Kocaeli Körfez’de yeni mezun YBS’liye iş öğretecek ve tecrübe kazandıracak bir fırsat var mı?

Merhaba arkadaşlar,

23 yaşındayım, Kocaeli Körfez’de ikamet ediyorum. 2026 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden 2.95 ortalamayla mezun oldum. Daha önce Ekol Lojistik’te çalışarak operasyon ve lojistik süreçlerinde deneyim kazandım. Excel, temel SQL, Logo GO3 ERP ve temel programlama bilgisine sahibim.

Mezun olduktan sonra iş bulmakta gerçekten zorlanıyorum. Her yerde tecrübe isteniyor ama insanın kendini geliştirebilmesi için önce bir fırsat bulması gerekiyor. Dört yıllık emeğimin boşa gitmesini istemiyorum.

Şu an önceliğim yüksek maaş değil; işi öğrenmek, tecrübe kazanmak ve uzun vadeli bir kariyer oluşturmak. Operasyon, planlama, raporlama, ERP, stok takibi veya ofis işlerinde çalışmaya ve kendimi geliştirmeye hazırım.

Kocaeli’de insan kaynaklarında çalışan, yönlendirebilecek bir tanıdığı olan veya yanında yetiştirmek üzere birini arayan varsa benimle iletişime geçerse çok sevinirim. Bir fırsat verilirse elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.
Kocaeli Körfez’de yeni mezun YBS’liye iş öğretecek ve tecrübe kazandıracak bir fırsat var mı?