Arkadaslar bu sitede ebe olan ebelik okuyan var mi ebelik okumak istiyorum meslek nasıl seviyor musunuz sevmeyen var mi+1 ?

Bir de erkeklerin bu meslege yaklasimini da merak ediyorum erkeklerde cevap verebilir

Ebe olanlar okuyanlar erkek arkadaşınız normal arkadaşlarınız size mesleginize nasil bakiyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
Hemsire den fazlasi var tüm uygulamarin hepsini yapip üstüne birde dogum becerisi var insanların ön yargısı ne için. .. ?
Ebe dogum yaptiriyorsa da sadece kadın hastalar neyse kadinlarla uğraşıyor hemsire ise tam aksine erkek hastalar da var serviste erkek hemsire yoksa bide onun sondasi var lavmani var pansumani var erkeklerden gelen yorumlara bakip esinin ebe olup kadinla ugrasmasi yerine hemsire olup erkek hastalarla uğraşıp ayni zamanda bir çok tacize uğradığını biliyormusunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Eminim okuyan calisan 1 kisi dahi olsa vardir bu sitede mesleklerini soylemeye bile acizler yorumsuz neyse soylenecek söz yok
Arkadaslar bu sitede ebe olan ebelik okuyan var mi ebelik okumak istiyorum meslek nasıl seviyor musunuz sevmeyen var mi+1 ?