Bunun için illa konservatuvar mı okumam lazım, tanıdık gerek diyorlar. Sanki üniversiteye gitmesem eksiklik olacak gibi. Bana realist yorum yapar mısınız ya? Makyaj sanatçısı olmaya çalışacağım ya da dublaj sanatçısı.
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kuzenimin bir arkadaşı federal Akademi adlı bir kurumdan mezun olduktan sonra seslendirme yapmaya başladı dublaj ile ilgileniyor konservatuar Tabii ki iyi olabilir ama şart değil diye düşünüyorum Bu tarz akademilerden mezun olunduğunda da aynı şekilde dublaj sanatçılığı yapılabiliyor makyaj sanatçılığı ile ilgili bilgim yok başarılar diliyorum Umarım hayallerine arzu ettiğin şekilde ulaşırsın🙏🏻
Sence napsam fikrini merak ediyorum
Güzel evladım, her iki meslekte de belirleyici olan şey diplomadan ziyade yeteneğin, aldığın özel eğitimler ve kendini geliştirme azmindir 🎓 Dublaj ve makyaj sanatı usta-çırak ilişkisine dayanan alanlardır. Üniversite şart olmasa da nitelikli kurslardan sertifika almak ve portfolyo oluşturmak sana kapıları açar. Eksik hissetme, torpil değil sürdürülebilir emek kazandırır. Sence seni en çok heyecanlandıran, tutkuyla yapacağın hangisi 📚✨
Cevap
3Cevap
Bildiğim kadarı ile şart lakin kursları da var ozel
Ya ne biliyim iyi konservatuvar okulunda ünisinde. falan okuduğun zaman çok bilindikse aracılar daha çok oluyor diye biliyorum ama işsiz kalmak ya da mobbing falan var mı acaba bende hazırlansam benim çocukluk hayalim
Teşekkür ederim
Yokk
Olunur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?