasarımından bahsediyoruz? Ben reklamcılığı biliyorum tasarım dediğiniz şeyin bir sürü dalı var :D
- +1 yıl
Temel tasarım diye biraz araştırabilirsiniz :)
- +1 yıl
Ben direk mesleki açıdan düşündüğümden başka tasarımları düşündüm :D Şimdi anladım ne demek istediğinizi
- +1 yıl
Genelde mimarlık güzel sanatlar soyut şeylere başlar eğitime öyle işte yani :)
- +1 yıl
Açıkcası aldığım çizim eğitimi ile yetenek sınavında başarı elde edebilir miyim bunu merak ediyorum
- +1 yıl
Çalışmaları görmeden bişe söylemek yanlış olur
- +1 yıl
Kursun çalışmalarını mı? :D
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Buradan verirsem reklam olur sanırım , mesaj atarsanız web sayfasını gönderebilirim
- +1 yıl
Gönderin bakalım
Yetenekle birlikte geliştirilmesi gerekir. Doğuştan yeteneği ve ilgisi olmayıpta profesyonel olarak çizebilen birisini tanımıyorum şahsen
01 Yorumla- +1 yıl
Öğrendiğim iyi oldu öyle insanların varolabileceğini sağol cevap için
Doğuştan yeteneğin olsunn da eğitime gerek kalmaz. Benim yeteneğim vardı ders almadım şu an portre çiziyorum :)
00 YorumlaGeliştirilebilir çok gördüm çöp adamdan iyi yerlere gelenleri
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle umuyorum :D
+1 yılDoğuştan olması gerek biraz. Emek çaba daha sonra.
15 Yorumla- +1 yıl
Tam tersini söyleyenlerde var , bu sizin düşünceniz mi yoksa tecrübe ettiğiniz bir durum var mı. Basit bir konu değil benim için önemli o yüzden karıştırıyorum detayları
- +1 yıl
Ben 6 yaşından beri çiziyorum. Babamın da çizimi çok iyi, kuzenim var onun da çok iyi. Genetik olduğunu düşünüyorum yeteneğin. Ilkokulda herkes çöp adam çizerken ben yağlı boya yapıyordum. Ama çizmeseydim gelişmeyecekti o da var. Bence temeli oluşturan doğuştan gelmesi. Üzerine emek ile ekleme yapılıyor. Bence yani:)
- +1 yıl
Yani elbette insan istese herşeyi başarır ama yetenek 1 uğraşırsa olmayan 10 uğraşır
- +1 yıl
Yetenek olsa bile sadece ünide kullanacağım için çok önemsemek istemiyorum , aldığım eğitim ile üniyi atlatsam yeter diye düşünüyorum mesleki hayatta zaten kullanmıcam
- +1 yıl
Onu bilemem.
Biraz yetenek (el yeteneğini kast ediyorum), biraz da sabır ve azim gerektiriyor bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Çok azim gerektiriyo farkettim
bir yere kadar öğrenebilir. doğuştan beceri ister böyle şeyler ;))
02 Yorumla- +1 yıl
Sonunda ki smile yüzünden ciddiye alamadım yorumu teşekkür ederim yinede.
Tabi ki geliştirilirr
01 Yorumla- +1 yıl
Geliştirilir de nereye kadar acaba
+1 yılYetenek de lazim
yetenek olmadan ilerlemek zor.01 Yorumla- +1 yıl
Zor başarılmak içindir :D
içinde heves olsun yeter
04 Yorumla- +1 yıl
O kadar basit mi :D
- +1 yıl
Şimdi bir basit seviyede geliştirmek var bide profosyonel derecede geliştirmek var :D
+1 yılBence bu yetenek
08 Yorumla- +1 yıl
Aksini iddia edenlerde var :D
- +1 yıl
Kendımdennnn bılıyorum :)
- +1 yıl
Eğitim aldınız mı herhangi bir kursta?
- +1 yıl
Doğuştan gelen bısey
- +1 yıl
Kardeş dalgamı geçiyosun :D Git allah için okumayı öğren önce
- +1 yıl
Sen ne anlarsın olmaz dıyorum olmaz
- +1 yıl
Ben ne anlarım mı hahahha :D: Valla güldürdün gece gece :D
- +1 yıl
Sonunda ki smile yüzünden ciddiye alamadım yorumu teşekkür ederim yinede.
Geliştirilebilir :>
05 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe mi konuşuyo yoksa kişisel düşünce mi :D
- +1 yıl
Çok açıklayıcı olmadı , daha detaylı cevaplara ihtiyacım var :D
- +1 yıl
Sen genel anlamda konuşuyosun , ben daha çok bu dalla ilgili cevap istiyorum yinede güzel cevap ihtiyacı olan alınabilir :D
+1 yılSanirim dogustann
09 Yorumla- +1 yıl
Sanırım mı :D Daha çok konuyla ilgili insanlardan cevap bekliyodum yinede teşekkür ederim :D
- +1 yıl
Bende guzel resom cizerim egitimde almadim dogustan yani ne diyim ahhhahah
- +1 yıl
Hahahaha :D :D İyi çizimler
- +1 yıl
Yetenekliyim napiyim ahhaha
- +1 yıl
Hahahaha :D :D Dedeyi koruyalım hadsfudu :D :D: İyi geceler :D
- +1 yıl
Sen beceriksizsen banane habahha ahhah ii geceler
- +1 yıl
Hahahahah :D :D :D Ulan ne eğlendim akşam akşam :D: D
- +1 yıl
Hahah. s. s.
- +1 yıl
Git yeter :D :D:
+1 yılgeliştirilir
04 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe falan var mı? ya da sadece düşüncen mi bu :D
- +1 yıl
var tabi normalde berbattm resmde sonradan kendı kendme gelstirdm
- +1 yıl
Çalışmak lazım o zaman
- +1 yıl
aynenn
yetenek
01 Yorumla- +1 yıl
Ok mu diyim ne diyim bilemedim
Gelismeli
01 Yorumla- +1 yıl
Çok açıklayıcı hayranım
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Çizim yapmak için doğuştan yetenek mi gerekir yoksa geliştirilebilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler