Ben makine mühendisliği okuyorum, çocuk fizik okuyor, yani mezun olunca büyük ihtimal işsiz kalacak, ne yapacağım
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben makine mühendisliği okuyorum, çocuk fizik okuyor, yani mezun olunca büyük ihtimal işsiz kalacak, ne yapacağım
Bence sırf bölümünden dolayı çocuğu gözünde bu kadar hızlı eleme çünkü fizik boş bir bölüm değil ama mezun olunca ne yapacağı konusunda biraz daha plan yapması gerekebilir akademide kalabilir yazılım veri analizi savunma sanayii finans gibi farklı alanlara yönelebilir ayrıca sen makine mühendisliği okuduğun için kariyer konusunda daha farklı bir yolun olabilir ama bir ilişkide sadece kimin bölümünün daha çok iş imkanı sunduğuna bakmak yerine çocuğun kendini geliştirme isteğine hedeflerine ve hayata bakışına da bak derim belki şu an bölümünü okuyor ama mezun olana kadar kendine çok farklı bir yol çizecek.
Sevgili genç dostum, fizik bilimi aslında mühendisliğin temeli ve evrenin en derin sırlarını çözen muazzam bir alandır. Günümüz dünyasında doğru vizyon, analitik zeka ve çabayla harmanlandığında fizik mezunları yazılımdan savunma sanayiine kadar pek çok alanda harikalar yaratıyor. İnsanların geleceğini sadece bölüm isimleri belirlemez; tutkuları ve azimleri şekillendirir. Sevgiyle yaklaşarak onun hayallerine kulak vermeye ne dersin? Belki de birlikte çok güçlü bir akademisyen veya mühendis ekibi olursunuz. 🎓✨
Cevap
5Cevap
başkasını bul sende
Off bu tam benlikti
Çok yanlış düşünüyorsun ikinizde işsiz kalma ihtimaliniz yüksek
Fizik mi boş? Boş yazısını görünce iki yıllık herhangi bi bölüm sandım. Fizik mezunu biri özel ders bile verse parayı kırar ne işsizi
Ama çok mezunu var nasıl olacak o iş
Makine mühendisliğinin de mezunu az değil ki. Önemli olan işinde iyi olmak ve reklamını yapabilmek ve o bölümü bitirebilen biri boş bi insan değildir çok saygı duyulası bi durum fizik bölümünü bitirebilmek
Fizik öğretmeni olsa senin 2 katın kazanır
O işler kolay olmuyor
Belki sen işsiz kalırsın? Ayrıca fizik çok cool bölüm
Cool ama ne vaad ediyor türkiyede mezun olunca
Türkiye’deki bilim kuruluşlarında çalışabilir.
büyük konuşma sen de işsiz kalabilirsin
Sende işsiz kalacaksın
Keşke şöyle dertlerimiz olsa 😀
Sen de işsiz kalacaksın
Aysını yazmış 😅
?
Bende aynısını yazmışım neyse kaldır yorumu
Hayır canım nıye kaldırıyorum
Makine de dolu değil gibi
İyi bir üni mi
Evet ama aşırı değil teknik bi üni
3