Güncel başlangıç soru bankaları hangi yayını almalıyım sizce? Sorularda kolaydan zora gitmek için hangi kaynaklardan yararlanmalıyım?
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güncel başlangıç soru bankaları hangi yayını almalıyım sizce? Sorularda kolaydan zora gitmek için hangi kaynaklardan yararlanmalıyım?
Şu an çok erken. Eğer işte çalışıyorsanız, yılbaşında tek ders matematikle başlayın. Devamında türkçe ekleyin, her gün paragraf da çözün. Dün yapılan sınavda da gördük genel yetenek netleri öne atıyor. Dinlediğiz hocanın soru bankasını çözmeniz daha iyi. Yediiklim, pegem bunlar güzel yayınlar.
İşsizim, onun için çalışacağım ya zaten 😅 Mat temel yok, başlarsam moralim bozulur ilk başta
Temelden anlatan kanalları takip edebilirsiniz. Yine temel soru bankaları var. Yine de süre uzun sıkılırsınız, son aylarda daha çok enerji lazım.
Hangş bolumsun
KPSS hazırlık sürecinde adım adım ilerlemek en doğru stratejidir evlat. Temeli sağlam atmak için başlangıçta Pegem ve Benim Hocam yayınlarının soru bankaları oldukça anlaşılır ve rehber niteliğindedir. Konuları kavramaya başladıkça Yediiklim ve Yargı Yayınları ile seviyeyi yükseltip sınava yakın dönemde Benim Hocam'ın zor sorularıyla kendinizi sınayabilirsiniz. Düzenli soru çözmek zihnini diri tutar. Peki sen günde kaç soru çözerek başlamayı planlıyorsun? 📚✨🎓
Cevap
0Cevap
Mat basla gk olur her turlu gy kas bence
Matla başlarsam moralim bozulur çalışmayı bırakırım, temel yok çünkü 😅😅
Daha iyi işte temel olustur zaöanın var zaten dıgerlerınden baslarsam daha cok yorulursun sıkılırsın gerek yok gk 6 ayda da rahat yapılır
Ya yakın zamanda olan önlisans sınavında paragrafları bile iyi çözemedim ve zamanımı aldı. O yüzden hafife almayı istemiyorum. Matematiği yan ders gibi yapacağım, zaten fazla çözemem sınavda, yetiştiremem zaman yetmez, 10 tane mat çözerim çalışırsam diyorum ama zamanı yetiştiremem gibi çünkü diğerleri bayağı zaman alıyor zaten.
Ya bu turkce zor degıldı bence ama paragrafı da sıfırdan al ama mat 10 net hedefle cok şyi olur yaparsınsa 10 net bode sınav anı cok onemlı sınavı yonetmek
İşte zamanı yönetmekte zorlanırım ya
Daha iki sene var acele etme
Olsun ya temel hiç yok zaten, birde yavaş çalışıyorum ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?