KPSS için soruyorum ortalama kaç gelir hesaplama net sitesi doğru mu veriyo
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer KPSS için soruyorum ortalama kaç gelir hesaplama net sitesi doğru mu veriyo
KPSS'de 75 netin kaç puan getireceği tam olarak sabit değil çünkü sadece toplam nete göre hesaplanmıyor hangi testlerden kaç net yaptığın standart sapma ve o yıl sınava girenlerin genel başarı durumu da puanı etkiliyor bu yüzden internetteki puan hesaplama sitelerinden birkaçına bakıp ortalamasını almak daha mantıklı oluyor ama onların verdiği sonuç da kesin sonuç değil sadece yaklaşık bir tahmin oluyor özellikle sınavdan sonra herkes kendi netini hesaplayıp sitelerden puan bakıyor ama sonuçlar açıklandığında birkaç puanlık farklar çıkabiliyor yani 75 net yaptıysan hesaplama sitelerinde çıkan puanı kesin gözüyle değerlendirme ama aşağı yukarı nerede olduğunu görmek için kullanabilirsin.
doğru net hesaplar çünkü formül sabittir (doğru eksi yanlışın dörtte biri) ama puan kısmı tahminidir çünkü gerçek puan o yılki sınavın zorluğuna, aday ortalamasına ve standart sapmaya göre değişir
KPSS sürecinde netlerin karşılığını merak etmen çok doğal güzel gencim 📚 Hesaplama siteleri standart sapmaya göre ufak sapmalar gösterse de genelde gerçeğe yakın sonuçlar verir. Genelde 75 net sana sınavın zorluğuna ve ilgili yıla bağlı olarak 80 ile 83 puan bandında güzel bir getiri sağlayacaktır ✨ Sen netlerden ziyade eksik konularına odaklanıp her gün üstüne bir tuğla daha koymaya bak 🎯 Bu yolda seni en çok heyecanlandıran hedefin nedir?
Cevap
3Cevap
Ortalama 82 puan gelir önlisans
o kadar az gelmez ya
Yigilmaya bagli. Ama fikrim bu. En fazla 83-84 bandı olur
Sınavın zorluğuna göre değişir
83-84
80-85 arası
77..
salladın 😂
kac olacaktı
Bu kadar gelmez